השתלמות פלטפורמת מסחר (הפקדות) לקרנות השתלמות, מי מרים את הכפפה?

• הוסף לסימניות
23 דקות.
כן זה הזמן שלקח לי היום לקבל תשובה מחברת הביטוח בה נמצאת קרן הפנסיה שלי.
השאלה שלי היתה מאוד פשוטה, האם ההוראת קבע שביקשתי להפקיד באמצעותה מדי חודש לקרן השתלמות כבר הוזרמה?
באתר לא הצלחתי לקבל מענה, במייל קיבלתי מענה בעניין אחר כעבור 5 ימים, לתת להם לחזור אליי - תוך 48 שעות + כמה ימים...

סו"ס עונים לי מתברר שאכן זה הוזרם, איפה אני יכול לראות את זה? >תתקשר ואנחנו כאן זמינים לשירותך... 23 דקות.
ואם חודש אחד אני מעדיף שלא יגבו? - אז תתקשר - אי אפשר משהו באתר? - אפשר לשלוח מייל 3 ימי עסקים קודם...

מעלה כאן רעיון, מעניין מי תהיה החברה הראשונה שתפתח פלטפורמה מסודרת שאני יכול בכל רגע נתון להעביר אליה הפקדה או באמצעות הוראת קבע או כמו ההעברות של החברות מסחר ואני יראה את זה בפלטפורמה ויגדיר לאן להעביר לקרן הפנסיה להשתלמות הזאת או להשתלמות הזאת, וכו?

• הוסף לסימניות
עוד מעלה שיש סוכן אישי.
שולחים מייל או ווצאפ ומקבלים מענה
בלי לחכות על הקו

• הוסף לסימניות
עוד מעלה שיש סוכן אישי.
שולחים מייל או ווצאפ ומקבלים מענה
בלי לחכות על הקו
אולי תעזור לי:
1 הפקדתי כסף לקה"ש לוקח איזה חודש או שתיים עד שזה משתקף ... כדי לנייד לחברה אחרת יש להמנתיםן עד גמר ההליך?
2 אני רוצה לדעת שאני יוכל לקבל הלוואה לפני שאני מנייד יש אפשרות לוודאות ?

3 הלוואה בגין קה"ש לא פעילה במסלול... האם אחרי ההלוואה ניתן לשנות את המסלל חזרה למסלול מניות ?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אולי תעזור לי:
1 הפקדתי כסף לקה"ש לוקח איזה חודש או שתיים עד שזה משתקף ... כדי לנייד לחברה אחרת יש להמנתיםן עד גמר ההליך?
ההפקדה עצמה משתקפת לאחר כמה ימים,
החישוב של הכסף עם התשואה זה פעם בחודש
2 אני רוצה לדעת שאני יוכל לקבל הלוואה לפני שאני מנייד יש אפשרות לוודאות ?
אפשר לבדוק מול אותו חברה מה התנאים להלוואה
3 הלוואה בגין קה"ש לא פעילה במסלול... האם אחרי ההלוואה ניתן לשנות את המסלל חזרה למסלול מניות ?
יש כאלו שנותנים הלוואה גם במסלול מניות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה על המענה
הפקדה עצמה משתקפת לאחר כמה ימים,
נכון, ולכן אני שואל האם ניתן לנייד לחברה אחרת בתוך כדי התהליך.
יש כאלו שנותנים הלוואה גם במסלול מניות
לא מצאתי סיכום /טבלה וכדומה להשוואות של תנאי ההלוואות [אולי מישהו ירים את הכפפה] בין כלל החברות יש חברות שבאתר שלהם אין בכלל פרטים בנושא ויש שרק חלקי. יש שעל קה"ש לא נזיל לא נותנים בכלל ויש בכל מקרה לא נותנים יותר מ3 שנים יש עוד הבדלים שונים, וכששיש לי קופ"ג וקה"ש ועוד - לכאורה לעתים כדאי לנייד כל דבר למק"א לשם מיקסום האפשרויות.

כאן אני עומד כרגע

• הוסף לסימניות
נכון, ולכן אני שואל האם ניתן לנייד לחברה אחרת בתוך כדי התהליך.
אפשר,
לא מצאתי סיכום /טבלה וכדומה להשוואות של תנאי ההלוואות [אולי מישהו ירים את הכפפה] בין כלל החברות יש חברות שבאתר שלהם אין בכלל פרטים בנושא ויש שרק חלקי. יש שעל קה"ש לא נזיל לא נותנים בכלל ויש בכל מקרה לא נותנים יותר מ3 שנים יש עוד הבדלים שונים, וכששיש לי קופ"ג וקה"ש ועוד - לכאורה לעתים כדאי לנייד כל דבר למק"א לשם מיקסום האפשרויות.

כאן אני עומד כרגע
זה לא מפורסם לציבור, זה נשלח לסוכנים הפנסיונים

• הוסף לסימניות
כוונתי לשאול האם זה שהם אומרים שהתשואה נחשבת מיום ההפקדה זה משתקף עובדתי
או שכך טוענים וצריך להאמין להם
כן זה משתקף,
הכי קל לראות את זה בקופה חדשה שנפתחה.

• הוסף לסימניות
ההפקדה עצמה משתקפת לאחר כמה ימים,

ההפקדה לאחר כמה ימים רואים,
החישוב של התשואה זה פעם בחודש, וזה מיום ההפקדה
למה באמת זה כ''כ מיושן שצריך לחכות כמה ימים כדי שזה ישתקף
ואגב זה במצב הטוב וד''ל

• הוסף לסימניות
במעבר דרכך למיטב (קה"ש יתרה 47 אלף) וקופג חדשה כמה ד"נ תוכל לתת ? (מישהו מציע לי 0.7%) תודה
לפי מה שנכתב כאן בפורום 0.7 זה די סטנדרטי אפי' 0.6
פרסמו שבמגדל אפשר פחות תעבור על האשכולות ותראה

• הוסף לסימניות
מגדל זה רק תשואה כהלכה
מיטב זה גלאט הון
כל אחד והעדפותיו
איך הגעת למסקנא הזו?
1770581786154.png

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• גלאט-הון-עדכון-16-שבט-תשפה.pdf
    KB 483.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נכון להראל גם יש גלאט הון, למגדל אין.

נטפרי לא רוצים שאני יראה מה כתבת אבל מגדל לא מופיע ברשימת הקרנות המאושרות ע"י גלאט הון, מצורף.
וחוץ מגלאט הון ותשואה כהלכה, אין עוד גופי כשרות?
זה בכשרות של בד"ץ העדה החרדית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה