פלאפון חדש. צריכה לקנות פלאפון חדש,איזה כדאי לקנות??

כן הם בהחלט מצוינים, רק שלא ניתן להשיג אותם חדשים ומי שכן יש לו הוא מוכר אותם במחירים ממש גבוהים שזה כבר לא שווה.
זה נכון רק לגבי C2 שהוטא באמת מעולה וגם יקר נורא.
208 הוא לדעתי לא כ"כ טוב כי השמיעה לא צלולה ולא חזקה.

כן לי יש סי 2 כבר יותר מעשר שנים פצצה חוץ מהאוזניות שלא עובד הכול עדיין מצוין והוא כשר אורגינל

אני בררתי על חדשים, אמרו לי כך:
c2 חדש ב-1200 ש"ח.
208 חדש ב-850 ש"ח.
ואני חושבת שזה ממש לא שווה את זה, מכמה סיבות מאז שהפלא' האלה יצאו, יש עוד המון פלא' חדשים וטובים שלא נופלים מהם ( הביאו פה מלא דוג' ) ואין סיבה לחזור אחורה ולא לקנות את החדשים שיצאו.

אני בררתי על חדשים, אמרו לי כך:
c2 חדש ב-1200 ש"ח.
208 חדש ב-850 ש"ח.
ואני חושבת שזה ממש לא שווה את זה, מכמה סיבות מאז שהפלא' האלה יצאו, יש עוד המון פלא' חדשים וטובים שלא נופלים מהם ( הביאו פה מלא דוג' ) ואין סיבה לחזור אחורה ולא לקנות את החדשים שיצאו.
לי הציעו סי 2 חדש ב800 ולא ב1200 אבל זה היה תומך כשר

כן הסינים ממש זבל ומעונין לדעת על זה ספציפי
טוב אני לא יודעת על זה ספציפית, אבל הפלא' נוקיה שיצאה ב-2018/2017 ( לא זוכרת איך קוראים לו בדיוק ) היה לא משהו מלהיב בכלל. חוץ מזה שאתה לא חייב לקנות את כל הסינים כמו: אפטק, פיליפס ודומיהם.

לי יש נוקיה 3310 בשימוש כבר שנתיים וחצי ועובד פצצה
רק בטריה החלפתי כעבור שנתיים
לא היה אף פעם בתיקון ונפל המון פעמים
ממש חזק ומומלץ

t
לי יש נוקיה 3310 בשימוש כבר שנתיים וחצי ועובד פצצה
רק בטריה החלפתי כעבור שנתיים
לא היה אף פעם בתיקון ונפל המון פעמים
ממש חזק ומומלץ
אני ממש לא נהנתי ממנו
היה לי איתו שנה
לממשק התרגלתי
אבל הוא לא העביר אלי שיחות
והשמע שלו היה דפוק
ועוד חסרון אחד- אין לו פתקים שזה מממש מעצבן

זה כבר נשמע בעיה של סים
לא קשור
היה לי עוד חברות שהיה להם את הפלאפון הזה
וחברה אחרת של סים
וגם להם זה לא העביר שיחות
ועכשיו כשהחלפתי מכשיר כל השיחות עוברים אלי
ואיך אני יודעת
כי פעם היו מתקשרים לבית אחרי כל פעם כזאתי להגיד למה לא עניתי...
ועכשיו לא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה