פלטת ירקות

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון לפלטת ירקות בריאה ומתאימה ליום שכולו שוקולדים....
אשמח מאד אם יש למישהו תמונות להשראה מאד יעזור לי.
תודה!

• הוסף לסימניות
חסומה...
אפשר תמונות?

• הוסף לסימניות
כן..

נכתב ע"י נעמי ברקאי;960915:
חסומה...
אפשר תמונות?

עקב מס' בקשות הורדתי מס'רעיונות..

קבצים מצורפים

• IMG9636.35705868.jpg
    KB 281.5 · צפיות: 84
  • פלטת ירקות-ביסביס.jpg
    KB 46.2 · צפיות: 87
  • פלטת ירקות2-סופר ביס.jpg
    KB 44.1 · צפיות: 78
  • 12830837491431.jpg
    KB 9.9 · צפיות: 73
  • cd634744983053978302.jpg
    KB 163.3 · צפיות: 80
  • s558.jpg
    KB 44.6 · צפיות: 77
  • vegB.jpg
    KB 40.9 · צפיות: 78
  • הוסף לסימניות
איזה כיף!1 בדיוק זה מה שבאתי לבקש.. תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אם למשהו יש עוד עיצובי ירקות מעניינים זה יעזור לי מאוד!

• הוסף לסימניות
מקסים! אשמח לעוד ממי שיש לו שעשה- חיתוכים מיוחדים וכאלה

• הוסף לסימניות
אין לי תמונה,
אבל פרקטית אני עושה במרכז משהו מעניין ומסביב מסודר בצורה הכי אסטטית ונגישה ירקות בחיתוך שפשוט נח לקחת ולאכול.

• הוסף לסימניות
( אולי זה קשור למגזר) אבל אני הייתי ממש נעלבת לקבל משלוח מנות של ירקות.

• הוסף לסימניות
מה עדיף?
שוקולדים,
ועוד שוקולדים,
ועוד שוקולדים...

• הוסף לסימניות
למה זה מעליב?

משלוחים כאלה נהדרים בין כל המשלוחים המתוקים שמציפים אותנו

• הוסף לסימניות
יש סכיני דקורציה שיכולים לשדרג את העיצוב, למשל מחדד שיוצר שכבה דקה מפרות או ירקות קשים, ואותה ניתן לסלסל לצורת שושנה, סכין משוננת שחותכת פרוסות מעניינות ועוד. אפשר לרכוש רק סכין אחת, בהשקעה לא גדולה, ואת שאר הירקות לחתוך למקלות לא עבים ואחידים בגודלם, והוא עדיין יגנוב את ההצגה.

קבצים מצורפים

• הורד (1).jpg
    KB 5.9 · צפיות: 74
  • הוסף לסימניות
באיזה אתר מציעים את זה:מגש ירקות המורכב ממגוון ירקות בריאים וטריים, צנונית, פלפל גמדי, גמבה, חסה, מלפפון, זיתים ירוקים, עגבניות שרי, תירס גנדי, בשילוב גבינות איכותיות. מגש רגיל עולה רק.. 220שקל!

קבצים מצורפים

• ירקות 6.jpg
    KB 129.1 · צפיות: 74
  • הוסף לסימניות
אמרתי אולי שזה קשור למגזר.. כי בשבילי אם מישהו שולח לי ירקות, זה כי הוא מקציב עלי רק עשרה שקלים.
ועדיף לי שוקולדים שאין לי מה לעשות איתם.
אני באמת לא רגילה גם לקופסאת פלסטיק שממלאים בה דגני בוקר, אבל כנראה אצליכם זה נהוג אחרת.
יכול להיות גם שזה יותר בריא לנפש, במקום להשתגע עם משלוח מנות יקר, אבל צריך לשים לב למי שולחים ואיזה סגנון הוא, שלא יפגע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;961109:
אמרתי אולי שזה קשור למגזר.. כי בשבילי אם מישהו שולח לי ירקות, זה כי הוא מקציב עלי רק עשרה שקלים.
ועדיף לי שוקולדים שאין לי מה לעשות איתם.
אני באמת לא רגילה גם לקופסאת פלסטיק שממלאים בה דגני בוקר, אבל כנראה אצליכם זה נהוג אחרת.
יכול להיות גם שזה יותר בריא לנפש, במקום להשתגע עם משלוח מנות יקר, אבל צריך לשים לב למי שולחים ואיזה סגנון הוא, שלא יפגע.

סתם סקרנות: כמה עולה לך משלוח מנות לשכנים? לא נראה לך שזו פונקצייה של יכולת כלכלית?

• הוסף לסימניות
לא עשיתי חשבון, אבל אני ממש לא מאלו שהיכולת הכלכלית שלהם מאד גבוהה.
להפך, אני מאד מבינה את אלה שאין להם להשקיע הרבה.
אבל הייתי מחפשת משהו זול ושנראה מרשים.
ירקות חוץ מזה שזה מדי בולט שזה זול. יש גם כאלה שלא חובבי ירקות. זה רק לשפנים ;)

• הוסף לסימניות
ולי דווקא משלוח ירקות דווקא משדר מודעות בריאותית, מקוריות (טוב, היום כבר לא) ורצון לפנק אותי במשהו טוב באמת. בקיצור - משהו זול (לא תמיד) שגם ירשים אותי.

עלות המשלוחים הממוצעים בבניינו נעה סביב העשרה שקלים לאחד, והייתי ממירה את רובם, בשמחה רבה, בפלטת ירקות.

• הוסף לסימניות
ירקות זה זול? מתי קנית לאחרונה? (:
סעיף הירקות החודשי הכפיל את עצמו מאז תחילת השנה בערך בצורה מבהילה,
לאכול פלפל לעיתים שווה למעדן מולר מבחינה כספית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;961127:
ירקות זה זול? מתי קנית לאחרונה? (:
סעיף הירקות החודשי הכפיל את עצמו מאז תחילת השנה בערך בצורה מבהילה,
לאכול פלפל לעיתים שווה למעדן מולר מבחינה כספית...

בגלל זה את שומרת מלפפון בלוגו שלך לשעת חירום? ;)
דווקא קניתי אתמול פלפלים וזה עלה 2:99 לק"ג , כ"כ נורא???
חוץ מזה כל אחד יעשה כחפצו, לא התכוונתי לפגוע פה, רק רציתי להפנות תשומת לב למי נותנים פלטת ירקות. כי לא כל אחד יראה את זה בעין יפה.
(אני בעניין כמו גיבור, ירקות?- יאאאאקקקקקק!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;961109:
זה כי הוא מקציב עלי רק עשרה שקלים.
אני באמת מקציבה כעשרה שקלים למשלוח ומרגישה שזה מכובד:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה