הענין הוא שהמיקסר מתחמם תו"כ עבודה והבצק יוצא חם אבל באמת נבדוק את זה
א אמא ואמנית משתמש פעיל 28/5/25 הוסף לסימניות #321 הענין הוא שהמיקסר מתחמם תו"כ עבודה והבצק יוצא חם אבל באמת נבדוק את זה
מ מקסי מיקס משתמש צעיר 28/5/25 הוסף לסימניות #322 עשיתי את פסי השמרים האלה שנה שעברה לשבועות, יצא מושלם, גם שלחתי להורים. אבא שלי התלהב מזה ורצה לאכול רק מזה.
עשיתי את פסי השמרים האלה שנה שעברה לשבועות, יצא מושלם, גם שלחתי להורים. אבא שלי התלהב מזה ורצה לאכול רק מזה.
א אופססס ;) משתמש סופר מקצוען 28/5/25 הוסף לסימניות #323 נכתב ע"י אמא ואמנית: הענין הוא שהמיקסר מתחמם תו"כ עבודה והבצק יוצא חם אבל באמת נבדוק את זה לחצ/י כדי להרחיב... בבצק רגיל אני שמה מים חמימים אז הוא מתחמם. בבצק קר לא ראיתי התחממות. אגב, כשהמיקסר היה מקולקל הכנתי ביד. וזה באמת מתכון מומלץ. מאד!
נכתב ע"י אמא ואמנית: הענין הוא שהמיקסר מתחמם תו"כ עבודה והבצק יוצא חם אבל באמת נבדוק את זה לחצ/י כדי להרחיב... בבצק רגיל אני שמה מים חמימים אז הוא מתחמם. בבצק קר לא ראיתי התחממות. אגב, כשהמיקסר היה מקולקל הכנתי ביד. וזה באמת מתכון מומלץ. מאד!
ש שקדי משתמש מקצוען 28/5/25 הוסף לסימניות #324 נכתב ע"י אמא ואמנית: אפשר להכין את המלית הזו גם עם בצק שמרים רגיל, פרווה? פשוט אני לא רוצה להפוך את המיקסר לחלבי... לחצ/י כדי להרחיב... אני הכנתי כמה פעמים מלית דומה עם בצק השמרים הפרווה הרגיל. יצא מעולה.
נכתב ע"י אמא ואמנית: אפשר להכין את המלית הזו גם עם בצק שמרים רגיל, פרווה? פשוט אני לא רוצה להפוך את המיקסר לחלבי... לחצ/י כדי להרחיב... אני הכנתי כמה פעמים מלית דומה עם בצק השמרים הפרווה הרגיל. יצא מעולה.
ד דנידין246 משתמש פעיל 28/5/25 הוסף לסימניות #325 נכתב ע"י חיים קסומים: יש למישהי סרטון או הדרכה איך מקפלים את העוגה ככה יפה? לחצ/י כדי להרחיב... אני נעזרתי בזה צמת שמרים ממולאת גבינה ותותים המתכון המושלם לעוגת השמרים לשבועותקישור למתכון המלא: http://bit.ly/2pWWF9k www.youtube.com
נכתב ע"י חיים קסומים: יש למישהי סרטון או הדרכה איך מקפלים את העוגה ככה יפה? לחצ/י כדי להרחיב... אני נעזרתי בזה צמת שמרים ממולאת גבינה ותותים המתכון המושלם לעוגת השמרים לשבועותקישור למתכון המלא: http://bit.ly/2pWWF9k www.youtube.com
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת