פיתוח קול

• הוסף לסימניות
מחפשת מורה (אישה) לפיתוח קול,
מישהי טובה במיוחד, שיכולה ללמד את העקרונות באופן פרטני ומהיר.
לא משנה איזור, העיקר שתהיה באמת מקצועית.
תודה!

• הוסף לסימניות
גב' הדסה בן חיים.
הכי ותיקה, הכי מקצועית.
052-3343225
03-5709754

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוזיקאית;2237272:
חנה שפירו
0527142410
ירושלים

ממליצה בחום!
במידה ואת רוצה בקבוצה. היא מלמדת במזמור (חושבת שעדיין)

• הוסף לסימניות
אני למדתי פרטי אצל חנה שפירו (באתי למזמור לפני השיעור הקבוצתי, תבררי אם היא עדיין עושה את זה), אני בפירוש ממליצה!! יודעת להעביר את החומר בצורה מקצועית מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלישר;2237261:
גב' הדסה בן חיים.
הכי ותיקה, הכי מקצועית.
052-3343225
03-5709754

גם אני למדתי אצלה. היא מורה מעולה ומקצועית ביותר!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וו;2237278:
ממליצה בחום!
במידה ואת רוצה בקבוצה. היא מלמדת במזמור (חושבת שעדיין)

מזמור זה בבני ברק?

נכתב ע"י אלישר;2237261:
גב' הדסה בן חיים.
הכי ותיקה, הכי מקצועית.
052-3343225
03-5709754

איזה אזור?

• הוסף לסימניות
כן, מזמור זה בב"ב, בית המורה של שרנסקי

ו...חנה שפירו היא אכן מורה מעולה~!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prof100;2258410:
מזמור זה בבני ברק?

כן, ברח' רבי עקיבא (לא זוכרת איזה מספר בדיוק)
עכשיו אני רואה שהקדימו אותי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה