- הוסף לסימניות
קניתי את המשחה רק לא ברור לי אם זה מיועד רק לפה או גם לפצעים החיצוניים,יש משחה נוזלית מיוחדת שמוכרים בבתים פרטיים בכל הארץ עולה 40 שח
ואם מורחים מיד בהתחלה זה עוזר מאד
וגם אחרי זה זה מאד עוזר
המשחה של שפיצר 026510012
קניתי את המשחה רק לא ברור לי אם זה מיועד רק לפה או גם לפצעים החיצוניים,יש משחה נוזלית מיוחדת שמוכרים בבתים פרטיים בכל הארץ עולה 40 שח
וגם אחרי זה זה מאד עוזר
המשחה של שפיצר 026510012
אנחנו שמנו רק בפה מהתחלה וזה עזר מאד לכל הגוףקניתי את המשחה רק לא ברור לי אם זה מיועד רק לפה או גם לפצעים החיצוניים,
זה בדיוקשואלת שוב, את כל בעלי הניסיון-
האם תוכלו לתאר את הפצעונים? איך הם נראים? איפה הם נמצאים?
אני מכירה היטב את מחלת הפה הקלאסית, על כל תסמיניה. חניכיים ולשון לבנות ובוערות. אאוץ'....
כעת אני רואה סגנון אחר של פצעונים. קטנים אדומים וכיביים. על עור הפנים, ידיים, מפשעה ורגליים.
לא רואה קושי באכילה או כאב חריג בתוך הפה.
השאלה אם על זה מדובר או שזה משהו אחר, כי זה ממש לא נחמד ודי מדאיג.
לא הצלחתי להשיג תור לרופא היום, רק מחר, אז השארתי את הילד בבית.
בינתיים אשמח להיעזר בבעלי ניסיון.
אני ראיתי כל מיני סוגים, חלקם דומים לעקיצה ללא גירוד...שואלת שוב, את כל בעלי הניסיון-
האם תוכלו לתאר את הפצעונים? איך הם נראים? איפה הם נמצאים?
אני מכירה היטב את מחלת הפה הקלאסית, על כל תסמיניה. חניכיים ולשון לבנות ובוערות. אאוץ'....
כעת אני רואה סגנון אחר של פצעונים. קטנים אדומים וכיביים. על עור הפנים, ידיים, מפשעה ורגליים.
לא רואה קושי באכילה או כאב חריג בתוך הפה.
השאלה אם על זה מדובר או שזה משהו אחר, כי זה ממש לא נחמד ודי מדאיג.
לא הצלחתי להשיג תור לרופא היום, רק מחר, אז השארתי את הילד בבית.
בינתיים אשמח להיעזר בבעלי ניסיון.
בדיוקפצעונים אדומים על פני העור של הפנים, הידיים, המפשעה והרגליים?
הכוונה היא שהעור כולו מתקלף?מה שמוזר ששבוע לאחר שזה נעלם מופיעה לו פתאום פטריה רצינית בכפות רגליים וידיים.
ילדים ותינוקות (לא מבוגרים)משהו יודע עד איזה גיל זה מדבק?
מאוד עוזריש משחה נוזלית מיוחדת שמוכרים בבתים פרטיים בכל הארץ עולה 40 שח
וגם אחרי זה זה מאד עוזר
אנחנו קנינו אצל דרדק 089744544
ויש לזה סניפים בכל הארץ
כדאי להתקשר לשאול
כנ"ל אצלי בדיוקאני ראיתי כל מיני סוגים, חלקם דומים לעקיצה ללא גירוד...
ללא סבל
הרופא טען שאם אין חום לשלוח....
על הכפות ידיים לא היה
יש גם בטיטול...
בלת"קמשהו חדש(נראה לי)
אתמול היה לתינוק שלי ארבעה פצעונים מתחת לשפה,
והיום בבוקר הוא קם עם הרבה פצעונים בידיים וברגליים,
נלחצתי ועפתי איתו לרופא והוא אמר "גם הוא הצטרף ללהקה...."
מה זה אומר? זהו שדחפו אותי אחרי התור החרון ולא היה לו זמן אז הוא אמר לי בקצרה,
זה מאד מדבק ולכן ישנה התפרצות רצינית עכשיו, זה מתחיל בפה (אצל אחיין שלי זה התחיל מהרגליים אבל ככה הוא אמר)
בערק 2-3 ימים מלווה בחם של 38 בערך אין כל כך מה לעשות עם זה, הוא רק הביא לי משחה לפה אם ישרוף לו וטיפות פנסטיל אם יתרבו הפצעים,
בקיצור אם יש לילד שלכם ח"ו פצעונים בלתי מוסברים אל תלחצו (אני נבהלתי שזה אולי אלרגיה ח"ו) פשוט תלכו לרופא.
אם משהו יודע משהו בעניין אשמח לשמוע כי לדעתי זה מלווה גם בשלשולים, אשמח לכל הוספת ידע (גם לאחיין שלי זה היה כשבוע)
תודה, ורק בריאות.
תשתמשו במשחה שהמלצתי לעיל ותראו ישועותבלת"ק
גם אצלי זה ביקר וגם אצל האחיות שלי
לבייבי שלי היו רגליים עם מלא מלאאאאא פצעים (רק ברגליים), חום והיא לא רצתה לאכול 3 ימים.
נרגעה רק עם פניסטיל, והרופא נתן לי גם משחות
האחיינית שלי היתה מלאה עם פצעים, גם בפה וגם בגוף, והרופא שלה נתן רק פניסטיל
מרחת עם אצבע או מקלון?אני מרחתי עם האצבע במקום עם מקלון
שמרתי על סטרליות
הזוי, גם לבן שלי היה בדיוק ככה, ועבר כבר חודש ועוד לא נעלם לו. אני לא הצלחתי להבין אם זה פטריה או משהו אחר, אבל זה כמו שלפוחיות קטנות שהופכות לקילופים, גם בכפות ידיים וגם ברגליים. מיד איך שהסתיימה מחלת הפה.גם אצלנו אותו סיפור
חשוב מאד !!לדאוג שהילד לא יתייבש.
לנסות לתת שלוקים ,שתיה קרה מתוקה..כל הזמן.
מה שמוזר ששבוע לאחר שזה נעלם מופיעה לו פתאום פטריה רצינית בכפות רגליים וידיים.
יש עוד מישהו שקרה אצלו?(הפטריה..)
האמת שעוד לא חלף,הופיע ממש עכשיוהזוי, גם לבן שלי היה בדיוק ככה, ועבר כבר חודש ועוד לא נעלם לו. אני לא הצלחתי להבין אם זה פטריה או משהו אחר, אבל זה כמו שלפוחיות קטנות שהופכות לקילופים, גם בכפות ידיים וגם ברגליים. מיד איך שהסתיימה מחלת הפה.
מה עשית עם זה? זה עבר כבר ותוך כמה זמן?
רפואה שלימה!האמת שעוד לא חלף,הופיע ממש עכשיו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים