דרוש מידע פלאפון כשר חדש - נוקיה 105 --ביקורת

• הוסף לסימניות
לאו דווקא.
אני קניתי ב-600, והוא מושלם.
היה דיון על זה באחד האשכולות והמסקנה הייתה שזה עניין של סיעתא דשמיא, יש ויש.
בכל מקרה שאלתי כי אמרו לי שאין היום חדש, רק מחודש, איפה קנית?
גם אני בררתי הרבה ואמרו לי שהפסיקו לשווק אותו,
מצאתי בדידי פון בבני ברק, המחיר-כמו שצריך.... אבל ב"ה שווה כל שקל :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מכיר את הגירסה הלא כשרה, טלפון מעולה! בטריה ארוכה ואיכות שמע טובה. ומהיר בטירוף הרבה יותר מהC2 וה208.
הבעיות שלו שאני ראיתי זה הווליום לא משהו ולפעמים זה מרגיש שהשמע יותר חזק מאחורה איפה שהרדיו ולא מקדימה.
לסיכום זה לא האיכות של הטלפונים של ה400-500 שקל (האלה הטובים, המחיר לאו בהכרח מסמל את האיכות) , אבל זה כן שמע הרבה יותר ברור ממה שיש בסמסונג אברכים ולדעתי זה אכן הטלפון האידיאלי במחיר הזה.

כל מה שאני כותב זה על סמך ההיכרות עם הלא כשר, אני לא התנסיתי בטלפון הזה בכשר.

• הוסף לסימניות
מכיר את הגירסה הלא כשרה, טלפון מעולה! בטריה ארוכה ואיכות שמע טובה. ומהיר בטירוף הרבה יותר מהC2 וה208.
הבעיות שלו שאני ראיתי זה הווליום לא משהו ולפעמים זה מרגיש שהשמע יותר חזק מאחורה איפה שהרדיו ולא מקדימה.
לסיכום זה לא האיכות של הטלפונים של ה400-500 שקל (האלה הטובים, המחיר לאו בהכרח מסמל את האיכות) , אבל זה כן שמע הרבה יותר ברור ממה שיש בסמסונג אברכים ולדעתי זה אכן הטלפון האידיאלי במחיר הזה.

כל מה שאני כותב זה על סמך ההיכרות עם הלא כשר, אני לא התנסיתי בטלפון הזה בכשר.
אבל עדיין אני חושבת שצריך פלאפון עם פונקציות מתקדמות...ולא רק מחשבון למשל ;)

• הוסף לסימניות
אבל עדיין אני חושבת שצריך פלאפון עם פונקציות מתקדמות...ולא רק מחשבון למשל ;)
טלפון כשר עם חותמת אין בו בכל מקרה הרבה יותר פונקציות, אולי צילצול במנגינה של בר יוחאי........
(ולוח שנה עם זמני היום בC2 הנוסטלגי... [כבר אין את זה ב208])

• הוסף לסימניות
אם מישהו קנה או מכיר את הגירסה הכשרה, אשמח אם יעדכן. יש לי כמה דברים שחשוב לי לברר.

• הוסף לסימניות
המכשיר מעולה
ללא בלוטות' איכות שמיעה מעולה
בשורה לאלפי 'עמך' שפשוט רוצים מכשיר איכותי וזול
'יורוקום' כרגע לא קיימים

• הוסף לסימניות
הציעו לי לקנות ב-250 ש"ח
לא יקר?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
מחפשת טלפון כשר, לא יקר ונוח לתפעול- בלי מדי הרבה פונקציות. חשובה לי מאד איכות השמע והחוזק של המכשיר.
עשיתי חיפושים ברשת (גם בפרוג...) ולא יצא לי משהו ברור.
@חיבור* מה התוצאות שלך לגבי נוקיה 105? האם מתאים לפרמטרים של שמע איכותי ומכשיר חזק? מישהו אחר?

• הוסף לסימניות
תודה רבה. פשוט ונוח- זה מה שאני צריכה.
זה נכון שאי אפשר להכניס אליו סים של אורנג'?

• הוסף לסימניות
לא יודע, לנו יש גולן
שכחתי לומר שהוא חזק יחסית
שורד נפילות יומיומית על הרצפה בלי להתפרק לגורמים (גם בלי מגן)

• הוסף לסימניות
בנוקיה105 בכשר אין אוזניה אפשר לקנות עם [שפרצו אותו ] אבל אז יש רדיו .
וקצת מעצבן הרשימת שיחות שחוץ משיחות יוצאות צריך להיכנס לתפריט בשביל לראות
סה''כ בינתיים מאד מרוצה

• הוסף לסימניות
בקשר לאוזניות - לי יש עם אוזניות מלכתחילה, לא פרוץ (רק בנגלות האחרונות חסמו את האוזניות)

ובקשר לתצוגת שיחות - אפשר לדפדף בימין ושמאל לשיחות נכנסות ושלא נענו (אחרי שלוחצים בכפתור ה"ירוק")
תגיד אם הבנת את ההסבר

• הוסף לסימניות
בירושלים
אפשר להשיג רח' מלאכי 20
דיברתי איתו והוא מוכר את זה ב150 ש"ח
מס' ט"ל 0527111660
לכן שאלתי אותו הוא זול בכל המכשירים
עדיין, נשמע לי זול בצורה חריגה...
אני קניתי את ה SAMSUNG YOUNG לא מזמן ב-850 ש"ח.
אז למה שמכשיר של נוקיה-חברה מעולה ימכר ב-150 ש"ח?
הם פראיירים/מטומטמים?
צודקים הוא באמתץ זול משמעותית,
הוא עושה את זה באיזשהו מקום בתור שליחות לציבור,
במקום למכור 10 מכשירים ביום ולהרויח סכום איקס הוא מעדיף למכור 50 ביום ולהרויח את אותו סכום לטובת הלקוחות שקיבלו מחיר משתלם...
באמת יהודי יקר (חד משמע...););)
(למען הסר אי הבנות..כמות המכשירים לא נתכתבה על סמך ידע)

• הוסף לסימניות
תודה רבה. פשוט ונוח- זה מה שאני צריכה.
זה נכון שאי אפשר להכניס אליו סים של אורנג'?
לא נראה לי בכלל...
בקשר לאוזניות - לי יש עם אוזניות מלכתחילה, לא פרוץ (רק בנגלות האחרונות חסמו את האוזניות)
לא בדיוק ענין של אחרונות או ראשונות ישנם גם אחרונות שלא חסום,
סוג של פשלה...
אגב באלו שיש אוזניות יש איזו שהיא דרך להגיע לרדיו.
הכי פשוט זה לבדוק בחנות...
בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה