- הוסף לסימניות
אני משתדל תמיד להתלונן למשרד התחבורה כי שמעתי שהחברה מקבלת קנס ממשרד התחבורה על סך 1000 עד 2000 ש"ח על אי עצירה בתחנה או על אוטבוס שדילגו וכו' ולכן כשמתלוננים הרבה החברה לא רוצה להפסיד כסף ומשתדלת לעצור מקרים כאלה האם זה נכון?
אני משתדל תמיד להתלונן למשרד התחבורה כי שמעתי שהחברה מקבלת קנס ממשרד התחבורה על סך 1000 עד 2000 ש"ח על אי עצירה בתחנה או על אוטבוס שדילגו וכו' ולכן כשמתלוננים הרבה החברה לא רוצה להפסיד כסף ומשתדלת לעצור מקרים כאלה האם זה נכון?
פעם ראיתי מסמך כזה שנהג תלה באוטובוס (כדי 'להוכיח' שאסור לו לעצור שלא בתחנה).אני משתדל תמיד להתלונן למשרד התחבורה כי שמעתי שהחברה מקבלת קנס ממשרד התחבורה על סך 1000 עד 2000 ש"ח על אי עצירה בתחנה או על אוטבוס שדילגו וכו' ולכן כשמתלוננים הרבה החברה לא רוצה להפסיד כסף ומשתדלת לעצור מקרים כאלה האם זה נכון?
אז עוד תקופה- מי יודע כמה תקבלו תש' מפוקפקת....אני הגשתי כמה תלונות למשרד התחבורה ומעולם לא קיבלתי מענה חוץ ממיילים ששלחו לי וכתבו שם כדלהלן:
... שלום,
פנייתך בנושא אי עצירה בתחנה בנסיעת קו 000 של חברת "אגד תעבורה" מירושלים בתאריך 13/11/2021 מתאריך 13/11/2021 נמצאת בטיפול הגורם המקצועי במשרדנו.
ניתן לבדוק את מצב פנייתך בטופס המקוון:
https://forms.gov.il/globaldata/getsequence/getHtmlForm.aspx?formtype=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
>> בחירת אפשרות: בירור מצב פניה קיימת במשרד התחבורה
>> הזנת מספר הפנייה : 0000000000000
בסיום הטיפול תישלח אלייך התשובה.
מודים לך על סבלנותך,
צוות פניות הציבור.
...
וכמובן שעד היום לא חזרו אלי עם תשובה...
חייבים להתייצב בבית משפט או אפשר לשלוח חבר או עו"ד?צריך קצת אומץ וביטחון עצמי כי זה בית משפט אבל עבר סבבה והעיקר בסוף הם התחייבו לשלם לי פיצוי...
זה מאד מסודר, יש מערכות בקרה, יודעים על כל אוטובוס מתי הוא יצא בדיוק של שניות, יש הסכמים לכל מפעיל ואשכול על גובה הקנס לפי סוג של הפרה: אי ביצוע, איחור 11-20 דקות, איחור מעל 20 דקות, הקדמה מעל 2 דקות, זה שונה בין נסיעות תדירות ללא תדירות, הם מקבלים קנסות בלי קשר לכך אם הנוסעים מתלוננים, גם בפניות הציבור של משרד התחבורה בודקים כל פניה לפי הנתונים הקיימים.אני משתדל תמיד להתלונן למשרד התחבורה כי שמעתי שהחברה מקבלת קנס ממשרד התחבורה על סך 1000 עד 2000 ש"ח על אי עצירה בתחנה או על אוטבוס שדילגו וכו' ולכן כשמתלוננים הרבה החברה לא רוצה להפסיד כסף ומשתדלת לעצור מקרים כאלה האם זה נכון?
על סמך מה אתם קובעים שהם מקבלים קנס גם אם לא מתלוננים?הם מקבלים קנסות בלי קשר לכך אם הנוסעים מתלוננים,
אני מכירה את המערכות מבפנים, יש חוזים ברורים לכל המפעילים, הם לא יפעלו איך שבא להם, בלי אכיפה וקנסות הם לא היו מוציאים נסיעות בכללעל סמך מה אתם קובעים שהם מקבלים קנס גם אם לא מתלוננים?
תשאל אותם כשאתה מגיש את הבקשה, אין לי מושגחייבים להתייצב בבית משפט או אפשר לשלוח חבר או עו"ד?
להתלונן למשרד התחבורה ולצרף ת הקובץ המחוצף הזהאני בהלם ממהירות התגובה שלהם
אבל איזה תגובה!!!!!!!!!!!!!! פשוט מקוממם!!!
איך אני יכולה להשיב על זה או לערער?
התלונה שלי היתה על כמה וכמה נסיעות! שזה אומר לא אותו נהג.. וכבר הם בדקו? ושיקרו!
אוףףף חצופים!!!
ובלי שום פקח באזור!!
צפה בקובץ המצורף 1061896
פניתי למשרד התחבורה במקביל כששלחתי לאגדלהתלונן למשרד התחבורה ולצרף ת הקובץ המחוצף הזה
כל מילה."השתדלו והרבו תלונה",
אם לא למענכם, למען הנוסעים הבאים שפחות יסבלו.
נוסח קבוע שלהם, שאומר כי קיימת מערכת אוטומטית שמתעדת עצירה / אי עצירה בתחנות.זה התשובה שקיבלתי ממשרד התחבורה על תלונה שהגשתי, מישהו הבין את התשובה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים