דרוש מידע פטנטים "שהינו רוצים" לפרקטיקה בחיים...

פטנט מעולה להסרת לכלוך שומני מקופסא
לשים מים חמים בתוך הקופסא+דף של נייר סופג+נוזל כלים
לסגור את הקופסא עם מכסה לשקשק כמה שניות חזק
והקופסא כחדשה!!
נסו את זה בבית....

נכתב ע"י ישר ולנדל"ן:
אני חשבתי על שעון מעלות למזגן כמו שעון שבת
נוכל לכוון למשל 25 מעלות ללילה ו 20 מעלות ליום
מתאים בעיקר לשבתות באביב שבלילה לא חייבים מזגן חזק אבל בצהריים כן.

-------------------------------
לדעתי אפשר לתכנת את זה על שלט אוניברסלי פשוט...
(פעם כבר התחלתי לגשש איך עושים את זה והדבר היחיד שעצר אותי זה כסף...)
בכל שלט קיימת האופציה להחליף טמפרטורה בשעה קבועה, צריך רק לדעת איך זה עובד, מכוונים את זה בכפתור TIMER

בכל שלט קיימת האופציה להחליף טמפרטורה בשעה קבועה, צריך רק לדעת איך זה עובד, מכוונים את זה בכפתור TIMER
ברוב המזגנים אחרי הדלקה ע"י שעון שבת הטיימר מתאפס

שמתי לב שמה שהכי חשוב לי, עכשיו בעונת ה'אייס קפה':
חיישן/תוסף/מכשיר בסוף הקש שנוכל לגמוא את הסוף של האייס קפה בלי להעיר את ב"ב.
וגם משום בל תשחית:cool:

לא נכון, מי שעבר על חלק מהאשכול יכול לראות שלפחות 50% מהרעיונות שהציעו פה אלו דברים קיימים שאנשים לא הכירו כמו מכונה להכנת תמ"ל, מכונת כביסה+ מייבש משולבים במכונה אחת, מכונה לקיפול כביסה שגם קיימת ועוד ועוד

מגשית יפה לסלטים

עם אפשרות לסגור עם מכסה בין הסעודות
[במקום להחזיר כל פעם בחזרה לקופסת הסלטים]
אפשר לקנות בכל חנות ח"פ כמו כוסות של מנה אחרונה- בגדול יותר כמו לפתנית עם מכסה, ואז לפני שבת לחלק ללפתניות לפי הסעודות ואח"כ אפשר לזרוק או לשים מכסה ולהחזיר למקרר.
ובאותו נושא-
אפשר לקנות בפוקס הום, תבנית מפורצלן, מתאים לסטים של הצלחות שלהם, שמותאם לחימום וגם מהמם להגשה, נגיד דגים אני מכינה בתבנית בתנור, באותה תבנית מניחה על הפלטה, מגישה, מחזירה שאריות למקרר ומחממת שוב בראשון...
אם מעניין מישהו אני אעלה תמונה.

אפשר לקנות בכל חנות ח"פ כמו כוסות של מנה אחרונה- בגדול יותר כמו לפתנית עם מכסה, ואז לפני שבת לחלק ללפתניות לפי הסעודות ואח"כ אפשר לזרוק או לשים מכסה ולהחזיר למקרר.
הענין הוא להשאיר את הסלט בקופסה וככה להגיש בעיצוב מכובד יותר.

פותחן לשבת, לבקבוקי שתיה מוגזת, הפותחים רק את רצועת הסגר ולא את הפקק עצמו, כך שהגזים נשמרים.

פותחן לשבת, לבקבוקי שתיה מוגזת, הפותחים רק את רצועת הסגר ולא את הפקק עצמו, כך שהגזים נשמרים.
בדיוק ראיתי מישהו שהמציא מוצר כזה עם פטנט על שמו

כבר שנים שאני חושב על אפליקציה
(מותאמת לכשר כמובן...)
שתעזור לנוסעים העייפים באוטובוס
שמנסים לתפוס עוד כמה דקות של תנומה
אבל רועדים לפספס את התחנה שלהם...

תוכנה של 'שעון מעורר לפי מיקום'
כלומר להזין נקודה על המפה
שכשמתקרבים לטווח של 200 מ' ממנה
הפלאפון מצלצל.

כבר שנים שאני חושב על אפליקציה
(מותאמת לכשר כמובן...)
שתעזור לנוסעים העייפים באוטובוס
שמנסים לתפוס עוד כמה דקות של תנומה
אבל רועדים לפספס את התחנה שלהם...

תוכנה של 'שעון מעורר לפי מיקום'
כלומר להזין נקודה על המפה
שכשמתקרבים לטווח של 200 מ' ממנה
הפלאפון מצלצל.
חשבתי על זה לפני שנים, אף פעם לא מצאתי את הזמן לפתח את זה.
עד שביום בהיר אני רואה פרסום של רכבת ישראל שהוסיפו את זה לאפליקציה שלהם, התייאשתי.

עברתי על כל האתר של פוקס הום, ואני לא מוצאת, כנראה הם כבר לא מוכרים את זה, מוזר כי אני קניתי לפני שנה וראיתי את זה בחנויות מאז,
אז אם את בחנות את יכולה לחפש, בסדרה הלבנה, בכלי הגשה, נראה כמו קערה מרובעת עם ידיות, מגיע בכמה גדלים, ורשום על זה מתחת שמתאים לתנור או מיקרוגל עד 200 מעלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה