- הוסף לסימניות
ו....?נכתב ע"י YB nekuda;1865942:אני רוצה לצייר בציפורן צורה ואז להכיל אותה על טקסטורה...
או לקחת את האותיות ולהכיל בתוכן איזה תמונה או טקסטורה.
או שיש לי תמונות ואני רוצה לצרוב אותם מלמעלה, לא יסודי....
איפה את מסתבכת?
ו....?נכתב ע"י YB nekuda;1865942:אני רוצה לצייר בציפורן צורה ואז להכיל אותה על טקסטורה...
או לקחת את האותיות ולהכיל בתוכן איזה תמונה או טקסטורה.
או שיש לי תמונות ואני רוצה לצרוב אותם מלמעלה, לא יסודי....
נכתב ע"י sarit_f;1866035:אני לא מבינה
אתן לא יודעות שגם באילוסטרייטור יש לינקים ועדכון אוטומטי??
בדיוק בדיוק כמו באינדי'!
באינדיזיין CS6 זה בד״כ מתעדכן אוטומט או מקסימום לחיצה על אייקון המשולש שמוצג בתמונה.נכתב ע"י OR_Design;1866080:דווקא באילוס זה מתעדכן אוטומט.
באינדיזיין אני צריכה לעדכן ידנית![]()
נכתב ע"י ok;1866090:ודאי שיש עדכון אוטומטי וכו'
אבל ניסית פעם לעבוד עם לינקים באינדי? הבדל שמים וארץ:
לחיצה ימנית על תמונה נותנת לך גישה לערוך אותה, בלי צורך לרוץ לחלון הלינקים. וסתם כך בחלון עצמו את יכולה לראות המון מידע על התמונה - איזה פרופיל צבע התמונה וכו'. באילוס אין לך את זה.
אבל עזבי, זה סתם ויכוח עקר.. כל אחת עובדת איך שהתרגלה.. העיקר שיוצאים לך כאלה תוצרים מדהימים!
נכתב ע"י ok;1866090:ודאי שיש עדכון אוטומטי וכו'
אבל ניסית פעם לעבוד עם לינקים באינדי? הבדל שמים וארץ:
לחיצה ימנית על תמונה נותנת לך גישה לערוך אותה, בלי צורך לרוץ לחלון הלינקים. וסתם כך בחלון עצמו את יכולה לראות המון מידע על התמונה - איזה פרופיל צבע התמונה וכו'. באילוס אין לך את זה.
אבל עזבי, זה סתם ויכוח עקר.. כל אחת עובדת איך שהתרגלה.. העיקר שיוצאים לך כאלה תוצרים מדהימים!
נכתב ע"י mig;1866101:כאילו הויכוח כאן בין כאלו שמשתמשים באינדזיין לכאלו שלו...
נוחות העבודה באילוס עבור מודעות וכרזות מועטות בטקסט היא בלי השוואה לאינדי,
מבחנתי משטח העבודה הרחב, כל דפי העבודה שאני ממקמת אותם בנוחות איך שבא לי, היצירה בעצמה.
אינדזיין לעיצוב, מרגישה לי כמו לעבוד עם פלסטלינה בידיים,
לעומת עבודה בידיים עם כפפות עבות.
נכתב ע"י שוהם;1866122:אני גם עבדתי בעבר הרבה עם אילוס..
היום רק אינדיזיין!!!!
מי שלא ניסה , לא יבין
הבדל שמיים וארץ,
במיוחד כשמדובר בעיבוד טקסט או בשזירת תמונות, פשוט אין מה להשוות.
נכתב ע"י סתם;1866173:אין כאן מריבה על מקצועיות בכלל
את פנית בבעיה והמליצו כאן לכולם להשתמש בתוכנה כזאת או אחרת
כדי לפתור הרבה בעיות!
בשילוב עם תוכנות העצוב שהסיכום והסגירה בתוכנה אחרת
נשמח תמיד לשמוע על חידושים בתוכנות הגרפיות
בשביל זה הפורום קיים, בהזדמנות תעלי לכאן כמה חידושים
תודה שרית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים