נכון מאד! גם אני עשיתי ככה, החזקתי בעצמי והוא דיבר לידאפשר להביא ולשים על רמקול.
שלא יצמיד לפנים.
זה עדיף, אבל לא פוטר מחיטוי אח"כ, יש רסיסי רוק.נכון מאד! גם אני עשיתי ככה, החזקתי בעצמי והוא דיבר ליד
אולי אני אנוכית, אבל הבריאות שלי ושל המשפחה שלי חשובה לי יותר מכל דעה כזו או אחרת של ניקים עלומים בפורום
בהצלחה.
זה עוד שום דבר, יש ילדים שמבקשים פלאפון בתחנת אוטובוס ובפועל התקשרו לקל קו, בחור אחד שנתנו לו את הפלאפון התקשר ל144...יום אחד מיהרתי ממש לתור דחוף, ראיתי נערה שירדה מביתה (בבוקר) וכנראה חיכתה לחברה, כי כמה שניות אח"כ ביקשה ממני נייד,
היא לא מתביישת? שתעלה הביתה ותתקשר אליה!!!
זו פשוט תופעה!
אם אפשר לבקש ברחוב, למה להתאמץ לעלות הביתה?
למרות שיכול להיות שאת לא יודעת את כל הסיפור? אולי יש לה בעיות מסוימות בבית והיא הייתה חייבת לצאת ואז רצתה להתקשר להוריה/משטרה..יום אחד מיהרתי ממש לתור דחוף, ראיתי נערה שירדה מביתה (בבוקר) וכנראה חיכתה לחברה, כי כמה שניות אח"כ ביקשה ממני נייד,
היא לא מתביישת? שתעלה הביתה ותתקשר אליה!!!
זו פשוט תופעה!
אם אפשר לבקש ברחוב, למה להתאמץ לעלות הביתה?
היו לי כמה פעמים כאלה שביקשו טלפון בשביל קל קו או לשיחת רעים, היה לי אפילו פעם אחד שלקח ממני טלפון בתחילת נסיעה בין עירונית, וללא בושה ישב ושוחח עם המכשיר שלי לאורך רוב הנסיעה כחצי שעה, לקראת ההגעה הושיט לי את הטלפון, והפטיר: "אהממ.. תודה, נראה לי שמישהו התקשר.." נדמה לי שהיו שם 6 שיחות שלא נענו..יש ילדים שמבקשים פלאפון בתחנת אוטובוס ובפועל התקשרו לקל קו
ממני אחד ביקש פלאפון אז נתתי לו ואח"כ חיטאתי את הפלאפון.לא יודעת מה לומר עכשיו, אולי יש לך אלכוג'ל בתיק ותחטאי, אבל בכללי זה חסד עצום!
תחשבי על ילד קטן וחסר ישע שצריך לשאול משהו את אמא...
לפעמים מעצבן שבסופר מבקשים פלאפון ומדברים חמש דקות על סוג ממרח השוקולד, אבל תחשבי על ילד קטן שאי לו בטחון- כמה זה נותן לו.
זה הקטע שילדים מתקשרים לקל קו למרות שסביר להניח שהם יודעים מתי יבוא אוטובוס או לא יעזור להם לדעת אם יבוא עוד דקה או עוד 10 דקות. וכן ברוב התחנות יש שילוט בזמן אמת, כך שהקל-קו במקרה זה מיותר...ואם ילד מתקשר לקלקו?
אתה לא עושה את זה?
נכון, חוסר אחריות מצד ההורים לשלוח אותו ככה, אבל תשמשו כמבוגר אחראי לאנשים הקטנים!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים