פיתוח תמונות/אלבום דגיטלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1016727:
מה?? כל הרעיון של אלבום דיגיטלי זה שמעצבים הרבה תמונות בכל עמוד. באלבום 32 דפים (64 עמודים) אפשר להכניס 250-300 תמונות. הרי זה מה שעושים בחתונות.

רבקה צודקת,
הכנסתי ב32 עמודים 250 תמונות.
מדובר באלבום פנורמי גדול (כשהוא סגור זה בגודל A4)
יש עמודים שהכנסתי 5 תמונות
ויש עמודים שהכנסתי 30 תמונות קטנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anat77a;1016639:
לקחתם בחשבון הרבה דברים, קחו עוד דבר אחד
האלבומים האלה לא הכי עמידים לאורך זמן, פשלה קטנה ושכחת את האלבום בידיים של הקטנטנים ו...
האלבום כבר לא כמו שהיה בהתחלה

צודקת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1016742:
רבקה צודקת,
הכנסתי ב32 עמודים 250 תמונות.
מדובר באלבום פנורמי גדול (כשהוא סגור זה בגודל A4)
יש עמודים שהכנסתי 5 תמונות
ויש עמודים שהכנסתי 30 תמונות קטנות.
אז זה נקרא 32 דפים, לא 32 עמודים. 64 עמודים. דף זה "עלה" אחד בספר. עמוד זה אחד מצדדיו של דף.
הפנורמי הזה הוא רצף של שני עמודים. אני קוראת לזה "כפולת עמודים".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1016853:
אז זה נקרא 32 דפים, לא 32 עמודים. 64 עמודים. דף זה "עלה" אחד בספר. עמוד זה אחד מצדדיו של דף.
הפנורמי הזה הוא רצף של שני עמודים. אני קוראת לזה "כפולת עמודים".

רבקה,
היית צריכה להיות מורה ללשון..
הטעות היא שלי. זה 32 עמודים.

• הוסף לסימניות
אה אם זה דפים והכנסת 250 תמונות אז זה שווה.אבדוק את לופה תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1016869:
רבקה,
היית צריכה להיות מורה ללשון..
הטעות היא שלי. זה 32 עמודים.
תיקנתי לא בקטע של מורה ללשון, אלא כי זה מאוד חשוב לדעת את ההבדל כשמדברים על אלבומים. אם אני אומרת ללקוח שהאלבום מכיל 60 דפים כשהוא בעצם מכיל 60 עמודים - הוא יכול להתעצבן מאוד...
אם את ממליצה למישהי להדפיס אלבום איפה שאת הדפסת, ואומרת לה שאלבום 32 עמודים עלה לך 160 ש"ח - זה נשמע יקר, ונשמע שאין שם מקום כמעט לתמונות. בפועל התכוונת לפי 2 עמודים.

:)

• הוסף לסימניות
נכנסתי ללופה ואני רואה שאלבום 30\22 שזה גודל a4 בערך כשהוא סגור (נכון?)וספק אם אפשר להכניס שם 5 תמונות בעמוד אחד! בכ"א המחיר 243 ל64 עמודים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה