- הוסף לסימניות
אהבתי את של מטאור וpark
של PARK יותר יפה
של PARK יותר יפה
משגע???.... זה הכל???נכתב ע"י shilat;413034:מה שמטאור עשתה משגע!!
נכתב ע"י ariels;413025:מה ההבדל בין האשכול הזה לבין האשכול של לוגו ב-200 ש"ח?
ריקי יקרה, את יודעת שאני אוהבת ומעריכה אותך,
את יודעת שאני מעריכה גם את המקצועיות שלך.
את באמת מיוחדת ומשקיענית ברמה גבוהה.
האם היית מצלמת למישהו תמונות רק כדי "שיראה אם הוא מתחבר לזה"?
את רוצה סקיצות למודעה מ-10 גרפיקאים מוכשרים?
תפני אליהם ותבקשי סקיצות בתשלום.
נכתב ע"י מטאור;413000:לבמה כזו זקוקים הצילומים שלך, ריקי.
נכתב ע"י ariels;413025:מה ההבדל בין האשכול הזה לבין האשכול של לוגו ב-200 ש"ח?
ריקי יקרה, את יודעת שאני אוהבת ומעריכה אותך,
את יודעת שאני מעריכה גם את המקצועיות שלך.
את באמת מיוחדת ומשקיענית ברמה גבוהה.
האם היית מצלמת למישהו תמונות רק כדי "שיראה אם הוא מתחבר לזה"?
את רוצה סקיצות למודעה מ-10 גרפיקאים מוכשרים?
תפני אליהם ותבקשי סקיצות בתשלום.
נכתב ע"י park;413029:תפסת אותי ביום טוב.
ביום חמישי יש לי קצת חופש!![]()
נכתב ע"י TIP X;413145:ריקי תראי כמה אוהבים אותך כאן בפורום.
לאף אחד/ת אחר/ת לא היו מכינים ככה בחינם מלן סקיצות מגרפיקאים ברמות כאלו.
את פשוט שבית פה את כולנו בקסמייך.
האמת עם היה זמן להשקיעה בזה ממש הייתי עושה את זה פותחת שירשור ומציאה סט צילומים בתמורה לפירסומת וכולם יכולים לנסות אבל לצערי אין זמן לדבר כזה.נכתב ע"י TIP X;413146:ועוד משהו, אולי אם תקחי פה משהו ממישו תתני לו סדרת צילומים? "צאו והתפרנסו" או "סחר חליפין"
נכתב ע"י מטאור;413000:לבמה כזו זקוקים הצילומים שלך, ריקי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים