עכשיו עשיתי עם כוסברהנכתב ע"י רחל1;2192086:מישהי יודעת אם ניתן לוותר על הכוסברה?
נכתב ע"י צירי;2192196:אני רוצה מתכון שאפשר לאפות, כמו במתכון של חני, אבל אין לי איפה לקנות תבלינים יבשים, ואני גם לא רוצה להוציא כ"כ הרבה כסף, על עיסת פלאפל אחת...
אפשר אולי לוותר על חלק מהתבלינים? לשים במקומם זמינים יותר?
אולי יש למשהי מתכון אחר?
נכתב ע"י צירי;2192196:אני רוצה מתכון שאפשר לאפות, כמו במתכון של חני, אבל אין לי איפה לקנות תבלינים יבשים, ואני גם לא רוצה להוציא כ"כ הרבה כסף, על עיסת פלאפל אחת...
אולי יש למשהי מתכון אחר?
אולי יש למשהי מתכון אחר?
נכתב ע"י צירי;2192292:תודה לכולם! הבעיה שאין לי איפה לקנות יבשים. אז אם אסתפק בכוסברה או בפטרוזיליה טריה, זה בסדר? מה משתיהם עדיף? וחני- ראיתי שרק במתכון שלך אין כמון, למה? ועל הפלפל החריף אפשר לוותר? לא אוהבים אצלינו מידי חריף.
קשה לבחור מבין שלל המתכונים, מעניין איזה הבדלים בטעם זה יוצר, פרורי לחם או לחם סחוט, כמון או בלי וכ'.
תודה!
דרך אגב, זה נכון שפלאפל ביתי הוא שווה למנת חלבון, ז"א במקום עוף או דגים?
נכתב ע"י צירי;2192339:תודה! לא שמתי לב לכמון, ובאמת התפלאתי, כמה בערך צריך לשים? ועוד שאלה קטנה- מה זה אבקת בצל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים