בשרי פסטרמה ביתית ועוד משהו חדש

• הוסף לסימניות
כמו בחבילות בסופר או כמו של חפץ חיים?
הבנתי, דק עד דקיק
אז אני עדיין לא מפעל פסטרמות..
ואין לי בבית מכונה שפורסת פסטרמות

לשם שינוי אני חותך לעצמי הכי דק כ - 2 ס"מ כל פרוסה..זה הכי טעים בעולם :)

• הוסף לסימניות
אני עושה גם פסטרמה כבר שנים, עם סכין בשר איכותית הגעתי ל 2-3 מ"מ עובי, נראה ממש כמו קנוי.
רק חובה שזה יהיה קר לגמרי

• הוסף לסימניות
אני עושה גם פסטרמה כבר שנים, עם סכין בשר איכותית הגעתי ל 2-3 מ"מ עובי, נראה ממש כמו קנוי.
רק חובה שזה יהיה קר לגמרי
אני לשם שינוי קופץ מפעם לפעם למעדנייה וקונה פסטרמה בנתח לא פרוס
בבית אני פורס לבד לעובי של פרוסת לחם...כך אני אוהב את זה
ואף פעם לא הבנתי את אופנת הדקדקים...אלה שקונים פרוס בעובי של 10 מקרון...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבסנדויצים זה יותר נח, ויש משהו כיף בלהניח פסטרמה, תוספות, פסטרמה, תוספות וכו'....

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבסנדויצים זה יותר נח, ויש משהו כיף בלהניח פסטרמה, תוספות, פסטרמה, תוספות וכו'....
מוזמנים לנסות..
פרוסת לחם עבה
מיונז
פרוסת פסטרמה בעובי הלחם..
עגבניה
טבעות בצל
חמוצים
עלה חסה
פרוסה מלמעלה
מציפים הכל ברטבים..
לוחצים מלמעלה להוריד נפח
אורזים הכל בנייר פרגמט וחוצים לחצי..
לילדים זה לא מתאים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה