אשמח גם לשמועמחפשת המלצה למומחה במודיעין עילית, מנסיון.
בוודאי.צריך משמעת ברזל גם לתהליך עצמו?
הכוונה מאז שמתחילים את הטיפול ועד שהשיניים מתיישרות?
ד"ר רוזן מומחה לזהעד איזה גיל אפשר לעשות ישור שיניים
ואיזה רופא מומחה מומלץ בבני ברק למבוגרים?
תכל'ס, זה בולט? מי שמדבר איתך שם לב לזה מיד?פלטות שקופות עולה באזור עשרים אלף
אני עם פלטות שקופות כבר שנה וחצי
עשיתי ב"אלה שן : בבני ברק
מרוצה עד הגג
עשו לי את הבדיקה עם סורק דיגיטלימי שעשה יישור שיניים בפלטות השקופות, איך עשו לכם את הבדיקה, עם סורק דיגיטלי או עם חומר דמוי פלסטלינה?
יש פער אמיתי באיכות הבדיקה בין שתי האופציות?
כי יש לי 2 הצעות מחיר.עשו לי את הבדיקה עם סורק דיגיטלי
הפער הוא גדול מאוד
אצלי עשו גם עם סורק דיגיטלי אצלוכי יש לי 2 הצעות מחיר.
אחד עושה עם סורק דיגיטלי בעלות של כ 13K.
ואחד עם דמוי פלסטלינה בכ 5-6K.
ואני בהתלבטות גדולה מה לעשות.
השאלה האם הפער בתוצאה ובטיפול שווה את המחיר?
איך ב6K? איפה?כי יש לי 2 הצעות מחיר.
אחד עושה עם סורק דיגיטלי בעלות של כ 13K.
ואחד עם דמוי פלסטלינה בכ 5-6K.
ואני בהתלבטות גדולה מה לעשות.
השאלה האם הפער בתוצאה ובטיפול שווה את המחיר?
איך ב6K? איפה?
לאחרונה התוודעתי על מרפאה בבי"ש שלוקח בסביבות 6,000 ש"ח על כל התהליך.
שזה פער עצום - על גבול ההזוי, משאר המקומות.
ביררתי מה פשר הפער הזה, ונאמר לי שהם פשוט עובדים עם מעבדה אחרת משאר המרפאות, [בשם ARK] שסה"כ איננה 'מותג' לדעתם, וזו הסיבה למחיר הזול.
השאלה האם שווה ללכת ע"ז, או להיצמד לפתגם: "זול לפעמים עולה יקר..."?
אתם יכולים להעלות מספרים של המרפאות שלכם? עשיתי בירור מעמיק בנושא וכל מרפאה שהגעתי אליה הבהירה לי שהמחיר הוא באזור ה-15,000-20,000. אז מי שמצא בזול יותר- שתפו לתועלת הציבור, אני לא הצלחתי למצוא ועדיין מחפשת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //