התייעצות פינת אוכל איך למקם במטבח?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות בפינת האוכל לעשות מגירה פנימית להארכה השולחן בעוד מטר לפחות

• הוסף לסימניות
אני הייתי מנסה לתכנן כך שהשיש הבשרי יתיישר עם החלבי
עד סוף הקיר מהשיש הבשרי ארונות גבוהים מקרר וכו
ובנישה שיש מכניסה שולחן
מקוה שהובנתי, כמובן שצריך לבדוק אם מסתדדר מבחינת מידות.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מנסה לתכנן כך שהשיש הבשרי יתיישר עם החלבי
עד סוף הקיר מהשיש הבשרי ארונות גבוהים מקרר וכו
ובנישה שיש מכניסה שולחן
מקוה שהובנתי, כמובן שצריך לבדוק אם מסתדדר מבחינת מידות.
לא כל כך הבנתי אפשר שרטוט?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תבדקו כמה מעבר יש בתוכנית האחרונה של המעצבת, בכניסה לאזור העבודה במטבח. אני חוששת שיווצר שם "צוואר בקבוק" הכסא לא נמצא תמיד ככה תחת השולחן, בטח לא כשיושבים ופתיחת דלת המקרר במקביל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תבדקו כמה מעבר יש בתוכנית האחרונה של המעצבת, בכניסה לאזור העבודה במטבח. אני חוששת שיווצר שם "צוואר בקבוק" הכסא לא נמצא תמיד ככה תחת השולחן, בטח לא כשיושבים ופתיחת דלת המקרר במקביל.
נכון, נראה לי התוכנית ההיא תלך לגניזה:(
מעלה תמונה חדשה הקשקושים בכחול זה שלי, האם זה עדיף? או איך ניתן לשדרג את זה?

1747740280354.png

קבצים מצורפים

• 1747740202211.png
    1747740202211.png
    KB 708.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכון, נראה לי התוכנית ההיא תלך לגניזה:(
מעלה תמונה חדשה הקשקושים בכחול זה שלי, האם זה עדיף? או איך ניתן לשדרג את זה?

צפה בקובץ המצורף 1969147
לזה בדיוק התכוונתי
חשבתי גם על אופציה שהשולחן מסובב ב 90 מעלות, בתוך הנישה שיש שם
שוב, צריך לבדוק מידות אבל זה הכיוון

• הוסף לסימניות
תבדקי כוון כזה, שהפינת אוכל פנימית.
זה מנצל קצת פחות טוב את השטח.
אבל יש יתרון גדול לפינת אוכל פנימית כי הבלגן נשאר בפנים. הכסאות לא מפריעים גם אם לא סדרו אותם פנימה והמטבח נח לעבודה גם כשאוכלים.
המקרר והגבוהים במקום שסמנת קדם והשיישים עוברים לצד השכני. זה אי יותר עמוק כי בצורה הזו גם יהיה נכון לתכנן בו כיור
1747744374434.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה