פלאפון העלו מחירים ! ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;769914:
למה נדמה לי שיש לך קשר כלשהוא לחברת פלאפון ?
לא שידוע לי :)

נכתב ע"י מיכל123;769914:
בכל חברה אפשר לקחת מסלול ללא מכשיר.
נכון. אבל צריך מכשיר אחר, א"א להשתמש עם המכשיר של פלאפון בסלקום למשל. יוצא אם כן שמשלמים על שני מכשירים.
נכתב ע"י מיכל123;769914:
לי יש פלאפון - וזה מתנתק לי במעלית.
מוזר, זה כנראה גם תלוי באיזורים או בסוג מעליות. בכ"א אי קליטה במעלית זה באמת לא סיבה לעזוב חברה או להשאר בה.
נכתב ע"י מיכל123;769914:
ונוסף לזה המשקל של ההתנהגות הגרועה הזו, להעלות מחירים ב 1000% שלא היתה, למיטב ידיעתי, בשום חברה.
סלקום העלתה מחירים בדיוק כמו פלאפון. התוכנית של סלקום שעלתה 25 שקלים לפני כמה חודשים, עולה עכשיו 70 שקלים.

ואני מדגישה גם לי פלאפון לוקחים כל חודש יותר מהמחיר המקורי ואני מחפשת לברוח מהם בכל רגע אפשרי, אבל לפי הבירורים שעשיתי אין משהו אחר רווחי, זה הכל ואיש הישר בעיניו יעשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י credit;769942:
נכון. אבל צריך מכשיר אחר, א"א להשתמש עם המכשיר של פלאפון בסלקום למשל. יוצא אם כן שמשלמים על שני מכשירים.

אפשר כן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;769943:

סים של סלקום לא יעבוד במכשיר טאצ' של פלאפון לדוגמא אלא אם כן תפרצי אותו. יש מכשירים שפתוחים לסלקום ולאורנג', אבל המכשירים של פלאפון בד"כ בעיתיים בקטע הזה.

• הוסף לסימניות
תמיד החברות יערימו קשיים,
כי להם זה ודאי משתלם אחרת.

• הוסף לסימניות
שווה לחכות! (גלובס)

חברות הסלולר הוותיקות - סלקום, אורנג' ופלאפון - יודיעו תוך ימים ספורים על שורה של מבצעים בעקבות כניסתם של מפעילי הסלולר החדשים ותחרות המחירים האגרסיבית בענף. כך נודע ל"גלובס".

גורמים בחברות הוותיקות ציינו כי לא הופתעו מרמות המחירים שהציגו שתי מפעילי הסלולר החדשים - גולן טלקום והוט מובייל - וכי החברות נערכו לכך ב"תרחישי המלחמה" המקדימים שלהן.

גורמים בשוק הסלולר מעריכים כי סלקום, פלאפון ואורנג' יציגו בקרוב "הצעות לא פחות אטרקטיביות" מאלה של גולן טלקום והוט מובייל, כלומר ההערכה היא כי המחירים בענף יתכנסו בדרך זו או אחרת לאזור ה-100 שקל לחודש לחבילת "הכל כלול".

כזכור, פלאפון הודיעה כבר אתמול, כתגובה ראשונית, על חבילת "הכל כלול" ב-119 שקל לחודש עבור משתמשים "כבדים" שמדברים יותר מ-250 שקל לחודש.

בעקבות תחרות המחירים האגרסיבית, וכפי שכבר הוערך בעבר, אומרים היום גורמים בשוק הסלולר כי הענף בדרך לגל קיצוצים נוסף אותו מגדירים הגורמים "דרמטי וכואב". ככל הנראה, מאות עובדים בחברות הסלולר הוותירות יפוטרו בתקופה הקרובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י credit;772253:
חברות הסלולר הוותיקות - סלקום, אורנג' ופלאפון - יודיעו תוך ימים ספורים על שורה של מבצעים בעקבות כניסתם של מפעילי הסלולר החדשים ותחרות המחירים האגרסיבית בענף. כך נודע ל"גלובס".

גורמים בחברות הוותיקות ציינו כי לא הופתעו מרמות המחירים שהציגו שתי מפעילי הסלולר החדשים - גולן טלקום והוט מובייל - וכי החברות נערכו לכך ב"תרחישי המלחמה" המקדימים שלהן.

גורמים בשוק הסלולר מעריכים כי סלקום, פלאפון ואורנג' יציגו בקרוב "הצעות לא פחות אטרקטיביות" מאלה של גולן טלקום והוט מובייל, כלומר ההערכה היא כי המחירים בענף יתכנסו בדרך זו או אחרת לאזור ה-100 שקל לחודש לחבילת "הכל כלול".

כזכור, פלאפון הודיעה כבר אתמול, כתגובה ראשונית, על חבילת "הכל כלול" ב-119 שקל לחודש עבור משתמשים "כבדים" שמדברים יותר מ-250 שקל לחודש.

בעקבות תחרות המחירים האגרסיבית, וכפי שכבר הוערך בעבר, אומרים היום גורמים בשוק הסלולר כי הענף בדרך לגל קיצוצים נוסף אותו מגדירים הגורמים "דרמטי וכואב". ככל הנראה, מאות עובדים בחברות הסלולר הוותירות יפוטרו בתקופה הקרובה.

ממש משמח

אז זה אומר שלחילונים יש ב 100 ש"ח כולל הכל, ולנו יש מכשיר רק לשיחות ב 120 ש"ח מוגבל בדקות ?

• הוסף לסימניות
פשוט צריך להציף את משרד התקשורת בפניות כגון זו שאני שלחתי: כמחזיקה סלולרי כשר, אבקש שתפעלו מול המפעילים החדשים שיקימו קומות כשרות לפי תקנוני ועדת הרבנים, שיהיו מתאימים למכשירם הקימים ברשותנו שנקנו אצל החברות הגדולות.
לצערנו החברות הקיימות מנצלות את העובדהה שכח המיקוח קטן , ופיתאום בעוד הצרכנים הכללים יכולים לעבור חברות ולהוזיל עלויות בצורה דרסטית, דווקא אנו שבויים בידהם ולאחרונה המחירים הוכפלו ואילו יותר מכך.
בתודה
ולפנות גם לנציגים בכנסת.
בנושאים "טלפוניה סלולרית וקווית" ו- "אינטרנט ותקשורת נתונים" ניתן לפנות בדרכים הבאות:
א. דואר רגיל - משרד התקשורת, רח' אחד העם 9, תל-אביב 61290, תחום פיקוח על השירות לצרכן
ב. פקסימיליה - 03-5198106
ג. טלפון - 03-5198231
ד. דואר אלקטרוני - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

הערה: השימוש בכתובת הדואר האלקטרוני מיועד רק למי שמעוניין לצרף לפנייתו מסמך כלשהו (כגון: חשבון טלפון, מכתב שהגיע לידי הפונה וכד'). אחרת, יש לעשות שימוש בטופס המקוון.

• הוסף לסימניות
סורי, לא הבנתי מה אתם נזעקים.
המהפכה תכלול גם את התוכניות הכשרות, סלקום כבר פרסמה על תוכנית 'הכל כלול' במקומונים בערים חרדיות, ותוך כמה ימים תראו גם שאר החברות על גבי העיתונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י credit;772324:
סורי, לא הבנתי מה אתם נזעקים.
המהפכה תכלול גם את התוכניות הכשרות, סלקום כבר פרסמה על תוכנית 'הכל כלול' במקומונים בערים חרדיות, ותוך כמה ימים תראו גם שאר החברות על גבי העיתונים.

באיזה מחירים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י inasher;768907:
בחוזה כתוב מפורש שההתחייבות של החברה על המסלול היא רק ל18 חודש. והמכשיר נמכר ללקוח ב36 תשלומים.
העוקץ בכל העניין הוא שמי שמחליט להפסיק להוציא שיחות מהטלפון ולהשאיר את הקו לשיחות נכנסות.משלם,
במקום 20 ש"ח לחודש + 750 דק'.
20 ש"ח על המכשיר + 17 ש"ח תשלום בגין תכנית תעריפים (דמי מנוי)
= ס"ה 37 ש"ח לחודש + 0 דק'.
כן, גם אני הייתי תמים והאמנתי לסוכן שהבטיח לי שהחברה לא תרצה להפסיק את ההטבה לפני גמר 36 חודש.

ואם אני מוציא רק שיחה אחת נגיד?
אני משלם 20 ועוד עלות השיחה?.

• הוסף לסימניות
סנונית ראשונה

אה, ואין לי עדיין קשר לפלאפון :rolleyes: פשוט הם היו הראשונים...

קבצים מצורפים

• פלאפון חופשי.jpg
    KB 107.8 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
מה זה אומר?
משהו כבר התקשר?

• הוסף לסימניות
ראיתי על זה פה

• הוסף לסימניות
באשדוד התפרסמה כתבה על מנהל פלאזול שהצליח למנוע את עליית המחירים.
מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;774183:
באשדוד התפרסמה כתבה על מנהל פלאזול שהצליח למנוע את עליית המחירים.
מה זה אומר?

איפה? באשדוד בכותרות?

• הוסף לסימניות
גם אני מהסובלים

שירות הלקוחות שלהם + המבצע החדש שהם הפיקו מראה שחוץ מהגדרת חלם וחכמיה אין עוד מה להוסיף.

אני מתפלאת שעדיין יש להם לקוחות.

אני מסיימת בשבוע הקרוב את מסלול השנה וחצי. התקשרתי לפלאפון לבדוק עם נציג ע"מ לבדוק מהם האפשרויות העומדות לרשותי. נדמה שליצור קשר עם נציג בחברה זו היא משימה בלתי אפשרית. התקשרתי והמתנתי 18 ד' ואז התנתקה השיחה. התקשרתי שוב, המתנתי 12 ד' ושוב התנתקה השיחה. כאשר ניתנה לי במקרה אפשרות להשאיר הודעה ונציג יחזור אלי אחרי 3 שעות- חזר אלי נציג לאחר 7 שעות. כשניסיתי ליצור קשר איתם דרך הצ'אט- המתנתי כעשר ד' עד שענתה לי נציגה. בסוף ההתכתבות כשהתברר שהיא לא יודעת מימינה ומשמאלה היא אמרה שתקשר אותי עם נציג מומחה. לצערי לאחר 20 ד' המתנה עזבתי את המחשב בלא כלום.

• הוסף לסימניות
אין ספק שפלאפון זו החברה שיש עליה הכי הרבה תלונות. אבל תתפלאו לשמוע שבמגזר העסקי רובם בפלאפון, תעשו סקר בחברות הגדולות ותראו שפלאפון מחזיקה נתח גדול, שם השירות מעולה, זמן ההמתנה קצרצר והחשבון החודשי מדויק. מנסיון אישי.

לכן עדיין, למרות כל הטענות כלפיה יש להם לא מעט לקוחות. אציין שבתוכנית החדשה יש כמובן דברים מוסתרים וכוכביות מתחת לפני השטח ורק בחוזה תגלו את זה. זהירות.

• הוסף לסימניות
זהירות ! רוצים משהו מחברת פלאפון ?

נכתב ע"י pinati;774170:
ראיתי על זה פה

כל התגובות שם היו, כמובן, שהחכם עיניו בראשו ולא יצטרף לפלאפון.

דרך אגב, בלי לדעת בכלל מה המבצע שם, אבל אם פלאפון יכולה לשנות את המסלול בכל עת, אז גם אם כמה חודשים זה יהיה במחיר שהם הבטיחו (מנסיון העבר, גם כמה חודשים זה לא יהיה) פתאום תגלו שהחשבונית גדלה ל 600 ש"ח. - כמובן שהכל על פי תנאי החוזה, בו רשום שפלאפון רשאית לשנות את המחירים בכל עת, והיא הוכיחה שהיא עושה את זה בזמן הכי גרוע ובצורה הכי טובה לדפוק את הלקוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה