מה יהיו המחירים?בקרוב יצא לשיווק הפרויקט של שמעון צרפתי במשה דיין
האם יהיה לו ביקוש?
חרדים מסתבר שלא ירצו כי מדובר במגדלים 18 קומות
הציבור בכללי מסתבר שלא כי זה בתוך האזור המתחרד
השאלה היא משתלם שם ומה יהיה עם זה בסוף
שאלה מעניינתבקרוב יצא לשיווק הפרויקט של שמעון צרפתי במשה דיין
האם יהיה לו ביקוש?
רחוב משה דיין מתחלק ל3 שכונות, מתחיל בפסגת זאב מזרח (או דרום), ממשיך לפס״ג מרכז וגומר בפס״ג צפון,בקרוב יצא לשיווק הפרויקט של שמעון צרפתי במשה דיין
האם יהיה לו ביקוש?
ספציפית הפרויקט המדובר הוא בין הרחובות משה דיין להולצברג, שזה כן איזור די מתחרד.רחוב משה דיין מתחלק ל3 שכונות, מתחיל בפסגת זאב מזרח (או דרום), ממשיך לפס״ג מרכז וגומר בפס״ג צפון,
ובכל מקום אחוז ההתחרדות שונה מאד מאד.
במזרח - כמעט ואין התחרדות, וגם אם יש, זה לא על משה דיין אלא יותר בפנים.
במרכז - יחסית מתחרד, אבל לא ברמה שהציבור הכללי לא יקנה דירה, רוב ההתחרדות המרכז היא שוב, יותר בפנים השכונה, במשה דיין קצת יותר קשה לחרדים לגור. (יש חרדים שגרים, אבל פחות מבתוך השכונה)
בצפון - פחות מכירה, אבל עד כמה שאני מכירה, ככל שמתקרבים לנווה יעקב אמנם יש יותר התחרדות, אבל שוב - רוב החרדים גרים יותר בפנים, בנתיב המזלות ובכל רחובות המזלות האחרים,
בקיצור, לאמר שהציבור הכללי לא יבוא, לעניות דעתי זה קצת נאיבי.
ברמה שחילונים לא יבואו לשם? קשה לי להאמין.ספציפית הפרויקט המדובר הוא בין הרחובות משה דיין להולצברג, שזה כן איזור די מתחרד.
הוא ליד החיבור של הולצברג עם משה דיין אבל ההמשך של משה דיין לכיוון חיייל האוירספציפית הפרויקט המדובר הוא בין הרחובות משה דיין להולצברג, שזה כן איזור די מתחרד.
לפסגת זאב מרכז יש 2 חיידרים? לי ידוע. רק 1 קמניץ. מה שני?מרכז ממש לא מבוסס על נווה יעקב, יש להם כבר 2 חידרים ועוד מוסדות.
דוקא הקירבה של צפון לנווה יעקב הקשתה על השכונה ועשתה אותה לא עצמאית.
נווה יעקב ופסגת זאב על כל חלקיה קרובות לערבים (דרך אגב, גם רמת שלמה ורמות וגילה ובקיצור כל ירושלים) , יש חסרון אחד שפסגת זאב מזרח קרובה למחנה פליטים שועפט אבל זה נוגע רק לחלק הדרומי של מזרח וכל מה שבסבביבות רחמילביץ ומאיר גרשון לא קרוב בכלל.
ובקיצור כולי תקווה שבעוד לא הרבה זמן יהיה המשך לאשכול שמדבר על הקהילה הפורחת והמשגשגת בפס"ז מזרח...
אני גרה בפסגת זאב מרכז רוצנ לשאול לגבי החיידר. האם הם יסננו על מס לא כשר או על אורך פאה כובע וחליפה או שהם יותר קלילים בנושא. האם הם עושים בעיות בקבלה ? ואם כן מה כל השאר שלא מתקבלים עושים? שולחים לנןןה יעקב ? לאן?מרכז ממש לא מבוסס על נווה יעקב, יש להם כבר 2 חידרים ועוד מוסדות.
דוקא הקירבה של צפון לנווה יעקב הקשתה על השכונה ועשתה אותה לא עצמאית.
נווה יעקב ופסגת זאב על כל חלקיה קרובות לערבים (דרך אגב, גם רמת שלמה ורמות וגילה ובקיצור כל ירושלים) , יש חסרון אחד שפסגת זאב מזרח קרובה למחנה פליטים שועפט אבל זה נוגע רק לחלק הדרומי של מזרח וכל מה שבסבביבות רחמילביץ ומאיר גרשון לא קרוב בכלל.
ובקיצור כולי תקווה שבעוד לא הרבה זמן יהיה המשך לאשכול שמדבר על הקהילה הפורחת והמשגשגת בפס"ז מזרח...
תלוי לאיזה מגזר אתם שייכים וכמה ויטמין P יש לכםאני גרה בפסגת זאב מרכז רוצנ לשאול לגבי החיידר. האם הם יסננו על מס לא כשר או על אורך פאה כובע וחליפה או שהם יותר קלילים בנושא. האם הם עושים בעיות בקבלה ? ואם כן מה כל השאר שלא מתקבלים עושים? שולחים לנןןה יעקב ? לאן?
אנחנו זוג צעיר חרדי אשכנזי זה הבן הגדול שלנן לא כל כך מעורבים בטשונט של השכונה ובעלי לא הולך להתפלל בבית כנסת שליד החיידר שם למטה באלטמן(לא בכוונה פשוטמזה לא מסתדר רחוק וכוהולך לאיזה בית כנסת קטן ליד הבית) אבל אנחנו סבבה די רגילים קצת פתוחים אבל יש כמונו עוד הרבה בשכונה. סיגנון חברון אולי זה נקרא לא יודעת בקיצור אני שואלת מה האם צריך לעשות משחקים של ללכת להתפלל שם עם כובע וחליפה ולקחת מספר כשר כדי להתקבל או שהם פשוט מקבלים חופשי כאלו ש "לא משחקים את המשחק" כמונותלוי לאיזה מגזר אתם שייכים וכמה ויטמין P יש לכם
אני מכיר קצת את קמניץ , ואני מניח שהרישום של הסניף בפ"ז הוא גם דרך המשרדים בנןןה יעקב. רצוי להגיע לשם בלוק של אברך וטלפונים כשרים...אנחנו זוג צעיר חרדי אשכנזי זה הבן הגדול שלנן לא כל כך מעורבים בטשונט של השכונה ובעלי לא הולך להתפלל בבית כנסת שליד החיידר שם למטה באלטמן(לא בכוונה פשוטמזה לא מסתדר רחוק וכוהולך לאיזה בית כנסת קטן ליד הבית) אבל אנחנו סבבה די רגילים קצת פתוחים אבל יש כמונו עוד הרבה בשכונה. סיגנון חברון אולי זה נקרא לא יודעת בקיצור אני שואלת מה האם צריך לעשות משחקים של ללכת להתפלל שם עם כובע וחליפה ולקחת מספר כשר כדי להתקבל או שהם פשוט מקבלים חופשי כאלו ש "לא משחקים את המשחק" כמונו
אז בעצם אתה אומר שאם יש לי 2 מספרי טלפון כדאי לי להיות מוכר בשכונה עם המספר הכשר בלבד כי אם ידעו על מספר לא כשר אז פשוט לא יקבלו ?אני מכיר קצת את קמניץ , ואני מניח שהרישום של הסניף בפ"ז הוא גם דרך המשרדים בנןןה יעקב. רצוי להגיע לשם בלוק של אברך וטלפונים כשרים...
אנחנו חיים בעולם שקר ונשפטים לפי חיצוניות ולא פנימיות האדם, אז התשובה כןאז בעצם אתה אומר שאם יש לי 2 מספרי טלפון כדאי לי להיות מוכר בשכונה עם המספר הכשר בלבד כי אם ידעו על מספר לא כשר אז פשוט לא יקבלו ?
לגבי בירורים שעושים על משפחות מה זה כמו שידוכים שמבררים על משפחה ?אם בנווה יעקב לא מכירים אותנו אז יבוא לשכונה את מי ישאלו ? אם אף אחד לא מכיר אותנו כמעט אז לא יקבלו ?
עוד דבר, הם מסתכלים על אורך פאה של האמא / לייס וכאלה ממש כאילו מסתכלים על הדברים האלו כדי לקבל החלטה אם לקבל או לא? מאיפה הם ידעו ? הם שואלים אנשים
אני ממש לא יודעת איך זה עובד אשמח לשמוע !!!! תודה מראש
האמת שלא.אנחנו חיים בעולם שקר ונשפטים לפי חיצוניות ולא פנימיות האדם, אז התשובה כן
יש לכם רב? או משפחה שהילדים שלהם לומדים שם ויכולים להמליץ עליכם?
אם קיבלו שם עוד זוגות כמוכם אז למה שלא יקבלו אתכם?מכירים עוד זוגות כמונו או האימהות בגן
ענית לעצמך:ככה אנשים עושים?
היא כן משחקת את המשחק מס כשר וכו
התורה שופטת את האדם גם לפי מעשיו ולא רק לפי פנימיותואנחנו חיים בעולם שקר ונשפטים לפי חיצוניות ולא פנימיות האדם, אז התשובה כן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //