מידע שימושי פינתם לאגד? פניות הציבור/ תלונות - תוך כמה זמן נעניתם אם בכלל?

• הוסף לסימניות
אני משתדל תמיד להתלונן למשרד התחבורה כי שמעתי שהחברה מקבלת קנס ממשרד התחבורה על סך 1000 עד 2000 ש"ח על אי עצירה בתחנה או על אוטבוס שדילגו וכו' ולכן כשמתלוננים הרבה החברה לא רוצה להפסיד כסף ומשתדלת לעצור מקרים כאלה האם זה נכון?

• הוסף לסימניות
אני משתדל תמיד להתלונן למשרד התחבורה כי שמעתי שהחברה מקבלת קנס ממשרד התחבורה על סך 1000 עד 2000 ש"ח על אי עצירה בתחנה או על אוטבוס שדילגו וכו' ולכן כשמתלוננים הרבה החברה לא רוצה להפסיד כסף ומשתדלת לעצור מקרים כאלה האם זה נכון?
פעם ראיתי מסמך כזה שנהג תלה באוטובוס (כדי 'להוכיח' שאסור לו לעצור שלא בתחנה).
שם ראיתי קנסות נוספים, כגון קנס של 250 ש"ח לכל צד שבו שילוט האוטובוס לא היה תקין (מס' הקו).
ידעתם שיש קנסות על אוטובוס מלוכלך?

והנה אתר שמפרט:

• הוסף לסימניות
אני הגשתי כמה תלונות למשרד התחבורה ומעולם לא קיבלתי מענה חוץ ממיילים ששלחו לי וכתבו שם כדלהלן:

... שלום,
פנייתך בנושא אי עצירה בתחנה בנסיעת קו 000 של חברת "אגד תעבורה" מירושלים בתאריך 13/11/2021 מתאריך 13/11/2021 נמצאת בטיפול הגורם המקצועי במשרדנו.

ניתן לבדוק את מצב פנייתך בטופס המקוון:
https://forms.gov.il/globaldata/getsequence/getHtmlForm.aspx?formtype=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

>> בחירת אפשרות: בירור מצב פניה קיימת במשרד התחבורה
>> הזנת מספר הפנייה : 0000000000000

בסיום הטיפול תישלח אלייך התשובה.

מודים לך על סבלנותך,
צוות פניות הציבור.
...

וכמובן שעד היום לא חזרו אלי עם תשובה...
אז עוד תקופה- מי יודע כמה תקבלו תש' מפוקפקת....

• הוסף לסימניות
אני פניתי למשרד התחבורה וממש מהר התקשרו אלי לזמן את הנהג לשימוע ולהגיע למסור עדות
ממליץ על זה בחום
אם כל אחד יתלונן זה ישפיע ממש על צורת קבלת השירות...

• הוסף לסימניות
אני בהלם ממהירות התגובה שלהם
אבל איזה תגובה!!!!!!!!!!!!!! פשוט מקוממם!!!
איך אני יכולה להשיב על זה או לערער?

התלונה שלי היתה על כמה וכמה נסיעות! שזה אומר לא אותו נהג.. וכבר הם בדקו? ושיקרו!
אוףףף חצופים!!!
ובלי שום פקח באזור!!

1644478432419.png

• הוסף לסימניות
זה מאד מסודר, יש מערכות בקרה, יודעים על כל אוטובוס מתי הוא יצא בדיוק של שניות, יש הסכמים לכל מפעיל ואשכול על גובה הקנס לפי סוג של הפרה: אי ביצוע, איחור 11-20 דקות, איחור מעל 20 דקות, הקדמה מעל 2 דקות, זה שונה בין נסיעות תדירות ללא תדירות, הם מקבלים קנסות בלי קשר לכך אם הנוסעים מתלוננים, גם בפניות הציבור של משרד התחבורה בודקים כל פניה לפי הנתונים הקיימים.

• הוסף לסימניות
על סמך מה אתם קובעים שהם מקבלים קנס גם אם לא מתלוננים?
אני מכירה את המערכות מבפנים, יש חוזים ברורים לכל המפעילים, הם לא יפעלו איך שבא להם, בלי אכיפה וקנסות הם לא היו מוציאים נסיעות בכלל

• הוסף לסימניות
אני התלוננתי לאחרונה באגד על נהג שדילג תחנה,
חזרו אלי ובקשו שאבוא להעיד נגדו,
אמרתי כמובן שאני לא משועממת עד כדי כך,
אחרי תקופה קבלתי מכתב שכיון שכך סגרו את התלונה...

• הוסף לסימניות
אני בהלם ממהירות התגובה שלהם
אבל איזה תגובה!!!!!!!!!!!!!! פשוט מקוממם!!!
איך אני יכולה להשיב על זה או לערער?

התלונה שלי היתה על כמה וכמה נסיעות! שזה אומר לא אותו נהג.. וכבר הם בדקו? ושיקרו!
אוףףף חצופים!!!
ובלי שום פקח באזור!!

צפה בקובץ המצורף 1061896
להתלונן למשרד התחבורה ולצרף ת הקובץ המחוצף הזה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פניתי כמה פעמים דרך האתר וגם דרך הטלפון
בדרך כלל הם מורחים את הזמן עם תשובות לא ענייניות
לדוגמא: התלוננתי שהאוטובוס לא עצר
אז ענו לי שהוא יצא בזמן וכד'

פעם אחת אחרי כמה חודשים קיבלתי זיכוי על 30 שקל
והם עדיין הכחישו

• הוסף לסימניות
אין הרבה תועלת בתלונה לאגד.
יש להתלונן במשרד התחבורה, בטופס הזה

(ניתן במקביל להתלונן גם באגד)

• הוסף לסימניות
יש לי ניסיון רע ומר עם אגד החצופים.
בעלי נסע באוטובוס אחרון באמצע לילה סוער וגשום הביתה.
הנהג לא עצר לו בתחנה, למרות שהוא צלצל, וגם הדגיש לו כשעלה שהוא לתחנה הספציפית הזו.
זו תחנה מרוחקת והתחנה הבאה-רחוקה מאוד בעיר אחרת, בלי נגישות באמצע הלילה לחזור אחורה.
הוא הוריד אותו בעיר האחרת כבר, למרות שבעלי התווכח איתו שהוא חייב לחזור.
יש לציין שהנהג נתן לו 15 ש"ח למונית, למרות שמונית באמצע הלילה עולה 100-70 לפחות.
התלוננו באגד.
אחרי ויכוחים רבים, חודשים ארוכים, ותגובות אוטומטיות של רובוט!!
הם הבטיחו לשלם...50ש"ח.
לא שזכינו לראות אותם.
:mad::mad:
מה שכן-זה נהג קבוע, וראינו איך הוא השתפר...ראו שצעקו עליו.
מסכן, אבל אין מה לעשות.
כשמתלוננים לפחות הם משרים שירות.
שימו לב.
"השתדלו והרבו תלונה",
אם לא למענכם, למען הנוסעים הבאים שפחות יסבלו.

• הוסף לסימניות
זה התשובה שקיבלתי ממשרד התחבורה על תלונה שהגשתי, מישהו הבין את התשובה?

קבצים מצורפים

• תחבורה ציבורית.PNG
    תחבורה ציבורית.PNG
    KB 94.5 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
זה התשובה שקיבלתי ממשרד התחבורה על תלונה שהגשתי, מישהו הבין את התשובה?
נוסח קבוע שלהם, שאומר כי קיימת מערכת אוטומטית שמתעדת עצירה / אי עצירה בתחנות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה