פלאפון העלו מחירים ! ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י credit;774622:
אין ספק שפלאפון זו החברה שיש עליה הכי הרבה תלונות. אבל תתפלאו לשמוע שבמגזר העסקי רובם בפלאפון, תעשו סקר בחברות הגדולות ותראו שפלאפון מחזיקה נתח גדול, שם השירות מעולה, זמן ההמתנה קצרצר והחשבון החודשי מדויק. מנסיון אישי.

לכן עדיין, למרות כל הטענות כלפיה יש להם לא מעט לקוחות. אציין שבתוכנית החדשה יש כמובן דברים מוסתרים וכוכביות מתחת לפני השטח ורק בחוזה תגלו את זה. זהירות.

במגזר העסקי ההתחייבות היא לשלש שנים, ואין להם עדיין אפשרות לעזוב.

ובדרך אגב, מי גילה לך שהמגזר העסקי בפלאפון ? עשית סקר ? חלמת על זה בלילה ?

סקר קטן בחברות חרדיות קטנות לימד אותי שכל מי שנמצא בפלאפון, עזב, או רוצה לעזוב. ובדרך אגב, רוב החברות החרדיות שביררתי אצלם נמצאים בסלקום או במירס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;774138:
מה זה אומר?
משהו כבר התקשר?

זה אומר שמי שלוקח את זה הוא פראייר!!!
לשלם 119 ש"ח זה הרבה מדי.
בלא כשרים בכ-120 ש"ח מקבלים ללא הגבלה כלל
ולא כמו פה שזה 4000 דקות.
בקיצור כדי לחכות שבוע שבועיים וסלקום ואורנג' יצאו במבצעים דומים ויתחרו במחירים.
אל תקחו את זה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י credit;774664:
7 שנים אני במגזר העסקי בפלאפון.

במקרה את לא עובדת בזמנך החופשי שם?

• הוסף לסימניות
אל תדאגו, פשוט התוכנית שלי מסתיימת בסוף יוני ולמזלי הרב הם לא שדדו אותי יתר על המידה, ולכן הזעם שלי בהתאם.. יש לי עוד חודש וחצי ולא בוער לי להחליט. גם אני מחכה לתוכניות בחברות האחרות אם מענין אתכם :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י credit;774664:
7 שנים אני במגזר העסקי בפלאפון.

נכתב ע"י credit;769942:
לא שידוע לי :)

ואני מדגישה גם לי פלאפון לוקחים כל חודש יותר מהמחיר המקורי ואני מחפשת לברוח מהם בכל רגע אפשרי,

כנראה שיש כאלו שעזבו אותם לפני 7 שנים, אם לקחו להם יותר מהמחיר המקורי.

גם אנחנו נוהגים לעזוב את מי שלוקח לנו יותר מהמחיר המקורי שסוכם.

• הוסף לסימניות
מדברי ראשי חברת פלאפון : הזמן המתנה הוא ארוך מהרגיל בעקבות עומס של פניות על המוקדים שנוצרו מפםרסום התוכניות החדשות בכל החברות וקליטת חברות חדשות. חברת פלאפון מקוה שבימים הקרובים הענין יסודר והיא עושה את מירב המאמצים להגיע לכל לקוחותיה

• הוסף לסימניות
גם אנחנו נפלנו עם התוכנית הזו של פלאפון
ואתמול עברנו חזרה לסלקום! עם תוכנית מעולה! הבעיה שממשיכים לשלם את המכשירים הקודמים (בכלל, הם שדדו את כולנו עם הטאצ' ב900 שקל למכשיר!)
בעלי דיבר אתמול עם פלאפון וביקש לראות את החוזה ואמרו לו- אין לנו את החוזה! צריך לבדוק את זה כי אם אין חוזה אפשר לבטל את התשלום החודשי על המכשיר

חייבת להוסיף שהוא חייג כשהוא היה במרכז, הספיק להגיע לביתר ולהמתין רבע שעה נוספת עד שנענה, סה"כ כשעה ורבע :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מש;775028:
מדברי ראשי חברת פלאפון : הזמן המתנה הוא ארוך מהרגיל בעקבות עומס של פניות על המוקדים שנוצרו מפםרסום התוכניות החדשות בכל החברות וקליטת חברות חדשות. חברת פלאפון מקוה שבימים הקרובים הענין יסודר והיא עושה את מירב המאמצים להגיע לכל לקוחותיה

:)

אני כבר שנה וחצי מתקשרת אליהם בלי סוף, זמן ההמתנה הממוצע היה 45 דקות.

אולי עכשיו זמן ההמתנה הוא ארוך מהרגיל, במקום 45 דק זה שעה וחצי....

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לחכות לסלקום, הבנתי שבשבוע הקרוב גם היא תצא עם משהו. אורנג' כבר יצאו עם תוכנית דומה לפלאפון הכל כלול.

• הוסף לסימניות
בסלקום, יש תוכנית של הכל כלול ב 119 ש"ח.
בפלאפון (ללא אחריות אם אחרי כמה חודשים יגנבו אותכם באיזהשהוא דרך...) יש תוכנית של 119 ש"ח מוגבל במספר הדקות.

אשמח לדעת אם יש תוכנית באורנג' או במירס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה