נכתב ע"י גולד;592982:מהניסיון שלי זה קורה לי אפשר לומר בכל קובץ, אני כבר לא רואה את זה היום, זה עוד אף פעם לא יצא לי בהדפסה,
אלא אם כן הדפסתם בדפוס דיגיטלי, ודובר על הבעיה הזאת הרבה בפורום, שבעלי הדפוס ממש סנדלרים בעניין הזה,
[וברור שזה קשור ל-RGB , עובדה שהקוים מסביב התמונות שהם RGB , אבל זה צריך להיות רק בעייה תצוגתית ולא בהדפסה, כי בהדפסה הכל cmyk]
כמו שפעם אמר לי איזה בעל דפוס "בגלל שעבדת באינדיזיין רואים את הקוים האלה", מה לו ולאינדיזיין שישקיע קורס איך עובדים עם מכונה דיגיטלית של xerox ויפתור את כל הבעיות
היה פעם אשכול שעדי רביד כתב בדיוק מה הבעיה של הדפוסים הדיגיטליים בעניין הזה.
בהצלחה
אני לא האשמתי את המכונה, האשמתי את הבן אדם שהפעיל את המכונה,נכתב ע"י asterisk;593105:לא חושב שיש מקום להאשים את מכונת הדפוס, אם אתה רואה את הקווים על המסך אל תבוא אח"כ בטענות למכונת הדפוס על שהדפיסה אותם, אם זו לא דוגמה מעולה ל-WYSIWYG אז מה כן?
השאלה בגדול למה זה יוצא עם קווים? לפי התפלגות התשובות - יצא בדפוס או לא יצא בדפוס זה עניין של הימור, במקרה הזה יש גם רקע מלבני מאחורי התמונה שלא אמור להופיע ועם כל זאת השאלה נשארה על כנה - איך אפשר לפתור את זה? בינתיים אף אחד לא הביא פתרון מעשי שסידר את העניין, האם הפתרון היחידי הוא לוותר על אלמנטים מסוימים בעבודה כי אקרובט לא סוגר את הקובץ כמו שמצפים ממנו או כי אילוסטרייטור החליט לשים קווים על דעת עצמו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים