פיתרון לתינוק עם עצירות.

• הוסף לסימניות
=יעל;1422203]יש תרגיל שעוזר מאד.
להשכיב את התינוק על הגב ולקפל א. רגליו איזור הירך כלפי ביטנו,
כך לעשות כמה פעמים,
זה עוזר בד"כ[/QUOTE]

ולעשות תנועות של אופניים...
אצלי בהתחלה לא עזר אז רצתי לרופא ישבתי שם בחדר המתנה עם פגית כשלוש שעות ובערך דקה לפני שנקראתי לרופא היא עשתה טיטול מ-פ-ו-צ-ץ...
נכנסתי לרופא בכל אופן והוא המליץ על טיפה מיץ לימון
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ומה עושים אם הילד 'תקוע' עם עצירות קשה ושום דבר לא עוזר? המלצה מפרופסור בבית חולים מסויים:
לשים מעט אמה לשטיפת כלים (!) עם מעט מים, בתוך מזרק קטן, ולהזריק בעדינות פנימה, בפי הטבעת.
תוך רבע שעה, הכל משתחרר.
לא להבהל. הוא ממליץ כך גם לתינוקות ויילודים. לי עזר מאד.

• הוסף לסימניות
=יעל;1422203]יש תרגיל שעוזר מאד.
להשכיב את התינוק על הגב ולקפל א. רגליו איזור הירך כלפי ביטנו,
כך לעשות כמה פעמים,
זה עוזר בד"כ[/QUOTE]

ולעשות תנועות של אופניים...
אצלי בהתחלה לא עזר אז רצתי לרופא ישבתי שם בחדר המתנה עם פגית כשלוש שעות ובערך דקה לפני שנקראתי לרופא היא עשתה טיטול מ-פ-ו-צ-ץ...
נכנסתי לרופא בכל אופן והוא המליץ על טיפה מיץ לימון
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מישהי כבר כתבה לפני - אבל אחזור ואמליץ
הבת שלי ניזונה מאיזומיל- והמאזן היחיד שלה לעצירות היה גרבר שזיפים של מטרנה (נתתי יום כן ויום לא כדי לא להגיע למצב של שילשולים)
שווה להרגיל גם אם בהתחלה הוא פחות יאהב
ומי שכתבה לגבי חמאה- ממש לא מדויק לומר שרוב הרגישים לחלב אינם רגישים לחמאה
וודאי כאשר מדובר בתינוק עד גיל שנה
אני כותבת מידיעה

• הוסף לסימניות
לכל בעיות העיכול ולכל גיל מומלץ מאד לשתות
"משקה אלוורה" של חברת "פוראור".
לפרטים נוספים ולרכישה ניתן לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל י;1422241:
מיץ שזיפים.

לא באחריות אבל אמרו לי שאסור לתינוקות מיץ שזיפים שמוכרים בחנות כי הוא מידי מרוכז עבורם וזה יכול לגרום לבעיות בקיבה. (אותי הבהילו עם חורים בקיבה..)

לנו עזר מאוד מיץ עגבניות מרוסקות (הרופא המליץ)
+התנועות שאמרו פה למעלה שמקילות על התינוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה