כללי פסים בסגירת PDF

• הוסף לסימניות
לדעתי, זה גם יכול לקרות אם הופכים בדרך מ RGB ל CMYK או הפוך..

• הוסף לסימניות
מהניסיון שלי זה קורה לי אפשר לומר בכל קובץ, אני כבר לא רואה את זה היום, זה עוד אף פעם לא יצא לי בהדפסה,

אלא אם כן הדפסתם בדפוס דיגיטלי, ודובר על הבעיה הזאת הרבה בפורום, שבעלי הדפוס ממש סנדלרים בעניין הזה,

[וברור שזה קשור ל-RGB , עובדה שהקוים מסביב התמונות שהם RGB , אבל זה צריך להיות רק בעייה תצוגתית ולא בהדפסה, כי בהדפסה הכל cmyk]

כמו שפעם אמר לי איזה בעל דפוס "בגלל שעבדת באינדיזיין רואים את הקוים האלה", מה לו ולאינדיזיין שישקיע קורס איך עובדים עם מכונה דיגיטלית של xerox ויפתור את כל הבעיות
היה פעם אשכול שעדי רביד כתב בדיוק מה הבעיה של הדפוסים הדיגיטליים בעניין הזה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;592982:
מהניסיון שלי זה קורה לי אפשר לומר בכל קובץ, אני כבר לא רואה את זה היום, זה עוד אף פעם לא יצא לי בהדפסה,

אלא אם כן הדפסתם בדפוס דיגיטלי, ודובר על הבעיה הזאת הרבה בפורום, שבעלי הדפוס ממש סנדלרים בעניין הזה,

[וברור שזה קשור ל-RGB , עובדה שהקוים מסביב התמונות שהם RGB , אבל זה צריך להיות רק בעייה תצוגתית ולא בהדפסה, כי בהדפסה הכל cmyk]

כמו שפעם אמר לי איזה בעל דפוס "בגלל שעבדת באינדיזיין רואים את הקוים האלה", מה לו ולאינדיזיין שישקיע קורס איך עובדים עם מכונה דיגיטלית של xerox ויפתור את כל הבעיות
היה פעם אשכול שעדי רביד כתב בדיוק מה הבעיה של הדפוסים הדיגיטליים בעניין הזה.

בהצלחה

לא חושב שיש מקום להאשים את מכונת הדפוס, אם אתה רואה את הקווים על המסך אל תבוא אח"כ בטענות למכונת הדפוס על שהדפיסה אותם, אם זו לא דוגמה מעולה ל-WYSIWYG אז מה כן?

השאלה בגדול למה זה יוצא עם קווים? לפי התפלגות התשובות - יצא בדפוס או לא יצא בדפוס זה עניין של הימור, במקרה הזה יש גם רקע מלבני מאחורי התמונה שלא אמור להופיע ועם כל זאת השאלה נשארה על כנה - איך אפשר לפתור את זה? בינתיים אף אחד לא הביא פתרון מעשי שסידר את העניין, האם הפתרון היחידי הוא לוותר על אלמנטים מסוימים בעבודה כי אקרובט לא סוגר את הקובץ כמו שמצפים ממנו או כי אילוסטרייטור החליט לשים קווים על דעת עצמו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;593105:
לא חושב שיש מקום להאשים את מכונת הדפוס, אם אתה רואה את הקווים על המסך אל תבוא אח"כ בטענות למכונת הדפוס על שהדפיסה אותם, אם זו לא דוגמה מעולה ל-WYSIWYG אז מה כן?

השאלה בגדול למה זה יוצא עם קווים? לפי התפלגות התשובות - יצא בדפוס או לא יצא בדפוס זה עניין של הימור, במקרה הזה יש גם רקע מלבני מאחורי התמונה שלא אמור להופיע ועם כל זאת השאלה נשארה על כנה - איך אפשר לפתור את זה? בינתיים אף אחד לא הביא פתרון מעשי שסידר את העניין, האם הפתרון היחידי הוא לוותר על אלמנטים מסוימים בעבודה כי אקרובט לא סוגר את הקובץ כמו שמצפים ממנו או כי אילוסטרייטור החליט לשים קווים על דעת עצמו?
אני לא האשמתי את המכונה, האשמתי את הבן אדם שהפעיל את המכונה,
הקוים האלו נוצרים איפה שיש מפגש בין וקטורי לפיקסלי (בד"כ), המכונה בעצם תפקידה לשטח הכל, .....
הנה לינק, קרא את מה שכתב עדי רביד
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=479288&postcount=12

• הוסף לסימניות
הפתרון הכי טוב אם אין אפשרות להוציא העתק שמש:
לקחת את כל הרקע ולשמור אותו כתמונה אחת, עם כל האפקטים שלו
להקפיץ את כל הטקסט לשכבות הקדמיות
ולסגור כרגיל

• הוסף לסימניות
כמה פעמים כשסגרתי באינדיזיין pdf דרך print- נוצרו הפסים האלו, סביב האובייקטים המקושרים.
כשסגרתי דרך export-pdf גם באינדיזיין את אותו קובץ- לא נראו פסים חריגים.
ויהי הדבר לפלא...

• הוסף לסימניות
מהניסיון שלי, ברוב המקרים הקווים לא מודפסים, והדרך הכי טובה לבדוק היא להגדיל למקסימום זום באקרובט, אם עובי הקו לא השתנה, סימן שזה רק סימון שכבות או מפגש בין וקטורי לפיקסלים ולכן לא יצא בהדפסה.

תנסה ללכת לתפריט Acrobat Page Display preferences ולהסיר את הסימון
מ- Smooth line art ו- Smooth images זה אמור להעלים את הקוים הלבנים שנוצרים מהתצוגה של התוכנה..

• הוסף לסימניות
אני סוגרת רק מאינדיזיין. וגם מהניסיון שלי זה קורה הרבה, וזה רק בתצוגה, ולא מופיע בהדפסה.

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי באילוס', ברוב הפעמים הקוים האלה בלתי נראים בהדפסה.
אבל אם אני רוצה להיות בטוחה בכל זאת, יש לי שתי שיטות לייצא ל-PDF ללא הקוים:

1. לבחור את האובייקטים שמונחים זה על זה, ולעשות rasterize. לבחור ברזולוציה של 300 וב-transparent. רצוי לשמור בקובץ אחר.

2. בוחרים ב'שמירה' ל-PDF ולא ל'הדפסה'. אמנם הקובץ שוקל יותר, אבל הקווים הללו אינם נראים.

• הוסף לסימניות
ברור שהקוים האלו לא נראים בשמירה כ-PDF
הקוים הם תוצאה של שיטוח שקיפות שהתוכנה עושה. פעולה זו בעצם "גוזרת" את הקובץ לחלקים בכל מקום שיש התנגשות בין שקיפות/גרדיאנט/תמונה וכד' לאובייקטים אחרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה