כללי פירסום

• הוסף לסימניות
אהבתי את של מטאור וpark
של PARK יותר יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shilat;413034:
מה שמטאור עשתה משגע!!
משגע???.... זה הכל???:(
חבל על כל מילה מיותרת!!.... אבל אני אגיד אותה:)

פרסומת ברמה של שלטי חוצות! פשוט משגע!!:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אני דווקא הייתי ממליץ לך פשוט לקחת את התמונה של הילדים שהעלית עם החותמת ששמת עליו (שבלי כוונה כנראה יצא לך יפה),
לכתוב מלמעלה בקטן קטן "אל תתני לזה לחמוק,
ולמטה בעוד יותק קטן כמה פרטים וזהו.
התמונה כל כך יפה, וזה אימג' חזק כל כך שכל הקשקושים מסביב פשוט הורסים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;413025:
מה ההבדל בין האשכול הזה לבין האשכול של לוגו ב-200 ש"ח?

ריקי יקרה, את יודעת שאני אוהבת ומעריכה אותך,
את יודעת שאני מעריכה גם את המקצועיות שלך.
את באמת מיוחדת ומשקיענית ברמה גבוהה.
האם היית מצלמת למישהו תמונות רק כדי "שיראה אם הוא מתחבר לזה"?
את רוצה סקיצות למודעה מ-10 גרפיקאים מוכשרים?
תפני אליהם ותבקשי סקיצות בתשלום.

היא ביקשה ולא חייבה אף אחד
ומי שרצה עזר והכין לה
אולי הוא לא קיבל כסף אבל הוא קיבל שכר בעולם הבא..
לא הכל בעולם הזה מסתכם בכסף..

אהבתי את מה שPARK הכין ממש יפה!
אשריכם ישראל!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;413000:
לבמה כזו זקוקים הצילומים שלך, ריקי.

יצאתי לירושלים וכל כך נהנתי לחזור וליראות את כל מה שעשיתם זה ממש ממש חמוד אבל לא הסטייל שלי אבל ממש תודה!

נכתב ע"י ariels;413025:
מה ההבדל בין האשכול הזה לבין האשכול של לוגו ב-200 ש"ח?

ריקי יקרה, את יודעת שאני אוהבת ומעריכה אותך,
את יודעת שאני מעריכה גם את המקצועיות שלך.
את באמת מיוחדת ומשקיענית ברמה גבוהה.
האם היית מצלמת למישהו תמונות רק כדי "שיראה אם הוא מתחבר לזה"?
את רוצה סקיצות למודעה מ-10 גרפיקאים מוכשרים?
תפני אליהם ותבקשי סקיצות בתשלום.

אני מבינה אותך ועם לא מתאים לך אז אף אחד לא חייב כאן אף אחד מי שרוצה ושיש לו זמן עשה ויש כאן רעיונות ניפלאים....
האמת מודעה שעברה שלי שהעלתי מישהיא שלחה לי באימל משהוא ואהבתי את זה ושילמתי מחיר שלם אבל האמת עכשו זה לא מתאים לי....
אני יושעת שבהתחלה עבדתי במחירי הפסד בגלל שרציתי להיתאמן וכן האנשים שבוא אלי לא היום כאילו שבאים היום במחיר של היום אבל אני אז החלטתי ששוה לי להפסיד ולקחת לקוחות ולהוציא את השם שלי עם למישהוא כאן מתאים סבבה לך לא מתאים וזה גם סבבה ועם לא יצא לי מכאן כלום זה גם בסדר.

נכתב ע"י park;413029:
תפסת אותי ביום טוב.
ביום חמישי יש לי קצת חופש!:)

ממש יפה אני עכשו ניכנסתי הביתה וצריכה ליראות עם אני יוציא משהוא שאני אוהבת היום בגלל שעם זה לא משהוא שאני ממש אוהבת כבר לא שווה לפרסם.

• הוסף לסימניות
ריקי תראי כמה אוהבים אותך כאן בפורום.
לאף אחד/ת אחר/ת לא היו מכינים ככה בחינם מלן סקיצות מגרפיקאים ברמות כאלו.
את פשוט שבית פה את כולנו בקסמייך.

• הוסף לסימניות
ועוד משהו, אולי אם תקחי פה משהו ממישו תתני לו סדרת צילומים? "צאו והתפרנסו" או "סחר חליפין"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;413145:
ריקי תראי כמה אוהבים אותך כאן בפורום.
לאף אחד/ת אחר/ת לא היו מכינים ככה בחינם מלן סקיצות מגרפיקאים ברמות כאלו.
את פשוט שבית פה את כולנו בקסמייך.

האמת בגלל זה העזתי לישאול ראיתי כמה תגובות קיבלתי בשירשור של הלוגו והאמת פעם שעברה שהעלתי פירסום בלי לבקש קיבלתי איזה 5-7 אימלים עם רעיונות וגם הפעם קיבלתי של אימלים עם לוגואים שניסו כאן אז אמרתי למה לא לנסות...
אני רק מרגישה רע שהדיד ליין היום ואני עכשו חזרתי הביתה ממוטתת ולא חושבת שיצליח בכלל לעשות משהוא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;413146:
ועוד משהו, אולי אם תקחי פה משהו ממישו תתני לו סדרת צילומים? "צאו והתפרנסו" או "סחר חליפין"
האמת עם היה זמן להשקיעה בזה ממש הייתי עושה את זה פותחת שירשור ומציאה סט צילומים בתמורה לפירסומת וכולם יכולים לנסות אבל לצערי אין זמן לדבר כזה.
אבל זה באמת הדבר הכי הוגן....

• הוסף לסימניות
הילדים לא נראים כאילו זה צולם פה, על ידך. תחשיב מה נראה שאת צילמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;413000:
לבמה כזו זקוקים הצילומים שלך, ריקי.

וואוו - - -
אחת העבודות הטובות שראיתי בזמן האחרון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה