כן, תודה.רלוונטי עדין לענות על הסקר?
מקפיצה.מישהו יודע איך עושים בחירה מרובה בסקר של גוגל?
אין עליכם!גבירותיי!!! אני נואשת!
עניתם רק על עשרים ותשעה שאלונים!
נווווווווווו
![]()
פחות צפייה יותר קריאה
בעקבות פרוייקט גמר במגמת אומנויות העיצוב, ברצוננו לשאול אתכם/ן כמה שאלות. תשובותיכם/ן חשובות לנו מאוד ותועלנה לנו להמשך הפרוייקט. הנושא הארצי שנבחר הוא: פחות זה יותר. (תת) הנושא שבחרנו אנו: פחות צפייה יותר קריאה. תודה מראש.forms.gle
זה לא נראה לי הנקודה. אנשים מתעצלים וזה סיבה למסיבהשוב כתבו על המחירים!
זו עוד נקודה, אבל לא הנקודה!זה לא נראה לי הנקודה. אנשים מתעצלים וזה סיבה למסיבה
כלומר?ד"א, @יונה ספיר, קיבלת הרבה מחמאות...
סיבה למסיבה .זו עוד נקודה, אבל לא הנקודה!
הרבה ענו על השאלה:כלומר?
השבועונים הם נושא לאשכול נפרד.לגבי מה שכתבת על השבועונים, שבועון זה אומנם הרבה יותר ריקני אבל אין ספק שיש בו מעלות. הוא קליל, הוא מגוון, הוא קצרררר (לא תמיד יש זמן וכוח לשבת על ספר, וטיפוסים כמוני "בולעים" ספר טוב מכריכה לכריכה...)
ככה שההשוואה במחיר בודאי לא נכונה.
ההשוואה צריכה להיות לספרות הכללית של פעם.
גם נעליים יקרות למשפחה שנלחמת על התזונה הבסיסית. וגם רוב ההוצאות המשפחתיות הרגילות.@חגית קרמר ו @דדד, אני באמת לא מבינה אתכם!!!
מחילה, אבל אני מכירה משפחות של"ע נלחמות ע"מ לקנות לחם וחלב, וחמישים-שישים-שבעים ש"ח לספר זה לא כ"כ זול.
*האמת היא שלי אין בעיה עם המחירים של הספרים, אלא עם המיקום, נראה לי שבקצב שלי עוד נצטרך לעבור דירה...
אני היחידה שקוראת כל ספר כ3-4 פעמים, בהפרשים של שנה? (כוונתי לספרים איכותיים).אני לא אקנה ספר באזור ה - 70 ש"ח בשביל לקרוא אותו פעם אחת ואחרי זה הוא יעלה אבק על המדף.
הרבה ענו על השאלה:
כיצד, לדעתך, נוכל לעודד קריאה אצל ילדים ובני נוער?
שאת צריכה להוציא יותר ספרים. (בקיצור, את אשמה בצפייה, ד"א, את צריכה לבקש ממני סליחה, למה מאז שקראתי את ספרייך אני סובלת מכל הספרים, משום שאף אחד לא מגיע לרמה שלך וכל הספרים נהיו משעממים יותר
)
כגון: (התשובה האחרונה שקיבלתי)
שיונה ספיר תוציא כל חצי שנה ספר, אין אחד שלא יקרא!!!
יש - אמא שלי, היא רוצה לשלוח אותי לאשפוז למה כל היום אני מדברת על איילוש... (נלך ביחד, טוב, למה מי שכותבת כאלו ספרים מטורפים לא יכולה להיות נורמלית... סורי.)
תגובה שקיבלתי: (האמת, מאותה אחת, שוב, משום שהיא האחרונה שהגיבה)
אחלה סקר!!! נהנתי להשיב!!! והלוואי שתצליחו בכל דרך שהיא למגר את תופעת הסרטים כי זה כבר בלתי נסבל!! ולשכנע את יונה ספיר להוציא מלא ספרים!! ואין לי שום קשר אליה ( לצערי ) אבל היא סופרת אגדית!
כמוני כמוך...
שכנענו?
יבול של למעלה מ700 עמ' אחת לשנה הוא די מורכב גם ככה...שיונה ספיר תוציא כל חצי שנה ספר
תלוי אילו שבועונים!השבועונים הם נושא לאשכול נפרד.
נכון שהתוכן קליל, מגוון וקצר, אבל... לא ממש ראוי לקריאה, במחילה.
אבל לנעליים יש ספסודים (אצלנו, למשל, יש הרבה פעמים מכירות נעליים בעלות של 5 ש"ח, המחיר הוא רק על השינוע...)גם נעליים יקרות למשפחה שנלחמת על התזונה הבסיסית. וגם רוב ההוצאות המשפחתיות הרגילות.
א. גם אני קוראת ברצף, ולא בתפרשים של שנה, למה לא יהיה לי מה לקרוא...אני היחידה שקוראת כל ספר כ3-4 פעמים, בהפרשים של שנה? (כוונתי לספרים איכותיים).
ארון עם ספרי קריאה הוא נכס בסיסי בבית. אח"כ בוכים שילדים לא קוראים.
אגב, לא חייבים לקנות כדי לקרוא. מכירה הרבה מאוד שמשאילים ספרים על בסיס קבוע.
בעיני, מדד הזמן תואם למדד האיכות,שיונה ספיר תוציא כל חצי שנה ספר
מבחינת מי שכבר מסונוור ממנה, זה לא משנה...בעיני, מדד הזמן תואם למדד האיכות,
כל שלא הייתי ממליצה...
קדימה!אשמח אם תוכלו לענות על השאלון המצורף.
תודה מראש.
(מיועד לכולם/ן!)
![]()
פחות צפייה יותר קריאה
בעקבות פרוייקט גמר במגמת אומנויות העיצוב, ברצוננו לשאול אתכם/ן כמה שאלות. תשובותיכם/ן חשובות לנו מאוד ותועלנה לנו להמשך הפרוייקט. הנושא הארצי שנבחר הוא: פחות זה יותר. (תת) הנושא שבחרנו אנו: פחות צפייה יותר קריאה. תודה מראש.forms.gle
מזכירה לכם!אשמח אם תוכלו לענות על השאלון המצורף.
תודה מראש.
(מיועד לכולם/ן!)
![]()
פחות צפייה יותר קריאה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים