פסח - איך אתם מכסים את השיש והכיורים?

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עדיף עם פירוט איזה סוג כיור...

אני מחפשת פטנט נח יותר מכיור פלסטיק:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
ההורים שלי הזמינו בעבר (30 שנה בערך ) מפחח כיורי נרוסטה וכיסוי לשיש מתאימים בדיוק לגודל המטבח שלהם. לא מחליד ומבריק תמיד נראה מהמם

אני רק לא מבינה למה היום עומק כיורי הפלסטיק הוא חצי ממה שיכול להיות?

• הוסף לסימניות
אני מכסה את השיש בשעוונית (אחרי גועל וחלחלה מהנייר אלומיניום) שולי המפה גולשים לתוך הכיור.
מערה מים רותחים על הכיור ולא מכניסה לתוכו כלים בפסח :)

• הוסף לסימניות
אצלי נייר כסף- עובי 100 מיקרון, אם עושים את זה יפה זה נראה מקסים ואפילו קצת עצוב להוריד בסוף החג.
כיורים קניתי את האמריקאי האפור- עלה קצת יקר אבל הוא הכי גדול שיש (הכיורים שלי ענקיים).
נוח מאוד, יפה, וכשר ככל האפשר.
יש שעושים פיויסי אבל יקר יחסית ולשמור משנה לשנה אותי זה דוחה. (לא לדבר על מבצע הניקיון והייבוש שלו שהוא לא פשוט)

• הוסף לסימניות
נזכרתי שלא כתבתי מה אני עושה,
אז יש לי פי וי סי והוא נשמר נקי ורענן ויפה כל שנה,
מבצע הנקיון שלו לוקח כמה דקות וזה פשוט שטויות מבחינתי.
מה שמפריע לי בעיקר זה כיורי הפלסטיק הקטנים והמעצבנים.
במיוחד בפסח שיש ה-מ-ו-ן כלים...

פעם ראיתי מישהי שהדביקה טפט בתוך הכיור ועל השיש,
מישהו ניסה גם?
אם כן- אשמח לפירוט. תודה!

• הוסף לסימניות
שיש - שעוונית: על הקיר צמוד לתחתית הארונות העליונים יש פס סקוצ' קבוע, ולשם מצמידים את השעוונית עם הצד השני של הסקוצ', וזה מכסה את הקיר ואת השיש.
בכיור - טפט: חתיכה אחת מהצד של הקיר אל תוך הכיור עד הצד של שפת השיש, ועוד שתי חתיכות לצדדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנו יוצרים;1235045:
שיש - שעוונית: על הקיר צמוד לתחתית הארונות העליונים יש פס סקוצ' קבוע, ולשם מצמידים את השעוונית עם הצד השני של הסקוצ', וזה מכסה את הקיר ואת השיש.
בכיור - טפט: חתיכה אחת מהצד של הקיר אל תוך הכיור עד הצד של שפת השיש, ועוד שתי חתיכות לצדדים.

לא הבנתי את העניין של הטפט.
קודם כל- איזה כיור יש לך?
את מכשירה אותו במים רותחים וכו', מייבשת ומדביקה?
יוצא בקלות?
יש שאריות דבק?

ואיך בדיוק החתיכות הולכות?
ומה בקשר לחור הניקוז?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כיור - רגיל לבן.
מכשירה במים רותחים וכו' - כן.
יוצא בקלות - כן (כזה כיף לקלף...)
שאריות - לא נורא, מתנקה בקלות.

צפה בקובץ המצורף 191093

חור הניקוז - מה הבעיה? לשם מה המציאו את הסכין היפני?

• הוסף לסימניות
אולי אתם יודעים איפה משיגים פלסטיקים לכיורים קטנים מאד! (מרובעים- מלבנים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינה די;1235102:
אולי אתם יודעים איפה משיגים פלסטיקים לכיורים קטנים מאד! (מרובעים- מלבנים)
אפשר לקנות קערות מלבניות ולעשות חור.

• הוסף לסימניות
בשנה שעברה לראשונה ראיתי אצל חמותי שציפו את השיש בטפט (אחרי שנים של שימוש בPVC / נייר כסף).
המראה היה מקסים ונח לניקוי בפסח עצמו, והם אומרים שירד בקלות.

• הוסף לסימניות
אני גרה בדירה ישנה וכל שנה עוטפת בטפט את השיש הדוחה וזה נשאר לכל השנה...
עם השנים לומדים איך לעשות את זה יותר טוב...
כשזה יורד אין זכר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנו יוצרים;1235091:
כיור - רגיל לבן.
מכשירה במים רותחים וכו' - כן.
יוצא בקלות - כן (כזה כיף לקלף...)
שאריות - לא נורא, מתנקה בקלות.

צפה בקובץ המצורף 191093

חור הניקוז - מה הבעיה? לשם מה המציאו את הסכין היפני?

קודם כל- ממש תודה על ההשקעה!
את מתחילה את ההדבקה על השיש ויורדת לכיור, נכון?
אני מקוה שיצא לעניין...

• הוסף לסימניות
אני שמה על השיש פוליגל - שנקרא המבודד הכי מהודר, ומעל זה, פי וי סי, נשמר משנה לשנה, ונראה מקסים.

• הוסף לסימניות
בפסח לא מניחים ישירות על הטפט אבל זה לא נמס. (ביום חול)
וזה יכול להקרע מסכין.

• הוסף לסימניות
אני שמה פיויסי, וגזרתי חור מלבני בדיוק בגודל של הכיור, כך הכיור נתמך ע"י הפיויסי.

אמא שלי שמה מתחת לכיור קופסת פלסטיק הפוכה, וזה שומר שהכיור לא ישקע.

אם אתם מחליטים לצפות את הכיור בטפט או נייר כסף - תקפידו שלא יהיה שום שום שום חור שלא יחדרו מים, אחרת ייוצר שם לכלוך מגעיל...

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
מה עושים כשיש כיור אמריקאי, והברז יוצא מהפינה של הכיור ולא מהקיר או מהשיש??
עד השנה היו לי כיורים רגילים מלבנים, ובדירה שאני גרה עכשיו עשינו כיור אמריקאי (נראה לי שכך קוראים לזה) האם הכיורים הרגילים נכנסים לזה או שאני צריכה לקנות משהו אחר??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1235329:
קופצת על האשכול
עד השנה היו לי כיורים רגילים מלבנים, ובדירה שאני גרה עכשיו עשינו כיור אמריקאי (נראה לי שכך קוראים לזה) האם הכיורים הרגילים נכנסים לזה או שאני צריכה לקנות משהו אחר??
תצטרכי לחתוך קצת בכיור הפלסטיק בשביל להכניס את הברז

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1235329:
קופצת על האשכול
יש חי כזה כיור גם וחתכתי כיור פלסטיק מהצד. אם תמצאי פיתרון יותר מוצלח - תני לי לדעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת