רעיון להשקעה פיתוח שטת מסחר אוטומטי או יידני

• הוסף לסימניות
זה רק מוכיח שהנקודת מוצא שלי ושלך שונה (אפילו ברמת קריאת הנתונים)
וחזרנו לנקודת המוצא של האשכול שלדעתך כל מה שהוא לא מדד גדול ויציב היסטורית-אין מה להתקרב ואסור להתקרב
בזה אני ממש חלוק עליך
מה לעשות? דמוקרטיה

• הוסף לסימניות
זה רק מוכיח שהנקודת מוצא שלי ושלך שונה (אפילו ברמת קריאת הנתונים)
לא רציתי להיגרר בשביל שלא להגיע לשורת המחץ
וחזרנו לנקודת המוצא של האשכול שלדעתך כל מה שהוא לא מדד גדול ויציב היסטורית-אין מה להתקרב ואסור להתקרב
בזה אני ממש חלוק עליך
מה לעשות? דמוקרטיה
ולכן מחקתי את התגובה הקודמת שלי
כאילו שמורגן סטנלי מממן את פעילותי בפורום.

נגררתי כבר, אולי תרצה להסביר לקהל הקוראים מה אתה רואה בטבלה?
ואיזה מסקנא אתה גוזר ממנה?
עדיף שתפרט סימול סימול.
לדעתי:
הדוגמה שהבאת ממחישה את ההיפך ממה שכתבת פה
יש המון דרכים להרויח בסיכון מופחת (יחסית !!!) אפילו באופציות
ומסבירה את שכתבת פה:
אני לא יועץ -אני לא מבין בזה

• הוסף לסימניות
התקדמנו ........

במסגרת העולם הנבער (כל מי שהוא לא יועץ השקעות)

אני שמח שיש עוד כמה נבערים בעולם (שמשקיעים מאות מיליארדי דולרים על הדרך)

ושוב אני חוזר-אל תשקיעו-אל תנסו את זה בבית-רק יועצי השקעות הם "המומחים"

• הוסף לסימניות
התקדמנו ........

במסגרת העולם הנבער (כל מי שהוא לא יועץ השקעות)

אני שמח שיש עוד כמה נבערים בעולם (שמשקיעים מאות מיליארדי דולרים על הדרך)

ושוב אני חוזר-אל תשקיעו-אל תנסו את זה בבית-רק יועצי השקעות הם "המומחים"
היא לא טוענת לרגע שהאסטרטגיה הזאת נותנת אותה תשואה בפחות סיכון.
ממליץ לך לקרוא היטב את המאמר שלה.

• הוסף לסימניות
אני מחפש לעשות שיטת מסחר לפי כללים דהיינו שקונים לפי אינדקטור שמגיע לרף מסויים...
מחיר מסויים
או כל מיני רעינות אחרים לשיטת מסחר מוצלחת שמפיקה רווחים לרוב
לא הבנתי מה אתה מתכנת/כלכלן או כל מה שנצרך בשביל לפתח שיטה?
או סתם משאלת לב שיהיה אפשרות כזאת?

גם לזה יש מדד שעושים עד שתפתח את השיטה הזאת בעצמך

בכ"א יש פה בפרוג הרבה אשכולות כאלה כמו שכתב ה.שלמה
באשכול אחד תראה של צידוד בנאסדק או אפי' mags כלפי עולמי.
באשכול שני צידוד בראסל כלפי הסנופי.
באשכול שלישי משקל שוה למול הקלאסי.
באשכול רביעי מניות ערך כלפי מדד שלם.
ובאשכול נוסף מניות צמיחה מול מדד שלם.
ויש אנשים חכמים שממש תומכים בחלקם

תחשוב טוב מה נראה לך הכי הגיוני

• הוסף לסימניות
ולכן לרוב המכריע של גולשי פרוג ההשקעה היחידה המתאימה זה רק (היסטורית) בהשקעה במדדים ענקיים לאורך שנים!
אמרת את הנקודה . לרוב מוחלט ומוחץ של האנשים אין את הזמן והידע לעשות את המחקר הזה. כמו שלא כל אחד יכול לנתח מח לא כל אחד יכול להבין את השוק את החברות הדוחות הצמיחה החדשנות המכילים התחזיות קידמה הסנטימנט הפן הפסיכולוגי.
נכון
בסוף השקעה במדד זה השקעה לעצלנים ולטיפשים, מי שיעשה מחקר טוב יגלה את הסקטורים שניצחו את המדד ואת הקרנות שמנצחות את המדד.
ובדיוק לכן הייתי שמח לראות יותר דיונים כאלו בפורום השקעות, בשביל שגם מי שאין לו את הזמן או הכלים יוכל להגיע למידע בצורה קלה ופשוטה.
בעיני לפורום השקעות של פרוג יש השפעה מטורפת על הציבור החרדי, בניצוחו של @השקעות R הון הוא נתן לציבור החרדי את המודעות לשוק ההון, ושבר בדור הצעיר ובחלק מהדור המבוגר את הפחד משוק ההון.

אותה שמרנות שהיה בציבור יחסית לשוק ההון כולו, יש היום יחסית לנאסד"ק למשל, או יחסית לכל אסטרטגית השקעות באשר היא מבלי לנהל על זה דיון עם נתונים, למשל S&P במשקל שווה שבטווח הארוך מנצח את הS&P הרגיל, זה נתון, רק שיש איזה פחד מכל מה שהוא לא S&P טהור שלא נתמך בנתונים, וזה הייתי שמח שישתנה לכל הפחות בדיונים.
ומי שמפחד, שיחשוב היטב למה הוא מפחד, האם בגלל שקשה לו להתמודד עם נתונים ברורים ומחקרים מסודרים?
הייתי שמח לראות מחקרים שכאלו, ואני יחדד, יש אינסוף מחקרים שמוכחים שא"א לתזמן את השוק, ולא בזה אני עוסק אני טוען יחסית להשקעה בסקטורים בצורה פאסיבית, על זה אני אשמח לראות מחקר שתומך בזה שהS&P בסוף ינצח, ספוילר אין, כי היסטורית הנאסד"ק מנצח את הS&P בפער מטורף, סקטור הטכנולוגיה היסטורית 20 שנה אחורה הS&P מנצח פער קטן אבל ב5 שנים האחרונות הטכנולוגיה מנצח בפי 2.
כך שאני הייתי שמח למחקרים על הS&P אל מול נאסד"ק, אותו דבר אל מול ההצעה הזו,

מנגד, יש כאן גישה שמצדיקה כל דבר שהוא לא השקעה פאסיבית קלאסית.

באשכול אחד תראה של צידוד בנאסדק או אפי' mags כלפי עולמי.
באשכול שני צידוד בראסל כלפי הסנופי.
באשכול שלישי משקל שוה למול הקלאסי.
באשכול רביעי מניות ערך כלפי מדד שלם.
ובאשכול נוסף מניות צמיחה מול מדד שלם.

המוזר הוא שזה אותם ניקים, ההסבר הוא שהם מחפשים ריגושים, ואין להם אסטרטגיה, או שהאסטרטגיה שלהם מתהפכת בכל אשכול או הזדמנות.
מבחינתם השקעה פאסיבית היא 'משעממת' ולכן, כל מה שלא פאסיבי קלאסי, הוא כשר.

אנשים שמשקיעים בדרך זו תמיד יפלו על המדד הלא נכון בתקופה הלא נכונה.
לחצ/י כדי להרחיב...
לא כל מי שמביע דעה בהכרח שזו האסטרטגיה שלו, לפעמים זה ניסיון לאתגר את החשיבה הקלאסית כאן בפורום.

ואני רוצה להתנצל בפני @מקצועי בלבד אם ההודעה הראשונה שלי יצאה קצת חריפה מידי לא זו הייתה הכוונה, אלא יותר בקשה לתת לדיונים להתפתח לנתונים, ולא הנושא האישי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היא לא טוענת לרגע שהאסטרטגיה הזאת נותנת אותה תשואה בפחות סיכון.
ממליץ לך לקרוא היטב את המאמר שלה.

לא נורא -הנבערים (שאינם יועצי השקעות......)יקראו לבד ויחליטו
מה דעתך?!

בדיוק על הפטרונות הזו מדברים כאן בשרשור
ואתה דוחף עוד יותר בכוח לתזה הזאת

(יועצי השקעות הם אנשים נחמדים -אבל כדאי ומומלץ להבין שהם לא מבינים הכל )

• הוסף לסימניות
לא נורא -הנבערים (שאינם יועצי השקעות......)יקראו לבד ויחליטו
מה דעתך?!
חיובית.
בדיוק על הפטרונות הזו מדברים כאן בשרשור
ואתה דוחף עוד יותר בכוח לתזה הזאת
לא הבנתי.
(יועצי השקעות הם אנשים נחמדים -אבל כדאי ומומלץ להבין שהם לא מבינים הכל )
כל מילה!(y)

• הוסף לסימניות
הייתי שמח לראות מחקרים שכאלו, ואני יחדד, יש אינסוף מחקרים שמוכחים שא"א לתזמן את השוק, ולא בזה אני עוסק אני טוען יחסית להשקעה בסקטורים בצורה פאסיבית, על זה אני אשמח לראות מחקר שתומך בזה שהS&P בסוף ינצח, ספוילר אין, כי היסטורית הנאסד"ק מנצח את הS&P בפער מטורף, סקטור הטכנולוגיה היסטורית 20 שנה אחורה הS&P מנצח פער קטן אבל ב5 שנים האחרונות הטכנולוגיה מנצח בפי 2.
לגבי נאסד"ק 100 יש כאן אשכול
והרוב הצביעו בעד נאסד"ק 100

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה