פלטת ירקות

• הוסף לסימניות
סתם סקרנות איך עושים משלוח ב-10 שקלים?? לפי מה שנראה באשכולות הסמוכים כל משלוח מתחיל ב-30...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינה די;961206:
סתם סקרנות איך עושים משלוח ב-10 שקלים?? לפי מה שנראה באשכולות הסמוכים כל משלוח מתחיל ב-30...

מגש חד פעמי (או מהבית ולכתוב להחזיר)
עגבניות חתוכות מסודרות בשורה.
מקלות מלפפונים ומקלות גזר.
כמה צנוניות ופרחי פלפל גמבה.
את הברכה לכתוב על הקבלה מאחורה.
10 ש"ח.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
נו באמת, לא ירקות זה מתאים לשלוח למי שעושה דיאטה, לחברה קרובה, משפחה, אחות...
מה מכל הממתקים שיש בחנויות כבר יכול להיכנס ב-10 ש"ח? אפילו יין לא עולה ככה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;961213:
מגש חד פעמי (או מהבית ולכתוב להחזיר)
עגבניות חתוכות מסודרות בשורה.
מקלות מלפפונים ומקלות גזר.
כמה צנוניות ופרחי פלפל גמבה.
את הברכה לכתוב על הקבלה מאחורה.
10 ש"ח.

לענות לך בציניות חוזרת?:)

אישית אני לא שולחת לשכנים ירקות,
אלא להורים!!
כן!, הם אוהבים מאד ירקות, זה כייף להם בים השוקולדים, הם לא צריכים משהו לסעודה, ומתנות אנחנו מביאים בזמנים אחרים, זה מקשט להם את השולחן, זה מה שהם אוהבים!
(ומוודאים שגם השנה אנחנו מביאים את זה ולא משהו אחר...)

אז כמו בכל דבר מביאים לפי המקבל.
זה מספיק הרבה עבודה להכין את זה... (וכמאמר הכתוב זמן =...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;961220:
לענות לך בציניות חוזרת?:)

אישית אני לא שולחת לשכנים ירקות,
אלא להורים!!
כן!, הם אוהבים מאד ירקות, זה כייף להם בים השוקולדים, הם לא צריכים משהו לסעודה, ומתנות אנחנו מביאים בזמנים אחרים, זה מקשט להם את השולחן, זה מה שהם אוהבים!
(ומוודאים שגם השנה אנחנו מביאים את זה ולא משהו אחר...)

אז כמו בכל דבר מביאים לפי המקבל.
זה מספיק הרבה עבודה להכין את זה... (וכמאמר הכתוב זמן =...)

לא דיברתי בציניות על הירקות אלא נתתי נקודה שלא כולם שמו לב אליה.
להפך, אם מישהו יודע שזה מישהו שטוב לו לקבל ירקות, מה טוב. רק צריך לשים לב שזה לא מתאים לכל אחד.
עניתי את התגובה מעל על השאלה של מגש בעשרה שקלים.
כי באמת אני לא רואה אפשרות מכובדת לתת משלוח מנות בעשרה שקלים.
אם את רוצה תחכימי אותנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינה די;961206:
נקטר ספרינג (השגתי ב2.70)
חומוס 200 גר' (של מייקי 3 ב11)
לחמית (אוסם כ2.5 ליחידה)
חבילת גלילות (השגתי ב1.80 של חברה מוכרת)

את הכל בצלחת חד פעמית שצריך להחזיר. את הפורים שמח כמובן על קבלה של אגד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;961152:
בגלל זה את שומרת מלפפון בלוגו שלך לשעת חירום? ;)
דווקא קניתי אתמול פלפלים וזה עלה 2:99 לק"ג , כ"כ נורא???
חוץ מזה כל אחד יעשה כחפצו, לא התכוונתי לפגוע פה, רק רציתי להפנות תשומת לב למי נותנים פלטת ירקות. כי לא כל אחד יראה את זה בעין יפה.
(אני בעניין כמו גיבור, ירקות?- יאאאאקקקקקק!)

יש מבצעים ויש הזדמנויות, אבל פלטת ירקות טובים היא דבר ממש ממש לא זול.
וגם אלו שמאד אוהבים מתוק, היום הזה מלא בכל כך הרבה שוקולדים - שזה ממש מרענן.
אבל בכיף, כל אחד והפלטות שלו.... :)

• הוסף לסימניות
באמת רציתי את זה להורים, לסעודה וגם למישהו שם שעושה דיאטה וממש קשה בפורים לראות הכל ולשמור אז שיהיה מה לנשנש... זול זה לא.. כי תיכננתי להשקיע על פטריות, נבטים, כרובית וכמובן שאי אפשר לקנות סוג ב' (פלפלים ב-2.99...) כך שחסכוני מאד זה לא... ומצד שני אני לא שולחת את זה לבד אלא מוסיפה לבני הבית האחרים את הממתקים האהובים...

ואגב הם מאד אוהבים ירקות חיים, זה לא עונש בשבילהם ואני מאמינה שזה יתחסל במהירות... גם אם אני יכין כפול... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;961187:
אני באמת מקציבה כעשרה שקלים למשלוח ומרגישה שזה מכובד:D
איך את מצליחה? תני רעיונות.

• הוסף לסימניות
אפשר הכל בזול- גם ופלים וספרינג וגם עגבניות מסוג ב', ואני קניתי למנהל שלי כמובן מכל הצוות- מגש מעוצב של פרות בכמאתיים שקלים ולדעתיזה יפה פי אלף מכל השוקולדים והנשנושים המקושקשים. עוד רגע פורים, ולהשאר עם ערימות של ופלים ואפילו יוקרתיים זה מעצבן.
דרך אגב רחלים- אצלינו שולחים דברים מסוג הירקות או משהו ביתי ואסטטי אחר ודווקא הרבה יותר יקר לי כי בינינו, משלוחי המנות עליהם את מדברת עוברים מיד ליד ואין בהם השקעה בכלל, גם לא כלכלית ברגע שאתה נותן שוקולד ומקבל קפה. לדעתי זה לא אישי ולא מחמם את הלב, אלא רק משמין ולא בריא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;961254:
פרטתי לעיל. המשלוח הזה הוא המשלוח הסטנדרטי, לשכנים ומכרים. הרבה מאלו שאני שולחת להם הם אנשים מבוגרים / חילונים / מסורתיים / רוסים / אתיופים וגם ישראלים. זה נראה מכובד ומשמח אותם מאוד.
גם בקרב המשפחות הצעירות באיזור שלנו (מתחרד) - אין תחרות, ב"ה. יותר היה לי נחמד אם הייתי מכינה בעצמי, אבל הספקתי ללמוד את עצמי ולהבין שכנראה נועדתי לדברים אחרים (זה תגובה גם לאפרתה היקרה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;961258:
\
דרך אגב רחלים- אצלינו שולחים דברים מסוג הירקות או משהו ביתי ואסטטי אחר ודווקא הרבה יותר יקר לי כי בינינו, משלוחי המנות עליהם את מדברת עוברים מיד ליד ואין בהם השקעה בכלל, גם לא כלכלית ברגע שאתה נותן שוקולד ומקבל קפה. לדעתי זה לא אישי ולא מחמם את הלב, אלא רק משמין ולא בריא.

אל תגזימי,אפרתה, לא דיברתי על משלוחי מנות ביתיים מלאי השקעה.
פלאת ירקות חתוכים כמו שאת רואה בתמונות בהתחלה, זו לא השקעה.
ומשלוחי המנות עליהם אני מדברת יפים, מלאי השקעה, נעימים, אישיים, הרוב לא חמץ, כל שזה יכול להשאר לך, בצירוף כלי שימושי, וברכה נאה.
מחירם נע בין 35 ל40 שקלים ויש כאלו שאף יותתר. יכול להיות שבצירוף משלוחים זה יוצא דיי יקר, אבל פורים ב"ה זה חג שמסמל את כל האהבה, ההערכה, שאת מרגישה כלפי המקבל.

• הוסף לסימניות
להסיט את נושא האשכול ;)
רעיון לברכה למשלוח מנות שגם יכולה להשאר כתפילה על המקרר.

קבצים מצורפים

• למטפלת-01.jpg
    1.3 MB · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
אוקיי- מה אני מכינה- לא יקר אבל מכובד מאוד וחמוד- לא מחפשת להלחיץ את השכנים שיצטרכו להחזיר-- כלי ח"פ יפה בתוכו יקרות קצוצים בשכבות עם קצת שידרוגים של שקדים קלויים, פטריות או/וכו.. שלושה כלים ח"פ קטנים של רטבים בשלושה צבעים וחבילת קריקרים חמודה. הכל ארוז יפה ומאוד מכובד.

בשנה שעברה לדוגמא הכנתי טרייפלים בכלים ח"פ בתוספת נקטר- השכנים כולם ברכו אותי...

עלות משלוח כזה כ-10-15 ש"ח, כמובן עם קניה במקומות זולים וכדומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;961254:

תפתחו אשכול משלוחי מנות מכובדים ב10.
(נאמר ברצינות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;961232:
נקטר ספרינג (השגתי ב2.70)
חומוס 200 גר' (של מייקי 3 ב11)
לחמית (אוסם כ2.5 ליחידה)
חבילת גלילות (השגתי ב1.80 של חברה מוכרת)

את הכל בצלחת חד פעמית שצריך להחזיר. את הפורים שמח כמובן על קבלה של אגד.

טוב, איפה את קונה?
אצלינו לדוגמא לחמית של אוסם עולה 10 ש"ח
גליליות ב2.00 הכי זול שראיתי
ספרינג 4.5
חומוס אין לי מושג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;961316:
טוב, איפה את קונה?
אצלינו לדוגמא לחמית של אוסם עולה 10 ש"ח
גליליות ב2.00 הכי זול שראיתי
ספרינג 4.5
חומוס אין לי מושג
בזול ובגדול עם הנחה קבועה של עשר אחוז.
לחמית - אני קונה חבילה של שמונה אריזות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;961319:
בזול ובגדול עם הנחה קבועה של עשר אחוז.
לחמית - אני קונה חבילה של שמונה אריזות.

גם אני קונה בזול ובגדול אבל בלי ההנחה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;961320:
גם אני קונה בזול ובגדול אבל בלי ההנחה :)
היה לא מזמן ספרינג ב3 ועם ההנחה זה 2.70. תנסי להשיג הנחה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה