נכתב ע"י גרף הול;2002326:אני יכול לספר בשקט בשקט, שמאז שנה שעברה העבודה לוקחת לי חצי מהזמן.
שויין, לא אמרתי כלום...![]()
אם אתה אומר הגרפיקאי הגדול בעולם החרדי בארה"ב, זה כמו שאתה אומר את השםנכתב ע"י אהרן ליברמן;2002629:והשנה הביא קבצים אחרים של הגרפיקאי הגדול בעולם החרדי בארה"ב אני לא יאמר שם כי אני לא יודע אם אפשר לפרסם
נכתב ע"י מיס;2002755:הפרטים שקיבלתי ממנו במייל:
א. מאגר בגודל של למעלה מטירובייט (1,000 ג'יגה-בייט), מלא בדברים יפים ומדהימים, כולל באנרים גדולים, נוי-סוכה, פרסומות, דינרים למוסדות התורה. התשלום יכולים לפרוס בתשלומין של 190 לחודש, סך-הכל 7,000 דולר, ומעדכנים את זה בכל שנה.
ב. מאגר יפה בגודל של כ700 ג"ב. דברים אייכותים מאוד, סמלי לוגו, פרסומות, באנרים, שלטים, קובצים והזמנות למוסדות תורה, ועוד ועוד. את זה יכולים לקבל במחיר של 1,400 דולר.
נכתב ע"י ונתנו10;2008044:אם אתה אומר הגרפיקאי הגדול בעולם החרדי בארה"ב, זה כמו שאתה אומר את השם![]()
נכתב ע"י יהונתן אברהם;2010024:כמו שכבר כתבו, הקבצים אינם מסודרים כלל וכלל. הגרפיקות מורכבות מהמון תמונות שאטרסטוק ששינו אותם מעט, אבל לכל מי שיקנה יהיה את אותם הקבצים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים