אם את חתומה על סעיף 14 את תקבלי רק את מה שנצבר בקופהאודה למי שיוכל להבהיר לי את הנושא.
אם אני מתפטרת מהעבודה אחרי חופשת לידה,
ועוברת למקום קרוב יותר לבית ופחות שעות עבודה ביום.
למיטב ידיעתי זה נחשב התפטרות לצורך טיפול בילד ולכן אני זכאית לפיצויים.
האם זה נכון?
איך מחשבים את סכום הפיצויים?
אם התחלתי אחרי 2008 או משהו אני ודאי חתומה?אם את חתומה על סעיף 14 את תקבלי רק את מה שנצבר בקופה
ואם לא חתומה אז החישוב תלוי אם את עובדת שעתית או חודשית
לא בהכרח בכלל שחתומה היום רב המקומות מחתימים תבדקי מול המעסיק.אם התחלתי אחרי 2008 או משהו אני ודאי חתומה?
אני חודשית
במקרה שלי,האם מגיעה לי השלמה מהמעסיק?לא ממש מדויק
אם יש ס' 14- הסכום בקופה כולו שלך בכל מקרה.
ואם את מתפטרת בנסיבות מזכות (למשל אחרי לידה) יתכן שתהיי זכאית בנוסף גם להשלמה , זה תלוי כמה הופרש כבר במסגרת ס' 14.
אם אין סעיף 14, והתפטרת בנסיבות מזכות, תקבל סה"כ משכורת אחרונה* וותק, חלק מהקופה ואם יש צורך- השלמה מהמעסיק
סליחה שאני ככה כותב, אבל מניסוח ההודעה שלכם נראה שאתם לא דוברים אמת שזה לצורך הילד.במקרה שלי,האם מגיעה לי השלמה מהמעסיק?
מעוניינת להודיע על התפטרות יום לפני תום 9 חודשים מהלידה וכמובן עלי לעבוד את חודש ההודעה מראש.
דחוף לי מידע מניסיונכם!
צריך לבדוק בתלושים שלך מה הופרש וממתי.במקרה שלי,האם מגיעה לי השלמה מהמעסיק?
מעוניינת להודיע על התפטרות יום לפני תום 9 חודשים מהלידה וכמובן עלי לעבוד את חודש ההודעה מראש.
דחוף לי מידע מניסיונכם!
לא.אם מתפטרת אחרי לידה ללא סיבה גם מקבלים פיצויים?
אני אסביר שוב- כרגע אני בסוף החודש התשיעי ללידה,עובדת 5 חודשיםסליחה שאני ככה כותב, אבל מניסוח ההודעה שלכם נראה שאתם לא דוברים אמת שזה לצורך הילד.
אם זה אמיתי אז תתפטרו, ואם תהיו זכאים תקבלו ואם לא אז לא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים