כללי פחות עבודה - יותר כסף

• הוסף לסימניות
מקור לעצלנות....

• הוסף לסימניות
אני לא משכנעת אף אחד לא לכאן ולא לשם
אבל ברור שלמי שיש מאגר עבודות זמין ואיכותי
כל עבודה לוקחת לו חצי זמן
יש לו בסיס להרבה דברים שימושיים.

כמובן שאם הוא יצר הכל בעצמו הוא גם ימצא את הדברים בקלות
וישתמש בחכמה בדברים מבלי שאף אחד ישים לב שיש אלמנטים שלקוחים מעבודה אחרת
אבל יש לכך ערך גדול.
(שוב מבלי לבדוק באיזה מאגר מדובר כאן...)

• הוסף לסימניות
אני יכול לספר בשקט בשקט, שמאז שנה שעברה העבודה לוקחת לי חצי מהזמן.
שויין, לא אמרתי כלום... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;2002326:
אני יכול לספר בשקט בשקט, שמאז שנה שעברה העבודה לוקחת לי חצי מהזמן.
שויין, לא אמרתי כלום... :)

טוב, מי מארגן קבוצת רכישה? :D

• הוסף לסימניות
אין חכם כבעל הניסיון

אני קניתי ממנו לפני שנה וזה עלה משהו בסביבות 6000 ש"ח ומאד נהנתי ובתוך 3 חדשים עשיתי כבר את את ההוצאות ואני משתמש עם זה עד עכשיו
וזה היה האוסף שלו נטו

והשנה הביא קבצים אחרים של הגרפיקאי הגדול בעולם החרדי בארה"ב אני לא יאמר שם כי אני לא יודע אם אפשר לפרסם
רמז הגרפיקאי של G&G
וזה הרבה הרבה יותר שימושי מהקבצים הקודמים
תודה

ואין אפשרות של קבוצה

• הוסף לסימניות
גם אני בדקתי.
זה לכל אחד שרוצה..
הוא מפרסם את זה במלא עיתונים ועלונים..
המחיר נראה לי קצת יקרה- 1500 דולר, כי זה פתוח לכולם..
זאת אומרת שתהיה הצפה של זה בשוק!!

• הוסף לסימניות
הפרטים שקיבלתי ממנו במייל:
א. מאגר בגודל של למעלה מטירובייט (1,000 ג'יגה-בייט), מלא בדברים יפים ומדהימים, כולל באנרים גדולים, נוי-סוכה, פרסומות, דינרים למוסדות התורה. התשלום יכולים לפרוס בתשלומין של 190 לחודש, סך-הכל 7,000 דולר, ומעדכנים את זה בכל שנה.

ב. מאגר יפה בגודל של כ700 ג"ב. דברים אייכותים מאוד, סמלי לוגו, פרסומות, באנרים, שלטים, קובצים והזמנות למוסדות תורה, ועוד ועוד. את זה יכולים לקבל במחיר של 1,400 דולר.

• הוסף לסימניות
אז
הקבצים של 1700 $ קניתי ממנו שנה שעברה ועשה אותו פרסומת ולא ראיתי שזה מוצף בשוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן ליברמן;2002629:
והשנה הביא קבצים אחרים של הגרפיקאי הגדול בעולם החרדי בארה"ב אני לא יאמר שם כי אני לא יודע אם אפשר לפרסם
אם אתה אומר הגרפיקאי הגדול בעולם החרדי בארה"ב, זה כמו שאתה אומר את השם :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיס;2002755:
הפרטים שקיבלתי ממנו במייל:
א. מאגר בגודל של למעלה מטירובייט (1,000 ג'יגה-בייט), מלא בדברים יפים ומדהימים, כולל באנרים גדולים, נוי-סוכה, פרסומות, דינרים למוסדות התורה. התשלום יכולים לפרוס בתשלומין של 190 לחודש, סך-הכל 7,000 דולר, ומעדכנים את זה בכל שנה.

ב. מאגר יפה בגודל של כ700 ג"ב. דברים אייכותים מאוד, סמלי לוגו, פרסומות, באנרים, שלטים, קובצים והזמנות למוסדות תורה, ועוד ועוד. את זה יכולים לקבל במחיר של 1,400 דולר.

מה הכוונה 'מעדכנים את זה בכל שנה'?

• הוסף לסימניות
כנראה המחיר הגבוה זה ע"מ שלא יהיה הצפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;2008044:
אם אתה אומר הגרפיקאי הגדול בעולם החרדי בארה"ב, זה כמו שאתה אומר את השם :)

אם כבר נכנסת לכאן הייתי שמחה לשמוע את דעתך בעניין
למעשה פניתי להנהלה בשנה שעברה על העניין הזה
זה היה נראה לי התנהלות בעייתית

מצד שני עכשיו כשאני חושבת על זה
אברומי נויבירט למשל גם מעצב מוכשר ומייצר הרבה דברים
ומוכר את הישנים ואולי גם את החדשים?
והמחיר של האלמנטים שלו בהחלט גבוה מאלמנטים באתרים אחרים למרות שאין הגבלת קונים
אז איפה פה ההבדל?

אבל אצל אברומי אנחנו יודעים שהוא באמת עיצב הכל לבד
ואצלו אין לנו מושג האם מה שאומר שהגרפיקאים שלו עיצבו לו
זה אמת? והאם יש לו את הזכויות למכור אתם?
איך אנחנו יודעים שאותו גרפיקאי גדול מסכים למכור את העבודות שלו?
מה אנחנו יודעים על חוקיות השימוש במוצר שלו?
האם אין בעיה בכך שמתבצעת מכירה של פרוייקט שלם עם הטקסטים והתמונות של האנשים-מוסדות- עם הסקיצות והכל
כולל אלו שכבר היו בשימוש ושולם עליהם מחיר מלא
מוסדות הרי מזמינים עבודות למטרה אחת, כסף-תרומות. איך אותו מוצר יגרום לנדיב לתרום גם לו וגם לו? או שהוא לא זוכר למי תרם ומה ראה?
רק החלף טקסט/ תמונה וזהו?

• הוסף לסימניות
בעלי קיבל מקודם טלפון שאנחנו הורסים לו -למוכר-וגורמים לו נזק כספי.
ואני רוצה להבהיר כמה דברים.
1. בעלי לא כותב כאן.
2. אני כותבת כאן על דעת עצמי ואינני מתחבאת והנה אני, הנני. (ומי שצריך לדעת את שמי הפרטי יודע...)
3. כל מילה שכתבתי באשכול הזה, אני עומדת מאחורי זה
המניע שלי ענייני לחלוטין
אין לי שום דבר נגד הבן אדם הזה
לא מכירה אותו מעבר לפגישה שהתקיימה אצלי כשכמעט רכשנו את המוצר בפעם הקודמת.
עד כמה שידוע לי כשבן אדם שואל ומתייעץ מותר לומר לו את מה שיודעים כדי שיהי לו מה לבדוק ושידע מה לשאול בבירור הלכתי
כשהמידע גלש ללשון הרע גם כתבתי שלא זו המטרה.
לכן לא כתבתי כאן מילה גם כשראיתי את הפרסום שלו שוב כאן באתר
כששאלו עניתי בהתחלה בפרטי ולאחר מכן כשרבו הפניות כתבתי באשכול והשאלות שנשאלתי הן רבות מאד כי לכל אחד מציק מה משהוא אחר
זכותו של הבן אדם למכור
זכותו של כל אחד לקנות
זכותי לומר מה שידוע לי כדי שאם יום אחד אולי ח"ו ישמעו משהוא, לא יהיה שאלה למה לא לא אמרו מראש
ולא ח"ו שאני בטוחה שיש כאן בעיה אני חוזרת ואומרת שכל אחד יברר יעשה שיעורי בית וישאל את רבותיו.

טלפונים עם איומים על נזק שאנחנו גורמים לו
לא יגרמו לי לא לומר את מה שאני חושבת שמותר במסגרת ההלכה
ואם לבן אדם כל כך חשוב למכור
ושלא יפריעו לו
ושלא ישאלו אותו כל כך הרבה שאלות
ואם אכן המוצר שלו מותר לשימוש לפי כל חוק
ואף אחד לא יתבע אתכם מחר על שימוש לא חוקי
ואם הגרפיקאי החדש הגדול אכן מסכים למכירת המוצר שלו
שיביא על כך לכל השואלים והקונים הוכחה בכתב
עם תוקף חוקי
עדיף גם קבלה.
כל עוד אין לו לענות לכל מי ששאל אותי כל כך הרבה שאלות
שלא יבקש ממני או ישלח את בעלי להשתיק אותי מפני גרימת נזק

צר לי
אינני חושבת שאי פעם כתבתי ככה כאן בפרוג למרות חברותי הוותיקה.
אבל שיטת סתימת הפיות עקב גרימת נזק כביכול בלי שום הוכחה אחרת שהעיסקה אכן טובה וראויה ותביא אך טוב לכל הצדדים, ואין ולא יכול לצאת מזה שום נזק או עגמת נפש
היא זאת שהביאה אותי לכך

ולא אתנגד אם האשכול הזה ימחק
כל מה שהיה לי לומר אמרתי
את ונתנו שאלתי (אמנם לא קיבלתי תשובות) כאן בפורום כי הוא וותיק מאד כאן ומתמצא ומכיר גם גרפיקאים מעבר לארצנו הקטנטונת.
הרבה הצלחה לכולם.

ונסיים בתפילת רבי אלימלך : אדרבה "תן בלבנו שנראה כל אחד מעלת חברנו ולא חסרונם, ושנדבר כל אחד את חברו בדרך הישר והרצוי לפניך" שיהא הכל נחת רוח אליך.

• הוסף לסימניות
אין לי תעודת מגשר מוסמך
מהידע שיש בידי לבן אדם יש לו שטר מכירה בינו ובין לגרפיקאי השני שמכר לו כל הקבצים עם רשות למכור את זה הלאה
בנוסף יש לו מכתב מעורך דין על חוקיות הקבצים שהכל שייך איליו באופן חוקי
בנוסף לזה יש לו הסכמה מהמוסדות שעשו בשביךם הקמפיינן והמודעות למכור את זה לאה מכיוון שהמוסדות היו צריכים את הפרסומת למטרה מסוימות כל מוסד ומטרות שלו ברגע שהמוסד הגיע למטרה שלו אין לו שום בעיה שמשיהו אחר יעשה שימוש עם הגרפיקה ששימש אותו לקמפיין

• הוסף לסימניות
נו, ב"ה.

• הוסף לסימניות
זה לא נראה שאת שואלת את השאלות כדי לקבל תשובות על זה, אלא יש כאן מטרה אחרת בכל השאלות האלה

• הוסף לסימניות
כמו שכבר כתבו, הקבצים אינם מסודרים כלל וכלל. הגרפיקות מורכבות מהמון תמונות שאטרסטוק ששינו אותם מעט, אבל לכל מי שיקנה יהיה את אותם הקבצים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהונתן אברהם;2010024:
כמו שכבר כתבו, הקבצים אינם מסודרים כלל וכלל. הגרפיקות מורכבות מהמון תמונות שאטרסטוק ששינו אותם מעט, אבל לכל מי שיקנה יהיה את אותם הקבצים

אם כך עדיף לקנות מאגר תמונות שאטרסטוק מוצלח, מאשר מאגר קבצים עמוס לעייפה, שבזמן שאתה מחפש משהו מסויים אתה כבר יכול ליצור משהו בעצמך...

גרפיקות מוכנות לא מעניינות אותי כי אפילו לאותו לקוח אני משתדלת לגוון ולא להוציא פעמיים את אותו עיצוב. קהל היעד מתרגל ומפתח עיוורון סלקטיבי כלפי דברים מוכרים...

אבל אם הנ"ל ימכור מאגר של חומרי גלם כמו תמונות שימושיות, זה ידבר אלי בהחלט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה