עזרה פעילות לכיתה ליום הראשון של השנה

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיונות והצעות לפעילות נחמדה לתלמידות ליום הראשון.
לכיתה בגילאי 8 עד 10

• הוסף לסימניות
כיתה ג'?
אני בדר"כ עורכת שיעור פתיחה מעניין שיש לו גם סוג של יצירה כלשהי, לדוגמא- אפשר לתת לכל ילדה לכתוב את הציפיות/חלומות שלה לשנה הקרובה ולעצב בתור פינה בכיתה. או משחק הכרות של אחת כותבת תכונה אחת חזקה שיש בה בתוך מלבן צר, והופכים את זה ל"שרשרת הכשרונות שלנו" (כמו שרשראות בסוכה) תולים בכיתה לקישוט.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בכיתה ג’ אפשר לקחת את הנושא: מתחילים ברגל ימין כל ילדה כותבת על כף רגל החלטות טובות לשנה החדשה שתתחיל ברגל ימין אחכ תולים בקיר תוצרים
צופר: מחזיק מפתחות של כפכף אצבע מהכל בשקל
בכיתה ד’ הנושא: דרך או דלת. דלת עם מפתחות להצלחה וכנל כל ילדה כותבת על המפתח מהו המפתח שלה להצלחה
צופר: עט מפתח מהכל בשקל

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
את יכולה את אלה

קבצים מצורפים

• משאלות שלי לשנה החדשה (1).pdf
    1.5 MB · צפיות: 72
  • סימניות להתחיל ברגל ימין.pdf
    KB 207.5 · צפיות: 60
  • הוסף לסימניות
אני אוהבת לעשות פעילות "מקשרת"
אני מביאה חוט צמר וזורקת לילדה הראשונה ואומרת מה הקשר ביני ובינה- לדוג': אנחנו גרות באותה שכונה, אותה בת זורקת לחברה שיש ביניהם משהו משותף- שם משותף, תכונה משותפת, תחביב וכו'
כך עד שכל בנות הכיתה קשורות בחוט..
ואז אני אוהבת לדבר על אחדות, ועל ה"ביחד" שאנחנו ככיתה פועלות וכו'
הרבה הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה