ביקורת פנסיה במיטב דש? הכנסו לכאן

• הוסף לסימניות
אני עברתי למיטב / הלמן
השתגעתי לגמרי מהשרות שלהם כל שיוך כספים לוקח חצי שנה וכו'
כעת פניתי לסוכן הוא מציע לי במגדל 1.49 מהפקדה ו0.15 בצבירה
יש כעת באזור ה-(70.000 ש''ח)
אני יכול לקבל משהו יותר טוב?
עד כמה שאני יודעת, אפשר לקבל יותר טוב
תלוי גם בגובה השכר, ככל שהשכר יותר גבוה, גם בלי קשר לצבירה, אפשר להשיג דמי ניהול טובים.
ואני אגיד משהו שלא פופולארי להגיד פה ולא אוהבים לשמוע, אבל לעניות דעתי זה בדיוק הבעיה של פנסיות ברירת המחדל וזה למה עדיף סוכן ביטוח שיטפל בדברים האלו...

• הוסף לסימניות
מוזמנים לנסות
1661452610788.png

מילאתי טופס מקווה שתקין @מקצועי בלבד

• הוסף לסימניות
שאלה איך אני יכול לדעת אם המעסיק חתם על מרכיב פיצויים ?

• הוסף לסימניות
אני עברתי למיטב / הלמן
השתגעתי לגמרי מהשרות שלהם כל שיוך כספים לוקח חצי שנה וכו'
כעת פניתי לסוכן הוא מציע לי במגדל 1.49 מהפקדה ו0.15 בצבירה
יש כעת באזור ה-(70.000 ש''ח)
אני יכול לקבל משהו יותר טוב?
אני הייתי ממליץ לכם לפנות לסוכן
שיטפל הם מצליחים להשיג דברים טובים
אני עכשיו עשיתי דרך סוכנת ואני מרוצה
אני לא זוכר כרגע את הפרטים של הקרן

• הוסף לסימניות
חשוב לזכור שבשינוי מסלול, אם מבקשים לשנות מסלול לכספי הפיצויים יש צורך בהחתמת מעסיק כך שאפשר למלא טופס אבל אם מדובר גם בכספי פיצויים לא יעזור למלא טופס וגם לא יבוצע עדכון עד שתמלאו טופס אישור של המעסיק

• הוסף לסימניות
שאלה איך אני יכול לדעת אם המעסיק חתם על מרכיב פיצויים ?
זה היה אמור לעבור דרככם כשהצטרפתם לקרן
חשוב לזכור שבשינוי מסלול, אם מבקשים לשנות מסלול לכספי הפיצויים יש צורך בהחתמת מעסיק כך שאפשר למלא טופס אבל אם מדובר גם בכספי פיצויים לא יעזור למלא טופס וגם לא יבוצע עדכון עד שתמלאו טופס אישור של המעסיק
מי שחתום על סעיף 14 לא צריך אישור מעסיק

• הוסף לסימניות
תכלס
איך אפשר לבדוק האם זה עבר מהלמן למיטב
הכל למדד 500
מה שכתוב לי זה פנסיה מקיפה 163
וגם באתר לא הצלחתי למצוא יותר מזה

• הוסף לסימניות
תכלס
איך אפשר לבדוק האם זה עבר מהלמן למיטב
הכל למדד 500
מה שכתוב לי זה פנסיה מקיפה 163
וגם באתר לא הצלחתי למצוא יותר מזה
באיזור האישי במיטב תלחצי על קרן הפנסיה
ואז יש כפתור "לפרוט" תלחצי עליו.
בחלון שנפתח תלחצי על הפלוס
ואז על כפתור "צפה בפרטי הקרן"
תגללי עד הסוף שם יש את העוגה המחולקת כמו שהעלו פה קודם.

• הוסף לסימניות
באיזור האישי במיטב תלחצי על קרן הפנסיה
ואז יש כפתור "לפרוט" תלחצי עליו.
בחלון שנפתח תלחצי על הפלוס
ואז על כפתור "צפה בפרטי הקרן"
תגללי עד הסוף שם יש את העוגה המחולקת כמו שהעלו פה קודם.
תודה
מצאתי
וב"ה הכל בסדר
100 אחוז במדד
אבל אין לי שם עוגה
ולא קצפת ....

• הוסף לסימניות
אין לי מושג.
אבל נראה לי שהדו"ח זה לא רק תצוגה אלא משקף את המציאות. (לפחות ככה אני מקווה)

אני פניתי לרשות שוק ההון בקשר לכמה שראיתי אצלם את הבעייה
והם תיקנו
אני חושב שהם תיקנו רק נקודתית ולא מערכתית.
אתה בטוח שהם תיקנו?
כי לאחר שפניתי לרשות שוק ההון הם כתבו לי מכתב מפורט שהם תיקנו, ותכלס עכשיו אני בודקת, וזה לא תוקן.
אני גם מנסה לפנות אליהם פעם אחר פעם, והם לא מגיבים לפניות שלי בכלל, לא במייל ולא בטלפון, למרות שהם מתחייבים להגיב לפניות במייל תוך 3 ימי עסקים (עבר כבר למעלה מחודש)

• הוסף לסימניות
אתה בטוח שהם תיקנו?
כן.
כי לאחר שפניתי לרשות שוק ההון הם כתבו לי מכתב מפורט שהם תיקנו, ותכלס עכשיו אני בודקת, וזה לא תוקן.
אני גם מנסה לפנות אליהם פעם אחר פעם, והם לא מגיבים לפניות שלי בכלל, לא במייל ולא בטלפון, למרות שהם מתחייבים להגיב לפניות במייל תוך 3 ימי עסקים (עבר כבר למעלה מחודש)
תפנו דרך כאן:
כדאי לצרף את מכתב ההצטרפות להלמן אלדובי שבו רואים שהצטרפתם למסלול מחקה מדד S&P500
וכן צריך לצרף תיעוד שפניתם למיטב דש והפניות לא נענו על ידם.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כן.

תפנו דרך כאן:
כדאי לצרף את מכתב ההצטרפות להלמן אלדובי שבו רואים שהצטרפתם למסלול מחקה מדד S&P500
וכן צריך לצרף תיעוד שפניתם למיטב דש והפניות לא נענו על ידם.
בהצלחה!
כבר פניתי ללינק הנ"ל לפני 9 חודשים, לאחר חודש הם הגיבו שבעת ההצטרפות ביקשתי מסלול ברירת מחדל, ואם אני רוצה אז שאני אפתח בקשה לשינוי מסלול.
לאחר שהוכחתי להם בערעור שהם משקרים, ובטפסים כתוב בפירוש שביקשתי סנופי, הם כתבו לאחר חודש נוסף שהם יעבירו את הכסף רטרואקטיבית למסלול המתאים, ותוך כמה ימים יראו את זה, ועד עכשיו זה לא קרה.
אז מה זה יעזור שוב לפתוח פניה ולחכות חודשים למכתב מלא הבטחות שלא יקויימו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה