" פסטורליה "

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;752973:
תמונה יפה מאד,
לדעתי יש בה חידוד יתר, לא בגלל חדות אלא בגלל ההילה שנוצרה בקצוות האובייקטים (למשל הסלעים)

יש תמונות שאפשר לאהוב או לא לאהוב זה טיפשי להעיר ע"כ.
בתמונות שלצלם אין שליטה על הגוונים אני מצפה לקומפוזיציה טובה ותנאים טכנים שיביעו את מיטב יופי התמונה, צבע הסירות אינו רלוונטי, בגלל זה שמניח הסירות לא התחשב בגווני ההרים והסביבה ובחר בצבע האהוב עליו, לוותר על התמונה? ואם לא תהיה הזדמנות נוספת?!
אי לכך בתמונות תיעודיות אכן כדברי נוי, ראוי יותר להתייחס לפנים האחרות בתמונה ומקסימום בקריצה לשאול אם לא היה שייך לצבוע את הסירות או לפחות להזיז אותן - אך לא לתת לזה משקל רב כ"כ.

תודה :)
אין חידוד יתר על הסלעים מכיוון שאין חידוד בכלל של הסלעים :)
ההילה שרואים בחלק העליון של הסלעים נובעת כנראה מהברק של השמש
:)

• הוסף לסימניות
מדהים! ממש כמו גלויה!
והכי יפה שהכל נשאר טבעי כמו שהוא במקור..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;752884:
הייתי מזמין אותך לבוא איתנו
אבל לא בא לי שימחקו את האשכול :):):):);)

לא יכולה. גם אם לא ימחקו את האשכול היא לא יכולה.
פשוט צברית בדם....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;752884:
הייתי מזמין אותך לבוא איתנו
אבל לא בא לי שימחקו את האשכול :):):):);)

ואיפה אני בתמונה????? :)

תמונה יפה מאד. ממש גלויה :)

הערות / הארות משאירה למומחים שמעלי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayasl;753468:
ואיפה אני בתמונה????? :)

תודה ! :)
את רואה את ההר מימין? בדיוק מאחוריו :):);)

• הוסף לסימניות
איך שנכנסתי, ראיתי שתי תמונות רוחביות אחת מעל השניה..
רק במבט שני, גיליתי שזו תמונה אחת...

• הוסף לסימניות
על מה הדיונים?

לא הבנתי מה הדיון הארוך על הסירות האדומות.:mad:
זו תמונה עוצרת נשימה. המיקום של הסירות 'במלבן הזהב'
והצבע האדום שיוצר קונטרס הופך אותם למלך וממילא העין נמשכת אלהם מיד.
לא כבד ולא נעליים.
והצבעים העמומים של התמונה הם אלה שהופכים אותה לגלויה.
(מתלמדת - זו תמונה ציורית...;))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבושינקה;754220:
לא הבנתי מה הדיון הארוך על הסירות האדומות.:mad:
זו תמונה עוצרת נשימה. המיקום של הסירות 'במלבן הזהב'
והצבע האדום שיוצר קונטרס הופך אותם למלך וממילא העין נמשכת אלהם מיד.
לא כבד ולא נעליים.
והצבעים העמומים של התמונה הם אלה שהופכים אותה לגלויה.
(מתלמדת - זו תמונה ציורית...;))

10X :)

• הוסף לסימניות
אני מכבדת כל דעה שהועלתה באשכול, ובכל זאת, ולמרות ההתקפה הפרועה - מחילה, עדיין עומדת מאחורי הדברים שכתבתי. הבחירה אם לראות במכלול המצולם נוף שראוי לצילום, מהזווית הזו, עם הקומפוזיציה הזו - משהו שמענין לצלם - היא בחירה של הצלם ועניין של טעם. בעיני נעים יותר לעין לתפוס את הנוף הזה בלי הסירה, או לצלם את הסירה מזווית שלא תכלול את אור השמש על ההרים משמאל. זכותי, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתלמדת;754236:
אני מכבדת כל דעה שהועלתה באשכול, ובכל זאת, ולמרות ההתקפה הפרועה - מחילה, עדיין עומדת מאחורי הדברים שכתבתי. הבחירה אם לראות במכלול המצולם נוף שראוי לצילום, מהזווית הזו, עם הקומפוזיציה הזו - משהו שמענין לצלם - היא בחירה של הצלם ועניין של טעם. בעיני נעים יותר לעין לתפוס את הנוף הזה בלי הסירה, או לצלם את הסירה מזווית שלא תכלול את אור השמש על ההרים משמאל. זכותי, לא?

זכותך לגמרי ! :)
ותודה על התגובות !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתלמדת;754236:

מתנצלת, לא התכונתי להתקיף.
בכל אופן , זה אכן זכותך המלאה..
ובזכות דעתך האישית התפתח כאן דיון מענין בפורום.
שתרם לכולנו.

• הוסף לסימניות
תמונה מדהימה.
מענין אבל "חוק השלישים" בצילום דורש שקו סיום השדה בתמונה - לא יהיה במרכז התמונה.
וכאן קו המים עומד בדיוק באמצע התמונה - וזה יצא מהמם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yechi;754306:
תמונה מדהימה.
מענין אבל "חוק השלישים" בצילום דורש שקו סיום השדה בתמונה - לא יהיה במרכז התמונה.
וכאן קו המים עומד בדיוק באמצע התמונה - וזה יצא מהמם!

תודה ! :)
חוק השלישים, לא דורש!! חוק(או יותר נכון כלל) השלישים הוא המלצה
שנכונה ברוב המוחלט של המקרים, לא פה כשרוצים את השתקפות ההרים שבמים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה