נכתב ע"י אנו יוצרים;1235045:שיש - שעוונית: על הקיר צמוד לתחתית הארונות העליונים יש פס סקוצ' קבוע, ולשם מצמידים את השעוונית עם הצד השני של הסקוצ', וזה מכסה את הקיר ואת השיש.
בכיור - טפט: חתיכה אחת מהצד של הקיר אל תוך הכיור עד הצד של שפת השיש, ועוד שתי חתיכות לצדדים.
אפשר לקנות קערות מלבניות ולעשות חור.נכתב ע"י דינה די;1235102:אולי אתם יודעים איפה משיגים פלסטיקים לכיורים קטנים מאד! (מרובעים- מלבנים)
נכתב ע"י אנו יוצרים;1235091:כיור - רגיל לבן.
מכשירה במים רותחים וכו' - כן.
יוצא בקלות - כן (כזה כיף לקלף...)
שאריות - לא נורא, מתנקה בקלות.
צפה בקובץ המצורף 191093
חור הניקוז - מה הבעיה? לשם מה המציאו את הסכין היפני?
תצטרכי לחתוך קצת בכיור הפלסטיק בשביל להכניס את הברזנכתב ע"י bbr;1235329:קופצת על האשכול
מה עושים כשיש כיור אמריקאי, והברז יוצא מהפינה של הכיור ולא מהקיר או מהשיש??
עד השנה היו לי כיורים רגילים מלבנים, ובדירה שאני גרה עכשיו עשינו כיור אמריקאי (נראה לי שכך קוראים לזה) האם הכיורים הרגילים נכנסים לזה או שאני צריכה לקנות משהו אחר??
יש חי כזה כיור גם וחתכתי כיור פלסטיק מהצד. אם תמצאי פיתרון יותר מוצלח - תני לי לדעת.נכתב ע"י bbr;1235329:קופצת על האשכול
מה עושים כשיש כיור אמריקאי, והברז יוצא מהפינה של הכיור ולא מהקיר או מהשיש??
עד השנה היו לי כיורים רגילים מלבנים, ובדירה שאני גרה עכשיו עשינו כיור אמריקאי (נראה לי שכך קוראים לזה) האם הכיורים הרגילים נכנסים לזה או שאני צריכה לקנות משהו אחר??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: goaty, להתקדם --> ו-לא מאוחר3 //