מידע שימושי פינתם לאגד? פניות הציבור/ תלונות - תוך כמה זמן נעניתם אם בכלל?

• הוסף לסימניות
אני שלחתי תלונה, בדואר, לפני כמה שנים טובות, על נגן שנהרס בגלל החור הטענה שלהם,
התקשרו אלי אחרי כמה שבועות, הנציג ניסה למרוח ולהגיד לי שהנהג אמר שאני הרסתי לו את החור,
כמובן שנפנפתי אותו ואמרתי לו שאם נהרס החור- סורי, אבל זו בעיה שלהם. אני שמתי חוט תקין לנגן תקין.
קיצור, שלחו לי צ'ק בדואר של 100 שח. (הנגן היה ישן ממש והיה שווה הרבה פחות..:)

• הוסף לסימניות
עדיף לפנות גם למשרד התחבורה וגם לחברת האוטובוס
אני התלוננתי כמה פעמים על חברת קווים דרך משרד התחבורה ובמקביל בחברת קווים
ופעם אחת או שתיים נתנו לי זיכוי של 30 ש"ח להטענה
פעם אחת דרשתי פיצוי על מונית שלקחתי מחוץ לעיר בגלל אוטובוס שלא עצר בתחנה
ואולי החזירו שוב רק 30 ש"ח

• הוסף לסימניות
אני שלחתי תלונה, בדואר, לפני כמה שנים טובות, על נגן שנהרס בגלל החור הטענה שלהם,
התקשרו אלי אחרי כמה שבועות, הנציג ניסה למרוח ולהגיד לי שהנהג אמר שאני הרסתי לו את החור,
כמובן שנפנפתי אותו ואמרתי לו שאם נהרס החור- סורי, אבל זו בעיה שלהם. אני שמתי חוט תקין לנגן תקין.
קיצור, שלחו לי צ'ק בדואר של 100 שח. (הנגן היה ישן ממש והיה שווה הרבה פחות..:)
אז חייבת להגיד לך על מקרה אישי שחויתי לפני 3 חודשיים
היתנהגות מזלזלת ובריונית של פקח שראה שתיקפתי רב קו ושאל למה רק עכשיו אז אמרתי לו שעליתי אז הוא אמר לי שמה פתאום בקיצור לאחר דין ודברים ועדות של הפקח השיני הוא הגיע למסקנה שתיקפת ואז הוא עבר להעיר לי על המסכה ואיים עלי שיעביר אותי למישטרה ואפילו צילם אותי
כמובן שיר היתלוננתי לאגד ואגד ישר סגרו את הפנייה נתלוננתי שוב וסגרו לאחר שאמרתי שפניתי למישטרה הם חזרו שהם לא יכולים לטפל בפנייה כל עוד המישטרה(כמובן שבמישטרה סגרו עוד באותו יום את התלוננה מבלי לבדוק)
פניתי למישרד התחבורה והם סגרו בטענה שאגד סיפקה להם תשובה שהפק לא עשה כלום עכשיו הגשתי עירעור ביניים מחכה במקביל פניתי לנציב תלונות המדינה והוא חזר אלי כעבור כמה ימים בטענה שהם ביררו עם אגד ואגד סיפקו להם תשובה שהוא לא איים וטענתי שהאוטובוס היה מלא לכן תיקפת רק עכשיו בטענה שהאוטובוס לא היה מלא ביכלל(פשוט תשובה הזויה לחלוטין)
והמפליא הוא שאמרתי לנציב תלונות במדינה שברצוני לדרוש לפתוח מצלמות גם של הפקח וגם של האוטובוס אז הוא אמר שאגד יענו לו תשובה שזה מדי מאוחר.....
אמרתי לו תקשיבי אני ישר הגשתי תלונה זה שזה היתעקב לא באשמתי
אמרתי לו שורא תחתונה אתם מאממיננים לאגד מה זה עוזר שהם ככה מדברנים לשלוח תלונה בשעה שאתם מסמתכים על התשובה של אגד?!1
כל מרטה הוא לעשות מעבר....
וכאן הוא היתקפל ואמר שהוא ישלח לאגד את זה ועדיין מחכה לתשובה......

• הוסף לסימניות
טוב, אז ככה חזרו אליי מאגד!!!

שלחתי להם פניה ב7.2.! לפני יומיים.
ביקשו עוד כמה פרטים ואמרו שהם מחויבים ומתחייבים לחזור אליי עם תושבות תוך 14 ימים מקסימום.
שאלתי עם מי דיברתי ושתחזור על מה שאמרה והקלטתי :)

נראה מה יתפתח..

אז יאלללה למי שיש תלונות שיתחיל לשלוח להם..

• הוסף לסימניות
אגד זה משהו פלא- נראה לי יש להם רובוט שעונה תשובות אוטומטיות- לפעמים קשור ולפעמים בכלל לא, אבל אף פעם לא ממש לעניין.
פניתי למשרד התחבורה- ענו קצת יותר לעניין, אבל גכ עם תשובות מתחמקות ואחרי הרבה זמן ענו.

• הוסף לסימניות
אני הגשתי כמה תלונות למשרד התחבורה ומעולם לא קיבלתי מענה חוץ ממיילים ששלחו לי וכתבו שם כדלהלן:

... שלום,
פנייתך בנושא אי עצירה בתחנה בנסיעת קו 000 של חברת "אגד תעבורה" מירושלים בתאריך 13/11/2021 מתאריך 13/11/2021 נמצאת בטיפול הגורם המקצועי במשרדנו.

ניתן לבדוק את מצב פנייתך בטופס המקוון:
https://forms.gov.il/globaldata/getsequence/getHtmlForm.aspx?formtype=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

>> בחירת אפשרות: בירור מצב פניה קיימת במשרד התחבורה
>> הזנת מספר הפנייה : 0000000000000

בסיום הטיפול תישלח אלייך התשובה.

מודים לך על סבלנותך,
צוות פניות הציבור.
...

וכמובן שעד היום לא חזרו אלי עם תשובה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני משתדל תמיד להתלונן למשרד התחבורה כי שמעתי שהחברה מקבלת קנס ממשרד התחבורה על סך 1000 עד 2000 ש"ח על אי עצירה בתחנה או על אוטבוס שדילגו וכו' ולכן כשמתלוננים הרבה החברה לא רוצה להפסיד כסף ומשתדלת לעצור מקרים כאלה האם זה נכון?

• הוסף לסימניות
אני משתדל תמיד להתלונן למשרד התחבורה כי שמעתי שהחברה מקבלת קנס ממשרד התחבורה על סך 1000 עד 2000 ש"ח על אי עצירה בתחנה או על אוטבוס שדילגו וכו' ולכן כשמתלוננים הרבה החברה לא רוצה להפסיד כסף ומשתדלת לעצור מקרים כאלה האם זה נכון?

חחח מצווה לקחת כסף מאגד?
אם זה היה מגיע למתלונן אוקיי אבל..
אני תבעתי את אגד וקיבלתי 4000 ש"ח, מעניין כאן מישהו שאפרט את התהליך?
מעניין מאוד

• הוסף לסימניות
בוודאי, נשמח לשמוע...
בתחילה הייתי פונה לפניות הציבור של אגד והיו מביאים לי פיצוי של 30 ש"ח ברב קו עד שהתייאשו מהפניות המרובות שלי והפסיקו עם הפיצויים (מי שמתלונן יותר מX פעמים הם רק שולחים לו מכתב- מודים על פנייתך)
אז התחלתי לאסוף תלונות במשך כמעט שנה, עשיתי טבלה מסודרת של מס' תחנה, מס' קו, שעה מדוייקת ותלונה.
כשהצטברו לי מס' מכובד של תלונות פניתי לבית משפט לפניות קטנות ותבעתי אותם
זה כרוך בעלות של כמה עשרות שקלים, לא זוכרת ממש
ואז נקבע משפט לכחצי שנה מאוחר יותר.
ואז היה דין ודברים והם ניסו להכחיש אבל בית המשפט יכול לחייב אותם להוציא דוח מפורט על כל קו ורואה ממש באיזה שעה ובאיזה מיקום נפתחו דלתות וזה מוכיח שבאמת הוא לא עצר בתחנה לדוגמא.
יש לציין שחלק מהתלונות לא התקבלו כי לא היתה הוכחה שהייתי על האוטובוס (לדוג' באוטובוס שאיחר ולא ראו תיקוף של הרב קו שלי)
צריך קצת אומץ וביטחון עצמי כי זה בית משפט אבל עבר סבבה והעיקר בסוף הם התחייבו לשלם לי פיצוי...

אגב שמעתי על מישהו שגם תבע אותם ואז נציג התקשר אליו וביקש שימשוך את התביעה והם יסגרו את זה בפיצוי משמעותי, אז הוא גם ניצל מהביורוקרטיה של התביעה וגם קיבל פיצוי של כמה אלפים

• הוסף לסימניות
בתחילה הייתי פונה לפניות הציבור של אגד והיו מביאים לי פיצוי של 30 ש"ח ברב קו עד שהתייאשו מהפניות המרובות שלי והפסיקו עם הפיצויים (מי שמתלונן יותר מX פעמים הם רק שולחים לו מכתב- מודים על פנייתך)
אז התחלתי לאסוף תלונות במשך כמעט שנה, עשיתי טבלה מסודרת של מס' תחנה, מס' קו, שעה מדוייקת ותלונה.
ואז היה דין ודברים והם ניסו להכחיש אבל בית המשפט יכול לחייב אותם להוציא דוח מפורט על כל קו ורואה ממש באיזה שעה ובאיזה מיקום נפתחו דלתות וזה מוכיח שבאמת הוא לא עצר בתחנה לדוגמא.
יש לציין שחלק מהתלונות לא התקבלו כי לא היתה הוכחה שהייתי על האוטובוס (לדוג' באוטובוס שאיחר ולא ראו תיקוף של הרב קו שלי)
צריך קצת אומץ וביטחון עצמי כי זה בית משפט אבל עבר סבבה והעיקר בסוף הם התחייבו לשלם לי פיצוי...

אגב שמעתי על מישהו שגם תבע אותם ואז נציג התקשר אליו וביקש שימשוך את התביעה והם יסגרו את זה בפיצוי משמעותי, אז הוא גם ניצל מהביורוקרטיה של התביעה וגם קיבל פיצוי של כמה אלפים
יש להם תיעוד אחורה לתקופה ככ ארוכה?
על כל אוטובוס ותחנה..?

• הוסף לסימניות

זה מעניין כי אני גם אוסף אצלי תיעוד מסודר (בעיקר 'דן'). תוכלו לפרט על עלות של עורך דין?
ב-'15 דקות' אמרו לי שצריך להתלונן במקביל אצל החברה המפעילה וגם במשרד התחבורה על כל מקרה לפני פנייה לבית המשפט, האמנם?
במקרים שקיבלתי פיצוי כספי (50 ש"ח קופון לרב קו) האם אפשר לתבוע במקביל בבית המשפט?
מהו סכום הפיצוי עבור כל מקרה?

• הוסף לסימניות
יש להם תיעוד אחורה לתקופה ככ ארוכה?
על כל אוטובוס ותחנה..?
כן, ממש ככה
אפשר לתבוע עד 7 שנים אחורה
זה מדהים התיעוד, ממש פרטי פרטים של כל מה שכבר על האוטובוס במשך כל הנסיעה
קיבלתי גם העתקים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עונים תירוצים. פעם אחת קיבלתי זיכוי של 30 שקל, על טעות יומיומית באיחור ממה שמופיע אצלהם באתר.

• הוסף לסימניות
זה מעניין כי אני גם אוסף אצלי תיעוד מסודר (בעיקר 'דן'). תוכלו לפרט על עלות של עורך דין?
ב-'15 דקות' אמרו לי שצריך להתלונן במקביל אצל החברה המפעילה וגם במשרד התחבורה על כל מקרה לפני פנייה לבית המשפט, האמנם?
במקרים שקיבלתי פיצוי כספי (50 ש"ח קופון לרב קו) האם אפשר לתבוע במקביל בבית המשפט?
מהו סכום הפיצוי עבור כל מקרה?
לא לקחתי עורך דין, יכול להיות שבגלל זה חלק מהתלונות שלי לא התקבלו למרות שכולן היו אמיתיות לחלוטין, אבל לא התעקשתי.
אני לא התלוננתי אצל החברה אבל בתביעה כתבתי שהפסקתי לקבל יחס הוגן על התלונות שלי
לא תבעתי על מקרים שקיבלתי פיצוי אבל תנסה, מה תפסיד? מקסימום זה לא יתקבל
הסכום לפיצוי על כל מקרה הוא בערך 200 ש"ח
לא הייתי ממליצה להתחיל תהליך לפני שיש בערך 20 תלונות כי חלק מהן לא מתקבלות וזה תהליך...
במקביל- גם אחרי הגשת התלונה לבית משפט ניתן להמשיך לאסוף תלונות ואז להגיש בקשה לתוספת תלונות לתיק כי המשפט הוא כמה חודשים אחרי הפניה הראשונה

• הוסף לסימניות
למי שרוצה לקרוא על מעללי אגד:
בקצרה:
2 אוטובוסים מקו 402 הגיעו יחד לתחנה, הראשון עצר והשני לא, הראשון היה של אגד והשני תגבור מחברה חיצונית. פניתי לאגד והתלוננתי עם פרטים מפורטים כולל מס' תחנה ולוחית רישוי (אגב, פרט חשוב!). באגד ענו לי כי "הנהג עבר בתחנה בה המתנת, האט לצורך עצירה ואיסוף נוסעים אך התחנה הייתה ריקה וללא נוסעים אי לכך המשיך הנהג בנסיעתו", תגובה הזויה בהתחשב בסתירה הלוגית שטמונה בה. פניתי למשרד התחבורה והתלוננתי על המקרה והטיפול הלקוי, בנוסף ביררתי האם אכן שניהם היו חייבים לעצור. במשרד התחבורה השיבו כי רק אחד חייב לעצור.
לאחר מספר חודשים, עליתי על קו 402 של אגד, האוטובוס היה שייך לחברה חיצונית, כשהגענו לתחנה הבאה עמד שם כבר 402 של אגד ולפליאתי הרבה גם אוטובוס התגבור עצר, שאלתי את הנהג אם הוא מודע לכך שהוא לא מחויב לעצור, ואז קיבלתי תשובה מפתיעה: נהגי התגבור קיבלו הנחיה לעצור גם במקרה שאוטובוס של אגד נמצא בתחנה מכיוון שאין סנכרון והם לא יכולים להוכיח אח"כ למשרד התחבורה שלא היו צריכים לעצור בתחנה.

• הוסף לסימניות
כשאני נמצא על אוטבוס והאוטבוס ריק יחסית והנהג עצבני כי... ומחליט לא לעצור בתחנות, אפשר להתלונן?

• הוסף לסימניות
כשאני נמצא על אוטבוס והאוטבוס ריק יחסית והנהג עצבני כי... ומחליט לא לעצור בתחנות, אפשר להתלונן?
כן.
כדאי להתלונן גם אצל החברה המפעילה וגם במשרד התחבורה.

• הוסף לסימניות
לכאורה כן, אגד יכולים לראות כמה היו על האוטובוס לפי מס' התיקופים
אבל לא בטוח שיקבלו פניה של מי שהיה על האוטובוס
תתלונן בשם אשתך (לא בדקתי הלכתית, רק מציעה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה