פלטת ירקות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;961272:
יכול להיות שבצירוף משלוחים זה יוצא דיי יקר, אבל פורים ב"ה זה חג שמסמל את כל האהבה, ההערכה, שאת מרגישה כלפי המקבל.

זו בדיוק הנקודה. אני לא רואה במי שמבזבז את כספו על משלוח מרשים יותר אהבה. אם שכנתי אפתה לי עוגת גבינה או הכינה ארוחת בוקר חמה זה מראה על הרבה יותר השקעה. לזרוק כסף לא נובע מאהבה. ואגב- את כל המשלוחים היוקרתיים אפשר להכין בחצי המחיר אם קצת צשקיעים, מעצבים לבד- מי שיודע, מחפשים את הדילים ואת המבצעים. ולכן מצחיק לספור את השקלים, ומעצבן גם שאנשים שמקבלים כמו גננות לדוגמא בודקים כמה אספו.

• הוסף לסימניות
שנה שעברה ישנו אצל חברים בברכפלד בדרך לירושלים ביו 2 הפורים, והבאנו להם משלוח מנות אופייני, עם שוקולדים של מיקס בקערית חמודה שהיה חבל לי לתת אותה.. החברה אמרה לי: זה המשלוח הראשון שקבלנו עם ממתקים. פתחה את דלת המקרר והראתה לי פשטידות, סלטים, משקאות ליקרים וכו הכל תוצרת בית של השכנות.
לה זה כבר נמאס כי היו לה 1000 פשטידות ושאר מעדנים, אבל אני שקיבלתי רק ממתקים, הייתי חולמת לקב משלוחי מנות עם כזו תכולה שתכסה לי את כל ארוחות הערב של הימים הבאים.
לגבי פלטת ירקות- זה תלוי איפה שולחים, כמה משקיעים על זה ומי מקבל. זה שרחלים לא אוהבת ירקות בכללי (אם תבואו אליה הביתה תגלו שגם ביום רגיל אינה אוכלת ירקות) זה לא אומר שזה לא יוקרתי. סידורי ירקות בחנויות יוקרתיות עולות מ200 שקלים לא כולל משלוח. אז נא לא לזלזל;).
ומשלוח ב10 שקל: עם ראש טוב, קצת יצירתיות וידיים טובות זו אינה תורה גדולה. ואגב שנה שעברה קניתי כלי מדהים ב2 שקל, מעין כד מזכוכית, מילאתי אותו בסוכריות ושוקולדים עם עטיפות, עטפתי עם סרט מתאים, ויצא לי משלוח מעוצב ומדהים בכ8 שקל לאחד. עכשיו חזרתי מאותה חנות והמחירים התייקרו שם ולא השגתי כלום. יש לי הרגשה שנברח מהבית בפורים כדי שלא נתרושש...:eek:

• הוסף לסימניות
אפשר להפריע ולחזור לתחילת הדיון??

מצורפת תמונה של משלוח שעשיתי לחמותי לפני 8 שנים (זה סריקה, אפילו לא היה לי מצלמה דיגיטלית)
אולי היום הייתי עושה יותר מסודר (עם קומפוזיציה ומלך ועוד;)) עכשיו זה נראה לי קצת עמוס ולא מסודר אבל בשביל אז זה היה מצוין ואני חושבת שאפשר לקחת מפה כמה רעיונות.
הכל עם סכין הכי פשוטה שיש לכל אחד בבית... (אחרי המשלוח הזה חמותי קנתה לי מתנה 2 סכינים מיוחדות;) אז אולי זה כדאי)
בהצלחה!!!

קבצים מצורפים

• img-221164051-0001.jpg
    KB 441.3 · צפיות: 65
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;961364:

מצורפת תמונה של משלוח שעשיתי לחמותי לפני 8 שנים (זה סריקה, אפילו לא היה לי מצלמה דיגיטלית)
אולי היום הייתי עושה יותר מסודר (עם קומפוזיציה ומלך ועוד;)) עכשיו זה נראה לי קצת עמוס ולא מסודר אבל בשביל אז זה היה מצוין ואני חושבת שאפשר לקחת מפה כמה רעיונות.
הכל עם סכין הכי פשוטה שיש לכל אחד בבית... (אחרי המשלוח הזה חמותי קנתה לי מתנה 2 סכינים מיוחדות;) אז אולי זה כדאי)
בהצלחה!!!
וואו!!!

• הוסף לסימניות
הסתתם לגמרי את הנושא, אני רציתי תמונות של עיצובים אם למישהו יש..
וד.א זה ממש לא למשלוח מנות, שבוע אחרי פורים יש לבן שלי חלאק'ה ואני מתכוננת מעכשיו.. אז אשמח לקבל עזרה!

• הוסף לסימניות
הייתי נורא שמחה לקבל כזה מגש. בהחלט. כמובן שזה בא עם בקבוק או רוטב מתאים- מעולה!!

• הוסף לסימניות
אם יש מישהי שמענין אותה עוד תמונות של חיתוכי ירקות, יש לי מבר מצוה שהשתתפתי וצילמתי ומשם לקחתי השראה למה שהעליתי קודם, אם יש ביקוש להעלות, נפתח שוב את האלבום ונסרוק, אני לא רוצה לעשות את זה סתם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;961364:

בהצלחה!!!
ג'ונגל במיטבו!!!
מעולה לגמרי!

• הוסף לסימניות
נראה לי שהיום פחות הולך הגונגל הזה, פעם באמת זה היה אופנתי מאוד. ראיתי תמונות של בר מצווה לפני ארבעים שנה בערך-- עיצובי פירות ג'ונגליסטים לגמרי. היום הולך נקי יותר.

• הוסף לסימניות
חבל שאני לא יודעת לאיזה מנהל להגיד תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;961528:
נראה לי שהיום פחות הולך הגונגל הזה, פעם באמת זה היה אופנתי מאוד. ראיתי תמונות של בר מצווה לפני ארבעים שנה בערך-- עיצובי פירות ג'ונגליסטים לגמרי. היום הולך נקי יותר.
ייתכן שזה לא אופנתי,
פשוט אני באמצע לצייר ג'ונגל וזה ממש מכניס אותי לאווירה :)
טרופי כזה!
לא שהייתי מעצבת דבר כזה, לא לחמותי ולא לאף אחד אחר, (מעדיפה לצייר את זה במקום)
אבל זה ממש מעורר התפעלות...

• הוסף לסימניות
נכון, זה באמת יפה, אבל את האמת- העיצובים הראשונים שבעצם אין בהם בכלל עיצוב- הם יותר אכילים. כמובן שגם בזה יש רמות שונות ואלו מתחילת האשכול באמת מיניליים לגמרי- מגש סטנדרטי לשבת אצלינו :)
לטעמי- שניים שלושה ירקות מעוצבים והיתר חתוכים באסטטיות ומסודרים בצורה נאה ומקורית. כל הירקות המגולפים/ משורטטים/ מקוצ'מצ'ים- דיי דוחה לאכול אותם וזה ממש בל תשחית.

• הוסף לסימניות
ממש מתנצלת על ההקפצה אבל הייתי חיבת לשתף אתכם איזה יופי יצא, רק מההשראה כאן...
תודה לכולם!!

• הוסף לסימניות
את המשלוח הלא דאטטי אני לא מעלה... :) אבל גם הוא מרשים ונאה!

• הוסף לסימניות
וואו, נעמי!
מדהים!!!!!

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לפתוח אשכול של שיתוף על משלוחי מנות שהכנתן שיהיה השראה לשנה הבאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טופי תות;964474:
תעלי, תעלי,
הוא היה מדהיםםם, וטעים:p

אם את מבקשת...
זה המשלוח הלא דיאטתי...
2 שכבות ארוזות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה