נכתב ע"י דינה די;961206:סתם סקרנות איך עושים משלוח ב-10 שקלים?? לפי מה שנראה באשכולות הסמוכים כל משלוח מתחיל ב-30...
נכתב ע"י רחלים;961213:מגש חד פעמי (או מהבית ולכתוב להחזיר)
עגבניות חתוכות מסודרות בשורה.
מקלות מלפפונים ומקלות גזר.
כמה צנוניות ופרחי פלפל גמבה.
את הברכה לכתוב על הקבלה מאחורה.
10 ש"ח.
נכתב ע"י mig;961220:לענות לך בציניות חוזרת?
אישית אני לא שולחת לשכנים ירקות,
אלא להורים!!
כן!, הם אוהבים מאד ירקות, זה כייף להם בים השוקולדים, הם לא צריכים משהו לסעודה, ומתנות אנחנו מביאים בזמנים אחרים, זה מקשט להם את השולחן, זה מה שהם אוהבים!
(ומוודאים שגם השנה אנחנו מביאים את זה ולא משהו אחר...)
אז כמו בכל דבר מביאים לפי המקבל.
זה מספיק הרבה עבודה להכין את זה... (וכמאמר הכתוב זמן =...)
נקטר ספרינג (השגתי ב2.70)נכתב ע"י דינה די;961206:סתם סקרנות איך עושים משלוח ב-10 שקלים?? לפי מה שנראה באשכולות הסמוכים כל משלוח מתחיל ב-30...
נכתב ע"י רחלים;961152:בגלל זה את שומרת מלפפון בלוגו שלך לשעת חירום?
דווקא קניתי אתמול פלפלים וזה עלה 2:99 לק"ג , כ"כ נורא???
חוץ מזה כל אחד יעשה כחפצו, לא התכוונתי לפגוע פה, רק רציתי להפנות תשומת לב למי נותנים פלטת ירקות. כי לא כל אחד יראה את זה בעין יפה.
(אני בעניין כמו גיבור, ירקות?- יאאאאקקקקקק!)
איך את מצליחה? תני רעיונות.נכתב ע"י GRN;961187:אני באמת מקציבה כעשרה שקלים למשלוח ומרגישה שזה מכובד![]()
פרטתי לעיל. המשלוח הזה הוא המשלוח הסטנדרטי, לשכנים ומכרים. הרבה מאלו שאני שולחת להם הם אנשים מבוגרים / חילונים / מסורתיים / רוסים / אתיופים וגם ישראלים. זה נראה מכובד ומשמח אותם מאוד.נכתב ע"י מי;961254:איך את מצליחה? תני רעיונות.
נכתב ע"י אפרתה;961258:\
דרך אגב רחלים- אצלינו שולחים דברים מסוג הירקות או משהו ביתי ואסטטי אחר ודווקא הרבה יותר יקר לי כי בינינו, משלוחי המנות עליהם את מדברת עוברים מיד ליד ואין בהם השקעה בכלל, גם לא כלכלית ברגע שאתה נותן שוקולד ומקבל קפה. לדעתי זה לא אישי ולא מחמם את הלב, אלא רק משמין ולא בריא.
נכתב ע"י מי;961254:איך את מצליחה? תני רעיונות.
נכתב ע"י GRN;961232:נקטר ספרינג (השגתי ב2.70)
חומוס 200 גר' (של מייקי 3 ב11)
לחמית (אוסם כ2.5 ליחידה)
חבילת גלילות (השגתי ב1.80 של חברה מוכרת)
את הכל בצלחת חד פעמית שצריך להחזיר. את הפורים שמח כמובן על קבלה של אגד.
בזול ובגדול עם הנחה קבועה של עשר אחוז.נכתב ע"י ליבי;961316:טוב, איפה את קונה?
אצלינו לדוגמא לחמית של אוסם עולה 10 ש"ח
גליליות ב2.00 הכי זול שראיתי
ספרינג 4.5
חומוס אין לי מושג
נכתב ע"י GRN;961319:בזול ובגדול עם הנחה קבועה של עשר אחוז.
לחמית - אני קונה חבילה של שמונה אריזות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים