- הוסף לסימניות
זה כל כך מצחיק מה שכותבים על בתי חולים. אני לצערי מסתובבת עם בעלי בבתי חולים . כל בית חולים והענינים שלו. כל בית חולים והפרוטוקולים שלו. למשל לי נראה שמידי מהר משתמשים בסיטי בבית חולים מסוים ובבית חולים אחר שוקלים יותר...אבל אחרי שלמדתי קצת עניני רפואה פתאום הבנתי שאם רופא מחליט לא לעשות סיטי בדכ זה לא בגלח שהוא קמצן ... ולא בגלל שהמכשיר הוא קישוט יש להם שיקולים לטובת החולה. ולדוגמא אם כל תינוק שנפל על הראש היו מריצים אותו לסיטי אז בגיל מסוים הפגיעה מהסיטי יותר מסוכנת מאשר החשד לפגיעה בראש. זה שיקולים שעושים בכובד ראש. אבל מה ...אנחנו יושבים במיון עם הקטן ורק רוצים ללכת הבייתה . הם מעדיפים לעקוב ורק אם חייבים יעשו סיטי...אז בראש מתחילים לרוץ כל מיני דברים כמו איזה סנדלרים וכו. בשעה שזה נטו טובת החולה.
אני מסתייגת ואומרת שבהחלט יש רשלנויות ויש כל מיני בעיות במערכת רפואית . אבל מכאן ועד לשבת ולהחליט שבכל המחלקות רוצים להרוג אנשים ולא לעשות להם סיטי בזמן וכו...זה רחוק מאד
אגב רפואית נשמע מאד מוזר ההוא עם הקרישי דם המטורפים שלא ראו בבדיקות דם... צריך להבין טיפה לפני שקובעים דברים כאלו.כל כך הרבה פעמים אנחנו רואים דברים ובאמת בתמימות חושבים שאנחנו מבינים. צריך לפקוח עין וצריך להיות עם יד על הדופק ולא להיות שוטים. ולהאמין בעיניים עצומות . אבל מכאן ועד לשבת ולחשוד בכל בית חולים שרק רוצה להרע לנו...הדרך רחוקה . אנחנו לא במדינת עולם שלישי
אני מסתייגת ואומרת שבהחלט יש רשלנויות ויש כל מיני בעיות במערכת רפואית . אבל מכאן ועד לשבת ולהחליט שבכל המחלקות רוצים להרוג אנשים ולא לעשות להם סיטי בזמן וכו...זה רחוק מאד
אגב רפואית נשמע מאד מוזר ההוא עם הקרישי דם המטורפים שלא ראו בבדיקות דם... צריך להבין טיפה לפני שקובעים דברים כאלו.כל כך הרבה פעמים אנחנו רואים דברים ובאמת בתמימות חושבים שאנחנו מבינים. צריך לפקוח עין וצריך להיות עם יד על הדופק ולא להיות שוטים. ולהאמין בעיניים עצומות . אבל מכאן ועד לשבת ולחשוד בכל בית חולים שרק רוצה להרע לנו...הדרך רחוקה . אנחנו לא במדינת עולם שלישי
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים