התייעצות פינת אוכל איך למקם במטבח?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

מצורף תוכנית של הדירה שלי, אני לא מרוצה מהרעיון של המטבח, חלמתי על מטבח אי או שיזכיר אי,
ובגלל המבנה של המטבח שהוא צר וארוך זה לא ניתן,
למישהי יש רעיון איך ניתן לשנות את המבנה של המטבח (לא של שאר החדרים ) בצורה שיהיה אי או מזכיר?
מה שבעיקר מפריע לי זה המבנה של הפינת אוכל,
מלבד זה אשמח אם יש למישהי רעיון לשיפור או שינוי,
תודה מראש.

1747300346777.png

• הוסף לסימניות
אני לא אדריכלית או מעצבת...
אבל אולי במקום הפינת אוכל תעשי את האי
ובמקום המזווה תעשי פינת אוכל?

• הוסף לסימניות
הכיור ביחידת הורים חייב להגיע עד לשפת הגומחא. לא נוח לעמוד בגומחא של 60 ס"מ

• הוסף לסימניות
זה לא מושלם. אבל יותר מראה של אי (או חצי אי ליתר דיוק)
השאלה מה אתם רוצים שיהיה באי . פינת אוכל ?פינת בישול? כיור?
אי במטבח.PNG

• הוסף לסימניות
איזה רעיון גאוני איך שהחלפת את המטבח, רעיון מחוץ לקופסא!
באי הייתי רוצה פינת אוכל,
איך היית ממליצה לי למקמם את הכיור ביחידת הורים שיהיה פס ישר?

• הוסף לסימניות
איזה רעיון גאוני איך שהחלפת את המטבח, רעיון מחוץ לקופסא!
באי הייתי רוצה פינת אוכל,
איך היית ממליצה לי למקמם את הכיור ביחידת הורים שיהיה פס ישר?
לישר קו עם הקיר.
אגב, דלת נגרות לשרותים כחלק מהארון זה מאד מאד יפה .ועדיין, אני מעדיפה דלת רגילה עם סגירה הרמטית יותר. כפי שאפשר לראות בשרטוט הפכתי את כיוון הדלת.
אי במטבח.PNG

• הוסף לסימניות
1747644043126.png

לישר קו עם הקיר.
אגב, דלת נגרות לשרותים כחלק מהארון זה מאד מאד יפה .ועדיין, אני מעדיפה דלת רגילה עם סגירה הרמטית יותר. כפי שאפשר לראות בשרטוט הפכתי את כיוון הדלת.
תודה על הרעיון המבריק, העברתי את זה למעצבת וזה מה שיצא, מה אומרת?
עדיין אין לנו רעיון איפה למקם את הכירים החלביים, מה ממליצה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סוף סוף נפתח :)
באם מספיק לכם 4 מקומות ישיבה בלבד לאכילה - תוכנית זו עדיפה מכיון שהמקרר יוצא מ"פינת העונש":D, ומשולש העבודה נכון יותר
את הכיריים הייתי מזיזה ימינה ושמה משמאל דומינו,לחלבי.
שימו רק לב שפתיחת דלת המקרר חוסמת את המעבר.

• הוסף לסימניות
לצד הכיריים הבשרים את יכולה לעשות 2 כיריים חלביים

• הוסף לסימניות
סוף סוף נפתח :)
באם מספיק לכם 4 מקומות ישיבה בלבד לאכילה - תוכנית זו עדיפה מכיון שהמקרר יוצא מ"פינת העונש":D, ומשולש העבודה נכון יותר
את הכיריים הייתי מזיזה ימינה ושמה משמאל דומינו,לחלבי.
שימו רק לב שפתיחת דלת המקרר חוסמת את המעבר.
כן בהחלט יוצא מפינת העונש;)
העניין הוא שאולי מבחינת עיצוב זה יפה אך לא פרקטי 4 מקומות ישיבה...איך הצלחת להכניס 6 מקומות? ואם אני רוצה יותר מה את ממליצה?
הרעיונות שלך מבריקים!

• הוסף לסימניות
כן בהחלט יוצא מפינת העונש;)
העניין הוא שאולי מבחינת עיצוב זה יפה אך לא פרקטי 4 מקומות ישיבה...איך הצלחת להכניס 6 מקומות? ואם אני רוצה יותר מה את ממליצה?
הרעיונות שלך מבריקים!
תודה. ניסיון ופרקטיקה של שנים :)
חשוב להדגיש שלא עבדתי עם מידות .רק הזזתי את הציור של המעצבת שלך. היא אמורה לוודא שהכל מסתדר מבחינת מידות ,מעברים וכו'
בסופו של דבר תמיד אנחנו צריכים להעדיף תוכנית אחת על פני אחרת, גם אם באחרת היו דברים שמצאו חן בעיננו. לא תמיד ניתן לשלב הכל , והבחירה היא ענין של סדרי עדיפויות. ואולי המעצבת שלך תצליח ליצור עוד סקיצה חדשה ומוצלחת?
באופן אישי הייתי מעדיפה מקרר "בפינה" ויותר מקומות ישיבה.

• הוסף לסימניות
יש לך כאן הרבה שטח
לי היתה מחשבה דווקא להחליף בין המקרר והפינת אוכל

• הוסף לסימניות
תודה. ניסיון ופרקטיקה של שנים :)
חשוב להדגיש שלא עבדתי עם מידות .רק הזזתי את הציור של המעצבת שלך. היא אמורה לוודא שהכל מסתדר מבחינת מידות ,מעברים וכו'
בסופו של דבר תמיד אנחנו צריכים להעדיף תוכנית אחת על פני אחרת, גם אם באחרת היו דברים שמצאו חן בעיננו. לא תמיד ניתן לשלב הכל , והבחירה היא ענין של סדרי עדיפויות. ואולי המעצבת שלך תצליח ליצור עוד סקיצה חדשה ומוצלחת?
באופן אישי הייתי מעדיפה מקרר "בפינה" ויותר מקומות ישיבה.
כן רואים😊
אז אולי יש לך רעיון חדש?
אני 100% מסכימה עם זה שחשוב פינת אוכל עם הרבה מקומות ישיבה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה