- הוסף לסימניות
נראה לי משהו חדש, את רוצה דווקא נוקיה??מה אומרים על נוקיה 8000 שמעתם עליו
נראה לי משהו חדש, את רוצה דווקא נוקיה??מה אומרים על נוקיה 8000 שמעתם עליו
זה נכון רק לגבי C2 שהוטא באמת מעולה וגם יקר נורא.כן הם בהחלט מצוינים, רק שלא ניתן להשיג אותם חדשים ומי שכן יש לו הוא מוכר אותם במחירים ממש גבוהים שזה כבר לא שווה.
כן הסינים ממש זבל ומעונין לדעת על זה ספציפינראה לי משהו חדש, את רוצה דווקא נוקיה??
כן לי יש סי 2 כבר יותר מעשר שנים פצצה חוץ מהאוזניות שלא עובד הכול עדיין מצוין והוא כשר אורגינלזה נכון רק לגבי C2 שהוטא באמת מעולה וגם יקר נורא.
208 הוא לדעתי לא כ"כ טוב כי השמיעה לא צלולה ולא חזקה.
אני בררתי על חדשים, אמרו לי כך:זה נכון רק לגבי C2 שהוטא באמת מעולה וגם יקר נורא.
208 הוא לדעתי לא כ"כ טוב כי השמיעה לא צלולה ולא חזקה.
לי הציעו סי 2 חדש ב800 ולא ב1200 אבל זה היה תומך כשראני בררתי על חדשים, אמרו לי כך:
c2 חדש ב-1200 ש"ח.
208 חדש ב-850 ש"ח.
ואני חושבת שזה ממש לא שווה את זה, מכמה סיבות מאז שהפלא' האלה יצאו, יש עוד המון פלא' חדשים וטובים שלא נופלים מהם ( הביאו פה מלא דוג' ) ואין סיבה לחזור אחורה ולא לקנות את החדשים שיצאו.
תומך כשר תקני ב150 באלי אקספרס....לי הציעו סי 2 חדש ב800 ולא ב1200 אבל זה היה תומך כשר
אבל זה מחודש אני מדבר על חדששש חדששתומך כשר תקני ב150 באלי אקספרס....
אההההה, סורי.אבל זה מחודש אני מדבר על חדששש חדשש
ונראה לי כשר אורגינל אולי עוד איזה 50 עד 100 ש"ח יותראההההה, סורי.
טוב אני לא יודעת על זה ספציפית, אבל הפלא' נוקיה שיצאה ב-2018/2017 ( לא זוכרת איך קוראים לו בדיוק ) היה לא משהו מלהיב בכלל. חוץ מזה שאתה לא חייב לקנות את כל הסינים כמו: אפטק, פיליפס ודומיהם.כן הסינים ממש זבל ומעונין לדעת על זה ספציפי
איפה???ונראה לי כשר אורגינל אולי עוד איזה 50 עד 100 ש"ח יותר
רק שלא ניתן להשיג אותם חדשים
ואין סיבה לחזור אחורה ולא לקנות את החדשים שיצאו
נוקיה 3310
בתחילה זה באמת מעצבן ולא נחיש לו ממשק מעצבן
אני ממש לא נהנתי ממנולי יש נוקיה 3310 בשימוש כבר שנתיים וחצי ועובד פצצה
רק בטריה החלפתי כעבור שנתיים
לא היה אף פעם בתיקון ונפל המון פעמים
ממש חזק ומומלץ
אבל הוא לא העביר אלי שיחות
לא קשורזה כבר נשמע בעיה של סים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים