אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
קודם כל תודה רבה על השירות המדהים שלכם.
יש לי עגלת בטרפליי שקניתי לפני 9 חודשים ויש לי עליה אחריות מורחבת.
כל הבדים דהו וחוץ מזה כל השלדה - העגלה משהו לא תקין בה, היא נוטה כל הזמן לצד אחד,
וגם גלגל אחד כל הזמן נתקע....
יש מה לעשות בנידון כדי שהעגלה תהיה תקינה לגמרי?
תודה
בהחלט יש. עומדות בפנייך שתי אופציות:
1. להגיע אלינו בשעות הפעילות ונטפל בעגלה במקום.
2. לשלוח את העגלה דרך המשווק ממנו נרכשה - זה לוקח בערך כשבועיים.

בהחלט יש. עומדות בפנייך שתי אופציות:
1. להגיע אלינו בשעות הפעילות ונטפל בעגלה במקום.
2. לשלוח את העגלה דרך המשווק ממנו נרכשה - זה לוקח בערך כשבועיים.
תודה על התשובה.
רציתי לדעת האם אתם מתקנים לי כבר הכל-
גם השלד של העגלה וגם הבדים שדהו?
והאם זה יעלה לי כסף?

אשמח לדעת האם יש לכם ניילון לגשם לעגלת פוקס 5 החדשה?

בני ברק (לפני שנה בערך... לא לאחרונה ממש)
על משהו שלפני שנה יהיה מעט קשה לבדוק, אבל אם אתם עדיין צריכים שירות, אשמח אם תפנו בשנית ואם יש בעיה, תעדכנו אותנו. הם אמורים לאסוף מכם את העגלה ועושים זאת כדרך קבע.

אשמח לדעת האם יש לכם ניילון לגשם לעגלת פוקס 5 החדשה?
בהחלט. כיסוי גשם לפוקס זמין לרכישה באתר:

בהחלט. כיסוי גשם לפוקס זמין לרכישה באתר:
זה היחיד שיש?
כי הוא לא ממש מכסה אני מדברת בשכיבה

זה היחיד שיש?
כי הוא לא ממש מכסה אני מדברת בשכיבה
אנחנו צפוים לקבל בקרוב את כיסוי הגשם החדש של פוקס 5, אך כרגע אין לי מידע על התאריך המדויק.
שווה לעקוב אחרי האתר - הוא יתעדכן ברגע שהמלאי יכנס.

@בוגבו ישראל
יש לי עגלת בטרפליי בת שנה וקצת שהשלדה שלה התעקמה או משהו כזה לא דבר שרואים בעין אבל משפיע על היציבות ונסיעה. בלי סיבה או שימוש לא נכון
האם האחריות תנתן באותה מידה אם אגש לחנות בה קניתי אותה (שילב) או שעדיף להגיע לסניף בהרצליה שלפי השמועות נותנים שירות מצוין באחריות?

@בוגבו ישראל
יש לי עגלת בטרפליי בת שנה וקצת שהשלדה שלה התעקמה או משהו כזה לא דבר שרואים בעין אבל משפיע על היציבות ונסיעה. בלי סיבה או שימוש לא נכון
האם האחריות תנתן באותה מידה אם אגש לחנות בה קניתי אותה (שילב) או שעדיף להגיע לסניף בהרצליה שלפי השמועות נותנים שירות מצוין באחריות?
היי ציפושית,
האחריות היא אותה אחריות בדיוק, אך אם את מגיעה להרצליה - הטיפול מתבצע במקום, את נחה קצת בפינת הסלון שלנו עם כוס קפה ☕
במידה ואת מוסרת את הטיולון דרך רשת שילב, כל התהליך יכול לקחת כשבועיים.

יש גגון לבן לבוגבו בי 6?
ואם לא מישהי יודעת לאמר אם אני קונה גגון באלי אקספרס- האם הוא מתלבש על הברזלים של הגגון המקןרי או שצריך להזמין גם ברזלים חדשים?

שלום וברכה

2 שאלות
1. בעגלת דרגונפליי נשבר לי חלק מהפלסטיק של הגגון כשהורדתי לכביסה, אולי עשיתי את זה חזק מדי, מה ניתן לעשות? מצ"ב תמונה

2. לגבי בד שדוהה [דרגונפליי ובטרפליי] האם זה רק בצבע השחור או בכל הצבעים? והאם צריך לשלוח תמונה או להגיע למקום?

קבצים מצורפים

• IMG_1693.JPG
    IMG_1693.JPG
    3 MB · צפיות: 28
יש לי בוגבו בטרפליי מלפני שנה ורבע
אני מגלה שהחלק שמחבר בין הגגון לעגלה ?(שאליו משחילים את המוט?) פשוט נשבר
אין לי מושג איך
אשמח למידע לגבי תיקון בתקופת האחריות

@בוגבו ישראל קניתי עגלה לפני שנתיים וחודשיים
רק עכשיו רואה שנפל לי בין הכיסאות ולא הארכתי את האחריות המורחבת
האם יש מה לעשות בעניין?
העגלה כרגע מעולה וללא שום בכיוץ-כיאה למותג הנחשק,,- אבל שואל בכללי
תודה רבה

בוגבו בי 6
אני אוהבת לשלוף ולכבס את הריפוד לפחות פעם בשנה (כמעט 3 שנים)
בחזרה של אזור הרגליים הלולאות לא נשחלות היטב לכפתורים
האם יש פתרון?

יש גגון לבן לבוגבו בי 6?
ואם לא מישהי יודעת לאמר אם אני קונה גגון באלי אקספרס- האם הוא מתלבש על הברזלים של הגגון המקןרי או שצריך להזמין גם ברזלים חדשים?
היי
גגון לבן פרש לבוגבו בי כבר לא מיוצר לצערנו.

@בוגבו ישראל קניתי עגלה לפני שנתיים וחודשיים
רק עכשיו רואה שנפל לי בין הכיסאות ולא הארכתי את האחריות המורחבת
האם יש מה לעשות בעניין?
העגלה כרגע מעולה וללא שום בכיוץ-כיאה למותג הנחשק,,- אבל שואל בכללי
תודה רבה
היי,
המותג מאפשר תקופה של שלושה חודשים לביצוע.
לצערי לא ניתן לבצע הרחבה של האחריות לאחר שנתיים.

בוגבו בי 6
אני אוהבת לשלוף ולכבס את הריפוד לפחות פעם בשנה (כמעט 3 שנים)
בחזרה של אזור הרגליים הלולאות לא נשחלות היטב לכפתורים
האם יש פתרון?
היי
לא כל כך ברורה הבעיה. אם תוכלי לשלוח צילום לשירות הלקוחות, נוכל להבין ונסייע בשמחה.
ווטסאפ: 050-8899144
טלפון: 03-5407999 שלוחה 3
מייל - ניתן לראות את הכתובת בפרופיל שלנו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה