דרוש מידע פינוי בינוי

• הוסף לסימניות
אני משער שיצאת מהכנס מוקדם ולא שמעת את שאר הרבנים שסברו אחרת
דוקא הייתי עד הסוף. לא היה הכרעה אחרת?

ציטוט:
שמע שכל הרבנים שם אמרו אותו דבר בדיוק: פה זה לא פורום רציני אלא כנס שנועד לערבב את הציבור ולכן הם רק פרשו את הצדדים ואיש מהם לא פרסם שם הכרעה לדורות?

על זה הבאתי שכן היה כמה פסקים שניתנו...

• הוסף לסימניות
כששאלו את הרב רובין שליט"א האם אפשר לכפות דייר סרבן, האם הרב לא פסק מפורשת שאי אפשר לכפות? וכששאלו אותו אם מי שחרג בבניה... האם הרב לא פסק שממ"נ יש לו זכות להתנגד על פי ההלכה... ומה זה משנה למה...?
כששאלו את הרב עמרם פריעד שליט"א האם אפשר לקחת דייר סרבן לבית משפט, האם הוא לא פסק מפורשת שחייבים להוסיף סיעף בחוזה שהולכים רק לבית דין מוכר?
אני משער שיצאת מהכנס מוקדם ולא שמעת את שאר הרבנים שסברו אחרת
דוקא הייתי עד הסוף. לא היה הכרעה אחרת?

ציטוט:
שמע שכל הרבנים שם אמרו אותו דבר בדיוק: פה זה לא פורום רציני אלא כנס שנועד לערבב את הציבור ולכן הם רק פרשו את הצדדים ואיש מהם לא פרסם שם הכרעה לדורות?

על זה הבאתי שכן היה כמה פסקים שניתנו...
איני חוזר בי אפילו מפסיק! דקדקתי במילותי בכמעט כפייתיות!

הרב רובין אמר שנכון להיום אסור בהחלט לכפות, בעברית שלך 'נכון להיום' זו הכרעה לדורות? אולי באידיש.
ר' עמרם אמר ללכת לבי''ד. בעברית שלך ללכת לבי''ד פירושו שבי''ד לא יכפו? אולי באידיש.

אם לא הבנת את דברי, אל תקשה עליהם.

• הוסף לסימניות
כתבתי שנותנים מקדם 0.3-0.5 על כל מטר
תלוי במו"מ.

אפשר לדרוש חצר בדירת התמורה
הבעיה שבדרך כלל הקומת קרקע הולכת לעיריה לצורך מבני ציבור (או מסחר)

גם כשזה כן מגורים, דירות גן נחשבות דירות פרימיום
והיזם לא יפרגן את זה לדיירים.

• הוסף לסימניות
גם כשזה כן מגורים, דירות גן נחשבות דירות פרימיום
והיזם לא יפרגן את זה לדיירים.
עכשיו שאלה
אם יש דירות גן ואני רוצה דירת גן עם חצר באותו הגודל שיש לי כרגע
והיזם לא מפרגן כנ"ל
אני נחשבת "דייר סרבן"??

• הוסף לסימניות
עכשיו שאלה
אם יש דירות גן ואני רוצה דירת גן עם חצר באותו הגודל שיש לי כרגע
והיזם לא מפרגן כנ"ל
אני נחשבת "דייר סרבן"??
לא מכירה את הצד המשפטי כל כך.
מסברא, אני חושבת שכל עוד את לא מוכנה לחתום על הסכם פ"ב את מסרבת
לא?

אבל תשמעי עצה ,
חבל על הזמן שלך
אם יש לך חצר גדולה סיכוי אפסי שתקבלי אותו גודל
גם אם תצליחי לסחוט מהיזם דירת גן השטח של החצר יהיה כנראה הרבה יותר קטן

• הוסף לסימניות
לא מכירה את הצד המשפטי כל כך.
מסברא, אני חושבת שכל עוד את לא מוכנה לחתום על הסכם פ"ב את מסרבת
לא?

אבל תשמעי עצה ,
חבל על הזמן שלך
אם יש לך חצר גדולה סיכוי אפסי שתקבלי אותו גודל
גם אם תצליחי לסחוט מהיזם דירת גן השטח של החצר יהיה כנראה הרבה יותר קטן
מזתומרת כל עוד את לא מוכנה לחתום - את מסרבת
זה דבר פשוט שהוא צריך לתת לי את כל הדירה שהיתה לי פלוס תוספת ובלי שהוא חותם על זה ודאי שאני לא נחשבת סרבן
השאלה היא רק אם הוא יכול לכפות עלי את הרעיון ש30 אחוז בשטח בנוי זה תמורה טובה לחצר או שאני יכולה לטעון שאני רוצה דווקא חצר כמו שהיה לי?..

• הוסף לסימניות
לכול מי שיש מידע בנושא אשמח לעזרה
מקדמים אצלנו בבניין פינוי בינוי ואני התחלתי תהליך של הוצאת היתרים למרפסת וממד לגבי הממד אני לא מעוניין
לבנות אותו אני מעוניין רק בהיתרים כדאי לקבל מטרים נוספי ם
אבל העורכת דין של הפרוייקט טוענת שלא מקבלים על היתרים כלום ויש להם כבר מעל 70 % חתימות הם לא צריכים אותי האם מבחינה חוקית יש מה לעשות אם זה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לכול מי שיש מידע בנושא אשמח לעזרה מקדמים אצלנו בבניין פינוי בינוי ואני התחלתי תהליך של הוצאת היתרים למרפסת וממד לגבי הממד אני לא מעוניין לבנות אותו אני מעוניין רק בהיתרים כדאי לקבל מטרים נוספי ם אבל העורכת דין של הפרוייקט טוענת שלא מקבלים על היתרים כלום ויש להם כבר מעל 70 % חתימות הם לא צריכים אותי האם מבחינה חוקית יש מה לעשות אם זה תודה רבה

ממה שאני הבנתי כן מקבלים אחוז מסוים על היתרים
זה שחתמו שבעים אחוז לא רלוונטי כי מה שסיכמו מול שאר השכנים חייבים לתת גם לך
השאלה רק מה סיכמו לגבי היתרים

• הוסף לסימניות
ממה שאני הבנתי כן מקבלים אחוז מסוים על היתרים
זה שחתמו שבעים אחוז לא רלוונטי כי מה שסיכמו מול שאר השכנים חייבים לתת גם לך
השאלה רק מה סיכמו לגבי היתרים
לכול מי שיש מידע בנושא אשמח לעזרה
מקדמים אצלנו בבניין פינוי בינוי ואני התחלתי תהליך של הוצאת היתרים למרפסת וממד לגבי הממד אני לא מעוניין
לבנות אותו אני מעוניין רק בהיתרים כדאי לקבל מטרים נוספי ם
אבל העורכת דין של הפרוייקט טוענת שלא מקבלים על היתרים כלום ויש להם כבר מעל 70 % חתימות הם לא צריכים אותי האם מבחינה חוקית יש מה לעשות אם זה
תודה רבה
על היתרים אמורים לקבל (אצלינו לדוגמא זה 50%)
מה שכן התמורה נקבעת לפי קבלת התב"ע בעירייה, של הפרוייקט
תבדקו באיזה שלב אתם נמצאים
אם זה כבר עבר , לא נראה לי שיש מה לעשות

• הוסף לסימניות
נמצאים בשלב שכבר פתחו תיק תבע אבל רק עכשיו פתחו אבל אני מדגיש שבחוזה לא כתוב כלום לגבי היתרים אפילו בניה חדשה הם כתבו שהם לא יתנו שום תמורה למי שבונה מיום חתימת הבעלים הראשון על החוזה
השאלה שלי האם במצב שלי שבו הם לא רוצים לשנות את החוזה האם זה חוקי או שהם חיבים לתת על היתרים
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נמצאים בשלב שכבר פתחו תיק תבע אבל רק עכשיו פתחו אבל אני מדגיש שבחוזה לא כתוב כלום לגבי היתרים אפילו בניה חדשה הם כתבו שהם לא יתנו שום תמורה למי שבונה מיום חתימת הבעלים הראשון על החוזה
השאלה שלי האם במצב שלי שבו הם לא רוצים לשנות את החוזה האם זה חוקי או שהם חיבים לתת על היתרים
תודה רבה
יש דיירים שכבר חתמו על החוזה?
כי אם כן זה נראה שאין כל כך מה לעשות.
בקצרה: לכאו' אין חובה חוקית לתת על היתרים, אבל יש מקומות שהדיירים הצליחו להוציא במסגרת מו''מ. הבעיה היא שאם כבר נחתמו חוזים המו''מ כנראה סגור.

• הוסף לסימניות
בקצרה: לכאו' אין חובה חוקית לתת על היתרים, אבל יש מקומות שהדיירים הצליחו להוציא במסגרת מו''מ. הבעיה היא שאם כבר נחתמו חוזים המו''מ כנראה סגור.
אתה בטוח שאין חובה חוקית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

יש מקומות שיש הרבה זכויות בניה ואם היזם יתן לכל אחד מקדם 0.3-0.5
כל הכדאיות הכלכלית יורדת.

מכיר מתחם שנפל בגלל שהרבה שכנים הרחיבו והיזם הודיע שלא כלכלי ועזב..

• הוסף לסימניות
יש מקומות שיש הרבה זכויות בניה ואם היזם יתן לכל אחד מקדם 0.3-0.5
כל הכדאיות הכלכלית יורדת.

מכיר מתחם שנפל בגלל שהרבה שכנים הרחיבו והיזם הודיע שלא כלכלי ועזב..
כן, לזה התכוונתי שיש דיירים שהצליחו - כלומר רק במקומות שהיתה כדאיות כלכלית.
בי-ם שהעירייה מאד מקפידה שהפרויקטים לא יעברו את המכפיל 4 רח''ל זה הרבה יותר קשה.

אגב, ראית את המכפיל 7 שאושר בבי''ש השבוע?

• הוסף לסימניות
בי-ם שהעירייה מאד מקפידה שהפרויקטים לא יעברו את המכפיל 4 רח''ל זה הרבה יותר קשה.

יש לא מעט שעברו את המכפיל 4 בארמון הנציב וגילה (וקצת בקרית מנחם)
איפה ראית שהעיריה מקפידה ע"ז?

אגב, ראית את המכפיל 7 שאושר בבי''ש השבוע?

היכן?

• הוסף לסימניות
אגב למה בקטמונים המכפיל יותר גדול לפעמים מקריית יובל אפילו שהמחיר למטר יותר נמוך

• הוסף לסימניות
אגב למה בקטמונים המכפיל יותר גדול לפעמים מקריית יובל אפילו שהמחיר למטר יותר נמוך

זה תלוי מתי, בעבר לא היה בקטמונים דירות חדשות להשוות אז יכלו לשחק יותר בתקן 21
לעומת קרית יובל שהתחילו שם בניה לפנ כן, וגם שהיה בניה חדשה שלא דרך פינוי בינוי.

בנוסף מי שיושב על ציר רקל יכול לקבל יותר זכויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת