- הוסף לסימניות
קרן הפנסיה שלי הועברה בשנה שעברה מהלמן אדובי ז"ל, למיטב דש.
לאחר שעברו מספר חודשים ובשעה טובה סודר נושא הכניסה לאתר עם טלפון כשר, זכיתי סוף סוף לשזוף את עיני במראה התיק שלי במיטב דש.
למרבה ההפתעה, נראה מהתצוגה באתר כי חלק קטן מהכספים נמצאים במסלול ברירת מחדל, ולא במסלול מחקה S&P כפי שהיה בהלמן אדובי.
בפניה לשירות הלקוחות נעניתי כי מדובר בעניין תצוגתי בלבד, ולמעשה כל הכספים נמצאים במסלול המבוקש.
עדיין לא הייתי רגועה, פניתי למסלקה הפנסיונית והזמנתי דו"ח (תמורת תשלום) על קרן הפנסיה שלי.
גם שם הופיע בפירוש שחלק מסויים מהכספים (בין אחוז לשניים) נמצא במסלול ברירת מחדל.
פניתי שוב לשירות הלקוחות של מיטב דש, ונענתי בתשובה לא ברורה
עניתי שלצערי איני יכולה לסמוך על תשובה לקונית כזו ואני דורשת לקבל דו"ח ברור ובו יופיע שכל הכספים נמצאים במסלול שביקשתי.
כמובן שלא קיבלתי תשובה.
אני מתכוונת לשאול רב האם אפשר לפנות לממונה על שוק ההון ולהתלונן.
מה שרציתי פה, מכיוון שמסלול מחקה S&P בהלמן אדובי היה מאד פופולרי ומומלץ פה,
שכל אחד שהיה שם והועבר למיטב יבדוק מה קורה אצלו
ובמידה והתמונה דומה לשלי, יפנה לשרות הלקוחות ויעדכן כאן.
רוצה להבין האם מדובר בתקלה גורפת כמו שאמרו באחת הפעמים, או שזה משהו ספציפי אלי.
לאחר שעברו מספר חודשים ובשעה טובה סודר נושא הכניסה לאתר עם טלפון כשר, זכיתי סוף סוף לשזוף את עיני במראה התיק שלי במיטב דש.
למרבה ההפתעה, נראה מהתצוגה באתר כי חלק קטן מהכספים נמצאים במסלול ברירת מחדל, ולא במסלול מחקה S&P כפי שהיה בהלמן אדובי.
בפניה לשירות הלקוחות נעניתי כי מדובר בעניין תצוגתי בלבד, ולמעשה כל הכספים נמצאים במסלול המבוקש.
עדיין לא הייתי רגועה, פניתי למסלקה הפנסיונית והזמנתי דו"ח (תמורת תשלום) על קרן הפנסיה שלי.
גם שם הופיע בפירוש שחלק מסויים מהכספים (בין אחוז לשניים) נמצא במסלול ברירת מחדל.
פניתי שוב לשירות הלקוחות של מיטב דש, ונענתי בתשובה לא ברורה
לא הבנתי אם התקלה בטיפול, או שהם מבררים אם היא בטיפול. בכל אופן כעבור מספר שבועות לא חזרו אלי. פניתי שוב וקיבלתי את התשובה הבאהבמהלך הסבת הלמן אלדובי לחברת מיטב גמל ופנסיה בע"מ חלה תקלה וחלק מהיתרה במסלול 50 ומטה הנושא בטיפול וכעת הועבר בירור האם בוצע תיקון של התקלה .
בעת קבלת תשובה כי טופלה התקלה אדאג לעדכנך .
מבדיקה שבוצעה יתרת הכספים נמצאת במסלול s&p500 מלבד יתרת הפיצויים.
עניתי שלצערי איני יכולה לסמוך על תשובה לקונית כזו ואני דורשת לקבל דו"ח ברור ובו יופיע שכל הכספים נמצאים במסלול שביקשתי.
כמובן שלא קיבלתי תשובה.
אני מתכוונת לשאול רב האם אפשר לפנות לממונה על שוק ההון ולהתלונן.
מה שרציתי פה, מכיוון שמסלול מחקה S&P בהלמן אדובי היה מאד פופולרי ומומלץ פה,
שכל אחד שהיה שם והועבר למיטב יבדוק מה קורה אצלו
ובמידה והתמונה דומה לשלי, יפנה לשרות הלקוחות ויעדכן כאן.
רוצה להבין האם מדובר בתקלה גורפת כמו שאמרו באחת הפעמים, או שזה משהו ספציפי אלי.
הנושאים החמים