פלאפון העלו מחירים ! ?

• הוסף לסימניות
בפלאפון נגמר המבצע שהיה לפני כשנה וחצי, 29.90 לחודש כולל 750 דקות שיחה וכולל מכשיר.

החל מסיום המבצע, צריך לשלם את ההתחיבות על המכשיר (שולם כ 550 ש"ח ונשאר עוד 600 ש"ח, - מכשיר כזה חדשה עולה פחות ממה שנשאר, אבל זה כבר נושא לדיון אחר)

והמחיר לכל דקת שיחה היא: .49 אגורות לכל המקומות.

מישהוא יודע על מסלול נורמלי, בחברה נורמלית, שלא תגנוב אותנו בעוד שנה וחצי במחיר מטורף על המכשיר ?

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו חברים במסגרת המבצע בפלאפון
ואכן הוא נגמר
לא מצאנו כלל מסלול שמתקרב למחיר שילמנו עד היום
חבר בכולל של בעלי ידע אותו
שלמירס יש תכנית קבועה!
של 800 דקות לנייחים ולניידים כשרים
בתשלום של 48 ש"ח בערך כולל מכשיר
ואכן כך הדבר
ואנחנו הזמנו כבר 2 מכשירים
מס' הטלפון לקומה הכשרה במירס הינו:
1800311131
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה, ועל המכשיר בפלאפון אתם ממשיכים לשלם ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;768745:
בפלאפון נגמר המבצע שהיה לפני כשנה וחצי, 29.90 לחודש כולל 750 דקות שיחה וכולל מכשיר.

החל מסיום המבצע, צריך לשלם את ההתחיבות על המכשיר (שולם כ 550 ש"ח ונשאר עוד 600 ש"ח, - מכשיר כזה חדשה עולה פחות ממה שנשאר, אבל זה כבר נושא לדיון אחר)

מישהוא יודע על מסלול נורמלי, בחברה נורמלית, שלא תגנוב אותנו בעוד שנה וחצי במחיר מטורף על המכשיר ?

את בטוחה שמותר עפ"י חוק להפסיק הסכם באמצע??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;768885:
את בטוחה שמותר עפ"י חוק להפסיק הסכם באמצע??

לא הבנתי את השאלה.

לכאורה, אי אפשר להפסיק את ההסכם באמצע, את המחיר עבור המכשיר נמשיך לשלם. אבל אנחנו מחפשים להתחיל מסלול אחר

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת- האם לחברה יש אפשרות להפסיק מסלול באמצע?

• הוסף לסימניות
בחוזה כתוב מפורש שההתחייבות של החברה על המסלול היא רק ל18 חודש. והמכשיר נמכר ללקוח ב36 תשלומים.
העוקץ בכל העניין הוא שמי שמחליט להפסיק להוציא שיחות מהטלפון ולהשאיר את הקו לשיחות נכנסות.משלם,
במקום 20 ש"ח לחודש + 750 דק'.
20 ש"ח על המכשיר + 17 ש"ח תשלום בגין תכנית תעריפים (דמי מנוי)
= ס"ה 37 ש"ח לחודש + 0 דק'.
כן, גם אני הייתי תמים והאמנתי לסוכן שהבטיח לי שהחברה לא תרצה להפסיק את ההטבה לפני גמר 36 חודש.

• הוסף לסימניות
אם מישהו יודע על משהו לא חוקי או לא הוגן בצורה מיוחדת בתוכנית הזו, אשמח לשמוע. (על מנת להגיש תלונה במועצה לצרכנות, בהיתר מרב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;769125:
אם מישהו יודע על משהו לא חוקי או לא הוגן בצורה מיוחדת בתוכנית הזו, אשמח לשמוע. (על מנת להגיש תלונה במועצה לצרכנות, בהיתר מרב)
אני צריכה לבדוק שוב, מיכל.
אבל בחשבונית האחרונה שקבלתי והשלכתי לפח בטעות, היה רשום משהו כמו שלאחר חודשי המבצע- 18 החודשים, תנתן אפשרות להמשיך את המבצע באותם תנאים. קראתי ופתחתי עיניים גדולות מאוד. אנסה להשיג העתק של החשבונית (אם יענו לי בפלאפון בלי 3 שעות של המתנה :mad:)
יתכן שלא זו בדיוק הלשון, אבל היה שם משהו שצלצל מאוד לא בסדר.

• הוסף לסימניות
אכן כתוב בחשבונית של פלאפון שמי שיבקש להאריך לפני סוף ההתחייבות של החברה למסלול יוכל להמשיך
אני התקשרתי לפני סוף הזמן האמור המון המון המון למוקד ללא מענה
עד שפתחו לי בנתיב את האתר שלהם ושם התכתבתי עם נציגים בצ'אט
והם אמרו שלא ניתן להאריך
וכל שאר התוכניות לא נראו משתלמות כלל וכלל
אנחנו נמשיך לשלם להם על המכשיר
ובכ"ז נעבור חברה למירס אשר יש לה תוכנית מתאימה ללא הגבלת זמן (בתקוה שאפשר להאמין למישהוא היום...)
נכון שאפשר לתבוע את פלאפון יש לי את החשבונית
וגם את שיחות הצ'אט מתועדות
אבל אני צריכה מכשיר נייד וזה מה שחשוב
ועד שאני אקבל משהוא מהם יעברו הרבה מים בירדן
כך שאין לי סבלנות וזמן בשביל זה
ואנחנו עוברים חברה וזהו
בסוף יהיו לי מכשירים של כל החברות:)

• הוסף לסימניות
בי-ם ברחוב יעקב מאיר בסניף של סלקום - יש שמה נציג אחד שעדיין מוכר את התוכנית של 69 ש"ח ל2000 דקות לנייחים ולנייד כשר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;768745:

מיכל, מה לעשות הם צריכים לשלם לעובדות לפי החוק, פנסיה, פיצויים, וכו', שקצת התייקרו מתחילת השנה, מאיפה הם יממנו את זה ?

• הוסף לסימניות
לאחר בירורים רבים הגעתי למסקנה שעדיף להשאר בפלאפון, היות ועל המכשיר ממשיכים לשלם בכל מקרה עוד 18 חודש כרגיל, בלי שום קשר למסלול. ניוד לחברה אחרת החל מ-18 חודש הוא בעלות של 1.5 שקלים, ואומרים שרשת חדשה תכנס בזמן הקרוב ותוריד את המחירים למינימום, מה גם שאין בשום חברה אחרת משהו משתלם יותר חוץ ממירס שהקליטה זוועתית. מעבר בין מסלול אחד לשני בפלאפון לפני סיום ההתחייבות הוא 99 שקלים, אבל ניוד לחברה אחרת זה בעלות של 1.5 שקלים. אז תעשו את השיקול שלכם אבל לפי דעתי, כעת יש להם משהו ב70 שקלים בלי קשר למכשיר, אז שווה לחכות בינתיים ולקחת מסלול בפלאפון וכשיהיה משהו משתלם ניתן לצאת בעלות הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודה מילר;769492:
מיכל, מה לעשות הם צריכים לשלם לעובדות לפי החוק, פנסיה, פיצויים, וכו', שקצת התייקרו מתחילת השנה, מאיפה הם יממנו את זה ?

מידעה אישית, גם לעובדות הם מצמצמים.

• הוסף לסימניות
תביעה יצוגית

נכתב ע"י בשמחות;769307:
אכן כתוב בחשבונית של פלאפון שמי שיבקש להאריך לפני סוף ההתחייבות של החברה למסלול יוכל להמשיך
אני התקשרתי לפני סוף הזמן האמור המון המון המון למוקד ללא מענה
עד שפתחו לי בנתיב את האתר שלהם ושם התכתבתי עם נציגים בצ'אט
והם אמרו שלא ניתן להאריך
וכל שאר התוכניות לא נראו משתלמות כלל וכלל
אנחנו נמשיך לשלם להם על המכשיר
ובכ"ז נעבור חברה למירס אשר יש לה תוכנית מתאימה ללא הגבלת זמן (בתקוה שאפשר להאמין למישהוא היום...)
נכון שאפשר לתבוע את פלאפון יש לי את החשבונית
וגם את שיחות הצ'אט מתועדות
אבל אני צריכה מכשיר נייד וזה מה שחשוב
ועד שאני אקבל משהוא מהם יעברו הרבה מים בירדן
כך שאין לי סבלנות וזמן בשביל זה
ואנחנו עוברים חברה וזהו
בסוף יהיו לי מכשירים של כל החברות:)

'פלא - זול' פרסמו מודעה על גיבוש תביעה ייצוגית נגד 'פלאפון'
0527141454
0527602588

• הוסף לסימניות
לגבי האפשרות להאריך, ביקשתי מנציג - ואין עם מי לדבר.

נכתב ע"י credit;769538:
לאחר בירורים רבים הגעתי למסקנה שעדיף להשאר בפלאפון, היות ועל המכשיר ממשיכים לשלם בכל מקרה עוד 18 חודש כרגיל, בלי שום קשר למסלול. ניוד לחברה אחרת החל מ-18 חודש הוא בעלות של 1.5 שקלים, ואומרים שרשת חדשה תכנס בזמן הקרוב ותוריד את המחירים למינימום, מה גם שאין בשום חברה אחרת משהו משתלם יותר חוץ ממירס שהקליטה זוועתית. מעבר בין מסלול אחד לשני בפלאפון לפני סיום ההתחייבות הוא 99 שקלים, אבל ניוד לחברה אחרת זה בעלות של 1.5 שקלים. אז תעשו את השיקול שלכם אבל לפי דעתי, כעת יש להם משהו ב70 שקלים בלי קשר למכשיר, אז שווה לחכות בינתיים ולקחת מסלול בפלאפון וכשיהיה משהו משתלם ניתן לצאת בעלות הנ"ל.

מה פתאום ? על המכשיר אתה משלם בכל מקרה, גם אם אתה נשאר בפלאפון. ובחברות אחרות יש מבצעים הרבה יותר טובים, ובכל מקרה עדיף לעבור לחברה שעדיין לא גנבה אותנו...

לאיזה חברה לעבור ?

עשיתי סקר צרכנים קטן בין כל מיני מכרים:

לגבי סלקום: מה שהתרשמתי מהלקוחות - כולם מרוצים... ויש להם תוכניות טובות
לגבי מירס: - הקליטה כיום מצוינת, לפחות באיזורים החרדיים. - יש להם בעיה גדולה עם שירות לקוחות, אבל מי שכבר עבר את הזוועה של פלאפון, יהנה גם מהשירות לקוחות של מירס. - ויש להם תוכניות יותר טובות מסלקום
לגבי אורנג - מגיע להם צל"ש שהם לא העלו את המחירים ללקוחות שהצטרפו למבצע לפני שנה וחצי, והשאירו את זה על 35 ש"ח. - זה משדר אמינות.
לגבי פלאפון: עיינו באשכולות בפרוג ומי שרוצה להשאר אצלם, שיערב לו, אבל שיכין הרבה כסף והרבה כוחות לריב איתם.

מי שרוצה להתלונן על ההתנהלות של פלאפון - אני עדיין לא הצלחתי להגיע למסקנה שיש כאן התנהלות לא תקנית או לא חוקית, אבל בודאי שזה לא התנהלות ישרה, יכול להתלונן במועצה לצרכנות:
http://www.consumers.org.il/category/complaint-form

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;769814:
מה פתאום ? על המכשיר אתה משלם בכל מקרה, גם אם אתה נשאר בפלאפון. ובחברות אחרות יש מבצעים הרבה יותר טובים, ובכל מקרה עדיף לעבור לחברה שעדיין לא גנבה אותנו..

על המכשיר ממשיכים לשלם בכל מקרה, אבל אם נשארים בפלאפון, לא מתחילים מעכשיו עוד 36 חודשים, אלא רק עוד 18 חודש ואפשר לקחת מסלול ללא מכשיר. אם עוברים לחברה אחרת - ממשיכים לשלם גם על המכשיר של פלאפון וגם על המכשיר של החברה החדשה+מסלול. ודרך אגב, אין חברה שלא גונבת, מי יותר ומי פחות אבל כולם גונבים. נכון שמסלקום מרוצים יותר אבל סלקום לאחר שנה מעלה מחירים וגם הקליטה שלהם לא מי יודע מה, במעלית מתנתק מיד. פלאפון היחידה שיש לה קליטה במעלית.
יש לי המון טענות על פלאפון אבל בסה"כ כרגע אין משהו אחר משתלם, ומה שהבנתי שאוטוטו המחירים ירדו והחברות מנצלות את אלו שנותרו כרגע ללא מסלול ולכן העלו את המחירים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י credit;769860:
על המכשיר ממשיכים לשלם בכל מקרה, אבל אם נשארים בפלאפון, לא מתחילים מעכשיו עוד 36 חודשים, אלא רק עוד 18 חודש ואפשר לקחת מסלול ללא מכשיר. אם עוברים לחברה אחרת - ממשיכים לשלם גם על המכשיר של פלאפון וגם על המכשיר של החברה החדשה+מסלול. ודרך אגב, אין חברה שלא גונבת, מי יותר ומי פחות אבל כולם גונבים. נכון שמסלקום מרוצים יותר אבל סלקום לאחר שנה מעלה מחירים וגם הקליטה שלהם לא מי יודע מה, במעלית מתנתק מיד. פלאפון היחידה שיש לה קליטה במעלית.
יש לי המון טענות על פלאפון אבל בסה"כ כרגע אין משהו אחר משתלם, ומה שהבנתי שאוטוטו המחירים ירדו והחברות מנצלות את אלו שנותרו כרגע ללא מסלול ולכן העלו את המחירים.

למה נדמה לי שיש לך קשר כלשהוא לחברת פלאפון ?

בכל חברה אפשר לקחת מסלול ללא מכשיר.
לי יש פלאפון - וזה מתנתק לי במעלית.
ו..יש הרבה מסלולים משתלמים בשאר החברות, מסלולים יותר טובים מפלאפון - לפחות לפי מה שנציגי החברות אמרו לי. אם יש איזה מבצע שהם לא אומרים בטלפון, אין לי מושג, אבל לפי מה שאמרו לי הנציגים של החברות, האפשרות של פלאפון היתה הכי פחות טובה, ונוסף לזה המשקל של ההתנהגות הגרועה הזו, להעלות מחירים ב 1000% שלא היתה, למיטב ידיעתי, בשום חברה.

• הוסף לסימניות
ההתנהגות של פלאפון - עושקת.

מהחשבון של אחי נמשכו פעם אחת 200 ש"ח ופעם נוספת 140 ש"ח
שסיבת משיכתם ("גנבתם") אינה "ידועה" וטרם הצליח להשיב לעצמו את הגזילה.
את פרוט השיחות טרם קיבל, למרות שנדד מפקיד לפקיד ושלח פקס ועוד פקס ועוד אחד, ונהג כפי ההוראות הפרוצדוריות שהחליט כל פקיד בפני עצמו, ואולי בקנוניה כמה יחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;769940:
ההתנהגות של פלאפון - עושקת.

מהחשבון של אחי נמשכו פעם אחת 200 ש"ח ופעם נוספת 140 ש"ח
שסיבת משיכתם ("גנבתם") אינה "ידועה" וטרם הצליח להשיב לעצמו את הגזילה.
את פרוט השיחות טרם קיבל, למרות שנדד מפקיד לפקיד ושלח פקס ועוד פקס ועוד אחד, ונהג כפי ההוראות הפרוצדוריות שהחליט כל פקיד בפני עצמו, ואולי בקנוניה כמה יחד.

לצורך הטיפול בענין, ניתן לפנות למועצה לצרכנות. מנסיון שלי עם לפלאפון - זה הדבר היחיד שעובד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה