דרוש מידע פלאפון כשר חדש - נוקיה 105 --ביקורת

• הוסף לסימניות
אז זהו. אז אם חשבנו שאחרי נוקיה 208 לא יבוא עוד נוקיה כשר אז לשמחתנו התבדינו. הפלאפון הזה נוקיה 105 יצא בגירסה כשרה והוא נמכר בחנויות בסכום של כ230 ש"ח. כמובן שהגירסה רגילה עולה הרבה פחות - כ130 ש"ח... אבל ככה זה...
המכשיר תומך בדור 2 בלבד ולכן לא יתאים לרשת פלאפון ורמי לוי.
בחנויות מגדירים אותו כמותג "האברכים" החדש. וזאת עקב כך שהסוללה נותנת עד 15 שעות דיבור וחודש (!!!) המתנה.
אם מישהו התנסה עם המכשיר, נשמח לשמוע ביקורת על איכות השמע, ממשק, נוחות ועוד.
Nokia_105-details-white.png
Nokia_105-details-black.png

• הוסף לסימניות
סוף סוף עוד מכשיר כשר חדש לשוק......
בתקווה שזה יביא בשורה...

• הוסף לסימניות
יש לו בלוטוס?
איכות שמע?
אני מבין שהוא עם שני סימים

• הוסף לסימניות
נמחק עקב טעות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
על איזה מכשיר מדובר?
זה שבתמונה בהודעה ראשונה או בהודעה השניה?

• הוסף לסימניות
המכשיר שיצא לשיווק בגירסה כשרה הוא המכשיר שהבאתי בתחילת האשכול.
הכרתי את המכשיר בגרסה הלא כשרה
הקליטה שלו מעולה והשמע מצוין.
חיכיתי לרגע שמישהו יכשיר אותו.
(חסרון יחיד, הוא דור 2)

• הוסף לסימניות
עדיין, נשמע לי זול בצורה חריגה...
אני קניתי את ה SAMSUNG YOUNG לא מזמן ב-850 ש"ח.
אז למה שמכשיר של נוקיה-חברה מעולה ימכר ב-150 ש"ח?
הם פראיירים/מטומטמים?
מחודש?

• הוסף לסימניות
מה פתאום...
המחודשים עולים באזור ה-400 ש"ח ושווים זבל.
לאו דווקא.
אני קניתי ב-600, והוא מושלם.
היה דיון על זה באחד האשכולות והמסקנה הייתה שזה עניין של סיעתא דשמיא, יש ויש.
בכל מקרה שאלתי כי אמרו לי שאין היום חדש, רק מחודש, איפה קנית?

• הוסף לסימניות
עדיין, נשמע לי זול בצורה חריגה...
אני קניתי את ה SAMSUNG YOUNG לא מזמן ב-850 ש"ח.
אז למה שמכשיר של נוקיה-חברה מעולה ימכר ב-150 ש"ח?
הם פראיירים/מטומטמים?
זה מכשיר מאד מאד פשוט, גם במקור אין לו בלוטוס מצלמה ואפילו לא נגן, לכן הוא עולה כ"כ זול.
הוא נועד למי שרוצה מכשיר רק לדיבור, ולכן גם היה קל מאד להכשיר אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה