כללי פישול צבעים בשיטות שילוב בהדפסה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YB nekuda;1865942:
אני רוצה לצייר בציפורן צורה ואז להכיל אותה על טקסטורה...
או לקחת את האותיות ולהכיל בתוכן איזה תמונה או טקסטורה.
או שיש לי תמונות ואני רוצה לצרוב אותם מלמעלה, לא יסודי....
ו....?
איפה את מסתבכת?

• הוסף לסימניות
החידוש בזה ששיטת העבודה באינדיזיין יותר קלה ונוחה מבחינת מלל לינקים בעצם מכל הבחינות, היא פחות כבדה גם למי שיש מחשב חזק אז למה מלכתחילה לעבוד על תוכנות מסורבלות יותר ששיטת העבודה שם הרבה יותר מסורבלת ולעדכן באמצעות לינקים

• הוסף לסימניות
דווקא באילוס זה מתעדכן אוטומט.
באינדיזיין אני צריכה לעדכן ידנית :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1866035:
אני לא מבינה
אתן לא יודעות שגם באילוסטרייטור יש לינקים ועדכון אוטומטי??
בדיוק בדיוק כמו באינדי'!

ודאי שיש עדכון אוטומטי וכו'
אבל ניסית פעם לעבוד עם לינקים באינדי? הבדל שמים וארץ:
לחיצה ימנית על תמונה נותנת לך גישה לערוך אותה, בלי צורך לרוץ לחלון הלינקים. וסתם כך בחלון עצמו את יכולה לראות המון מידע על התמונה - איזה פרופיל צבע התמונה וכו'. באילוס אין לך את זה.

אבל עזבי, זה סתם ויכוח עקר.. כל אחת עובדת איך שהתרגלה.. העיקר שיוצאים לך כאלה תוצרים מדהימים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1866080:
דווקא באילוס זה מתעדכן אוטומט.
באינדיזיין אני צריכה לעדכן ידנית :)
באינדיזיין CS6 זה בד״כ מתעדכן אוטומט או מקסימום לחיצה על אייקון המשולש שמוצג בתמונה.
ושוב השתמשתי הרבה באילוס׳ אך לאחר שטעמתי את טעמו של האינדי׳ אין לזה תחליף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ok;1866090:
לחיצה ימנית על תמונה נותנת לך גישה לערוך אותה, בלי צורך לרוץ לחלון הלינקים. וסתם כך בחלון עצמו את יכולה לראות המון מידע על התמונה - איזה פרופיל צבע התמונה וכו'. באילוס אין לך את זה.

אבל עזבי, זה סתם ויכוח עקר.. כל אחת עובדת איך שהתרגלה.. העיקר שיוצאים לך כאלה תוצרים מדהימים!

אבל אם תוצרים כאלה מדהימים יכולים לצאת לה בפחות זמן באינדיזיין חבל שלא תנסה כמובן אם היא בקיאה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ok;1866090:

כאילו הויכוח כאן בין כאלו שמשתמשים באינדזיין לכאלו שלו...

נוחות העבודה באילוס עבור מודעות וכרזות מועטות בטקסט היא בלי השוואה לאינדי,
מבחנתי משטח העבודה הרחב, כל דפי העבודה שאני ממקמת אותם בנוחות איך שבא לי, היצירה בעצמה.

אינדזיין לעיצוב, מרגישה לי כמו לעבוד עם פלסטלינה בידיים,
לעומת עבודה בידיים עם כפפות עבות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1866101:
כאילו הויכוח כאן בין כאלו שמשתמשים באינדזיין לכאלו שלו...

נוחות העבודה באילוס עבור מודעות וכרזות מועטות בטקסט היא בלי השוואה לאינדי,
מבחנתי משטח העבודה הרחב, כל דפי העבודה שאני ממקמת אותם בנוחות איך שבא לי, היצירה בעצמה.

אינדזיין לעיצוב, מרגישה לי כמו לעבוד עם פלסטלינה בידיים,
לעומת עבודה בידיים עם כפפות עבות.

השאלה אם את מרגישה כך לאחר שעבדת בשתיהם ויש לך ידע שווה בשתיהם אני דוגלת בשיטת האינדיזיין לאחר שעבדתי הרבה באילוס׳ וגם חשבתי בהתחלה כמוכתכן. אינדיזיין מעולה ביותר שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
אתן שוכחות, שגם כל אלו שיוצרות מודעות באילוסטרייטור, מכירות את האינדיזיין מצויין++..

בקיצור, לסיכום, אני רואה פה הרבה גרפיקאיות גדולות שמעצבות שנים באילוסטרייטור, וכאלה שטובות לא פחות - באינדיזיין. הויכוח הזה לא יגמר לעולם הרי.. העיקר שכל אחת משתמשת בכלים שבהם נח להם ליצור אומנות דיגיטלית :)

בקשר לנושא האשכול - זה לא משנה ממילא, זה בעיה שקיימת באינדיזיין ובאילוס' כאחד

• הוסף לסימניות
אני גם עבדתי בעבר הרבה עם אילוס..

היום רק אינדיזיין!!!!
מי שלא ניסה , לא יבין
הבדל שמיים וארץ,

במיוחד כשמדובר בעיבוד טקסט או בשזירת תמונות, פשוט אין מה להשוות.

• הוסף לסימניות
אגב, מניחה שחלק גדול מכן לא מכירות עדיין את חווית האילוסטרייטור CC2014 (לי כבר יש 2015..)
יודעות איזה מטריף האופציה של העיגול פינות?? ידני אוטומטי, רק מקרבים את העכבר לקצה ויש אפשרות לעגל כל פינה, בכל צורה, ואפשר גם לבחור רק פינות ספציפיות, כיף גדול!
ויש עוד כמה חידושים כייפיים לגמרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוהם;1866122:
אני גם עבדתי בעבר הרבה עם אילוס..

היום רק אינדיזיין!!!!
מי שלא ניסה , לא יבין
הבדל שמיים וארץ,

במיוחד כשמדובר בעיבוד טקסט או בשזירת תמונות, פשוט אין מה להשוות.

לגבי עיבוד טקסט או עבודה עם הרבה תמונות את צודקת. אין כמו אינדיזיין בשביל טקסט ועבודה עם הרבה תמונות. באילוס' זה הרבה יותר מסורבל
אבל אנחנו מדברות על פרסום!! במודעה בד"כ אין הרבה טקסט (כותרת, בודי, פרטים טכניים) וגם אין הרבה תמונות.

• הוסף לסימניות
כל מי שדוגלת באילוס עדיין פשוט לא ניסתה את אינדי
YB את כל מה שאת רוצה ניתן לעשות בקלות באינדי..(קונטרול 7 -את מדביקה ישירות את מה שאת רוצה לתוך צורה) ניתן לצייר עם ציפורן גם באינדי
יש אפקטים ומקס' מייבאים דרך הברידג' בגרירה אין צורך בכלל ללחוץ קונטרול D
אם שומרים ב PNG אין צורך לדאוג לגבי שקיפות

שרית ברשותך ... לא כל מי שמכיר את אינדזיין מכיר אותה באמת טוב..
לפי התלונות על אינדי מסתבר שיש הרבה שממש לא מכירות את יכולותיה
אה.. ואני מכירה מעולה++ את אילוס ואני מאד אוהבת אותה רק שהיא פשוט מסורבלת נוראא

בקיצור כל אחת יש לה הרגלים שקשה לה להתנתק
טעמו וראו כי טוב...

• הוסף לסימניות
אחד מהמעיסיקים שלי בעבר הלא רחוק,
היה מבקר תובנות אדובי,
והיה לו שליטה מושלמת בכל נבכי התכנות, בפקודות שגם אתן ואני לא מכירות...
והוא טען שכאשר הוא מקבל מעצבת לראיון הוא שואל אותה מיד באיזה תכנה היא מעצבת מודעות עם קצת טקסט,
ואם היא עונה באינ׳ הוא לא מקבל אותה
כי זה מוכיח לו מה הרמה העיצובית שאליה היא מסוגלת להגיע....
ועד כמה היא לא מכירה את כלי העיצוב באילוס׳...
עד כאן לשונו... :)

אני בכל מקרה דווקא ניסיתי את 2 האופציות...
עבדתי במקום שההוראה היתה לעבוד רק באינ׳,
והרגשתי ממש כמו שאמרו פה, ידיים קשורות...

כל פקודה עיצובית מורכבת מעט יותר (ויש לי המון... כאלו בכל עיצוב) דרשה זגזוג, קציפה שמירה עדכון ועוד ועוד...

אינ׳ מתאימה רק למי שהקו העיצובי שלה הוא חלק מאד, ולא כולל הרבה ״התקשקשות״ ואפקטים עיצוביים.

• הוסף לסימניות
אין כאן מריבה על מקצועיות בכלל

את פנית בבעיה והמליצו כאן לכולם להשתמש בתוכנה כזאת או אחרת
כדי לפתור הרבה בעיות!
בשילוב עם תוכנות העצוב שהסיכום והסגירה בתוכנה אחרת

נשמח תמיד לשמוע על חידושים בתוכנות הגרפיות
בשביל זה הפורום קיים, בהזדמנות תעלי לכאן כמה חידושים
תודה שרית

• הוסף לסימניות
כל דבר אמור להיסגר בסופו של דבר באינדיזיין,
בין אם מדובר במודעת פירסום , עימוד או לא משנה מה...
את התוספות העיצוביות מייבאים לאינדיזיין מאילוס ומפוטושופ, ושם מעבדים לתוצר הסופי.

מהנסיון שלי , זה פשוט לא יאומן,
כשאני צריכה כיום לבצע תיקונים מסוימים במודעות שיצרתי באילוס בעבר, אני לא מצליחה להבין איך שרדתי בעבודה באילוס,
כשהכל היום כ"כ קל ונהיר באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1866173:
אין כאן מריבה על מקצועיות בכלל

את פנית בבעיה והמליצו כאן לכולם להשתמש בתוכנה כזאת או אחרת
כדי לפתור הרבה בעיות!
בשילוב עם תוכנות העצוב שהסיכום והסגירה בתוכנה אחרת

נשמח תמיד לשמוע על חידושים בתוכנות הגרפיות
בשביל זה הפורום קיים, בהזדמנות תעלי לכאן כמה חידושים
תודה שרית

זה הקטע, שהשימוש באינדיזיין לא פותר את הבעיה שצוינה, בדיוק.
היו כאן כמה כאלה שמיד אמרו - אה, עשית את זה באינדיזיין, נכון? זה בעיה מוכרת..

:eek:

לגבי החידושים בCC - אשמח, בהזדמנות בע"ה
(אני כבר למעלה משנה עובדת על הCC, ככה שאני כבר לא זוכרת לגמרי איך העולם היה נראה קודם.. :rolleyes:)

• הוסף לסימניות
קודם כל באינדזיין היית רואה שיש בעיה כבר בשעת הייבוא
דבר שני לא כל מודעה צריכה אפקטים בתקופה האחרונה כבר כמה שנים טובות שאפקטים מחוץ לתחום כמעט
עכשיו זה מתחיל לחזור כמו התוויות האלה ששמת שאת זה אם מייבאים דרך גריה אפשר להסתדר היטב
כמובן שיש דברים שאעשה בתוכנה היעודית אם זה שינוי צבע אז פוטו שופ ואם חיתוכים שונים שאינדי לא מאפשרת באילוס(לנדא נראה לי שמה שאת אמרת יש באינדי אם תסבירי בדיוק מה אז אראה לך)

והכי חשוב אני לא מפקפקת במקצועיות של אחרים כאן אלא הפוך:) חכם היודע את מקומו

• הוסף לסימניות
יש לי הרגשה שהויכוח בין אינדי' לאילוס' זה כמו ויכוח על פי סי ומק מה שבטוח שכל אחד יעבוד לפי איך שמרגיש לו נכון ואין ויכוח על דברים ספציפיים כשיש הרבה מלל באינדי' וכשיש הרבה אלמנטים באילוס'.

לפני שלמדתי בפרוג הייתי עובד רק על אילוס' עד שבא המנטור האלוף באינדי' בועז שרון והראה לי את קלות העבודה באינדי'.
וגם כשאני לא עובד באינדי' לדוגמה גרפיקה בסגנון החסידי שהיא בפוטושופ הסגירה תהייה באינדי' בגלל שהיא בעצם תוכנת הבאה לדפוס והיא מורידה את המשקל של הקובץ בלי להוריד את האיכות.

בהצלחה לכולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה