דרוש מידע פיצוי על נפילה האוטובוס

• הוסף לסימניות
מתי זה היה?
חשוב שכן תלכי לצילום.
כל מסמך רפואי עוזר להגדלת התביעה.
נפלתי לפני תקופה באוטובוס אגד.
מכות יבשות קשות.
הלכתי לרופאה לתיעוד, וכמובן לצילומים, מה שאורתופד טראומה נתן לי. (לפי התלונות כמובן. לי גם היו מאז כאבי ראש חזקים).
פניתי לעו"ד המתמחה בענין.
וזכיתי בקרוב ל40,000 שקלים.
אשמח לעזור לך באישי או במייל.
רפוא"ש!

לפני פחות מחודש קיבלתי מכה חזקה בשיניים עקב בלימה פתאומית של הנהג. הלכתי לרופאים וכו. אני בתהליך של טיפול רפואי.
אשמח ליצור איתך קשר.

• הוסף לסימניות
מתי זה היה?
חשוב שכן תלכי לצילום.
כל מסמך רפואי עוזר להגדלת התביעה.
נפלתי לפני תקופה באוטובוס אגד.
מכות יבשות קשות.
הלכתי לרופאה לתיעוד, וכמובן לצילומים, מה שאורתופד טראומה נתן לי. (לפי התלונות כמובן. לי גם היו מאז כאבי ראש חזקים).
פניתי לעו"ד המתמחה בענין.
וזכיתי בקרוב ל40,000 שקלים.
אשמח לעזור לך באישי או במייל.
רפוא"ש!
אשמח לעזרתך ,
קרובת משפחה שנפלה באוטובוס כתוצאה מבלימה פתאומית והיו שברים כתוצאה מהנפילה
אשמח לעזרתך בתביעה מול אגד

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתך ,
קרובת משפחה שנפלה באוטובוס כתוצאה מבלימה פתאומית והיו שברים כתוצאה מהנפילה
אשמח לעזרתך בתביעה מול אגד
לפני פחות מחודש קיבלתי מכה חזקה בשיניים עקב בלימה פתאומית של הנהג. הלכתי לרופאים וכו. אני בתהליך של טיפול רפואי.
אשמח ליצור איתך קשר.
אשמח לעזור, אבל אין לי אישי.
מי שרוצה, יכולה לכתוב מייל ואצור איתה קשר.

• הוסף לסימניות
נפלתי באוטובוס של קוים
קבלתי מכות יבשות שכאבו היטב אבל לא יותר מזה
הלכתי לרופא בשביל תיעוד רפואי
הוא רשם את התלונה, הפנה אותי לצילום ולא
הלכתי
תבעתי את חברת הביטוח של קווים

הם הציעו לי סכום מסוים ואני רוצה לדעת אם הגיוני
עד כמה הם משלמים במקרה של נפילה עם תיעוד רפואי דל?​
יש לי ניסיון בעניין.
אם תרצו תפנו אלי בפרטי.

• הוסף לסימניות
בענין עגלה שנשברה
כי נתקעה בגוש בטון ששפוך על המדרכה
ניסיתי לדחוף בלי לשים לב לחסימה וטרחחח
יש למשהו נסיון
ניסיתי לפנות לעריה וכתבו לי שזה לא קשור אליהם,

• הוסף לסימניות
גם אם זה קשור לעירייה עליכם לפנות רק עם עו"ד ולא בטוח שזה שווה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה