פצעונים ויובש בפנים של תינוק

• הוסף לסימניות
תינוק בן 3 שבועות עם פצעונים ויובש בעיקר במצח.
התופעה הזאת מוכרת לי מאחד הילדים שאצלו זה כבר היה בלתי נסבל (עכשיו המצב עדין טוב...) הרופאה קראה לזה אסטמה של העור, ואז היתה לי משחה מאוד טובה מצמר כבשים, אין לי מושג מאיפה זה הגיע אלי...
משהי מכירה את התופעה? האם יש משחה או טיפול טוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chchch;676937:
התופעה הזאת מוכרת לי מאחד הילדים שאצלו זה כבר היה בלתי נסבל (עכשיו המצב עדין טוב...) הרופאה קראה לזה אסטמה של העור, ואז היתה לי משחה מאוד טובה מצמר כבשים, אין לי מושג מאיפה זה הגיע אלי...

המשחה של היימליך :)...

ברצינות הפתרון זה משחה קורטיזונית לערבב אותה באורה קרם או (עדינול או משחה אחרת לתפרחת טיטולים) כך שמינון הקורטיזון יהיה נמוך מאד ולמרוח.

מלבד זאת שימון העור יעזור מאד.

אם זה מופיע באזורים נוספים וטווח נרחב כדאי מאד לשקול טיפול תוזנתי.

• הוסף לסימניות
אצלי יש כמה ילדים הסובלים מהתופעה, ישנו קרם יחסית חדש ושמו אוטופיקליר, הוא אינו מכיל קורטיזון ועוזר מאוד לתופעה. נמכר בבתי המרקחת אני חושבת ללא מרשם רופא, המחיר קצת יקר אבל זה מחזיק להרבה זמן. כמו"כ מומלץ להתשמש בשמן אמול לאמבטיה לרחצה או שמן רחצה בלינאום הרמל שהוא יותר שומני (אבל קחי בחשבון שהוא משאיר אחריו אמבטיה שומנית ג"כ).

• הוסף לסימניות
ביתי בת חודשיים, התחילה גם לסבול מתופעה כזו בשבוע האחרון.
אי אפשר לתלות את זה ביובש ששורר כעת?
אחיות טיפת חלב קוראות לכל גירוי סבוריאה...

• הוסף לסימניות
אצלי כנ"ל הבן שלי גם סובל מזה בשבועיים האחרונים ....

אני חושבת שזה מגיע משימוש במזגן חימום שמייבש את העור (בעור רגיש)-
עברתי לרדיאטור וב"ה יש שיפור יותר טוב...........

• הוסף לסימניות
ברוכים הבאים למועדון.
מדובר בתופעה שהרופאים לא יודעים להסביר אותה ולא יודעים להתמודד עימה. כמו שכתבו: חשוב לשמן את העור, ובדר"כ משחות שומניות על בסיס קבוע - מועילות למניעה (בזמן של התפרצות חמורה - אין מנוס מקורטיזון (או מהמשחה של היימליך...).
שמן זית מועיל מאוד וגם בריא.

אגב, לגבי המשחה של היימליך: מישהי החזירה את המשחה וקיבלה כסף חזרה? מעניין אותי מאוד, ובכלל: מישהו מעודכן לגבי ההתפתחויות בעניין המשפט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;676972:
ברוכים הבאים למועדון.
מדובר בתופעה שהרופאים לא יודעים להסביר אותה ולא יודעים להתמודד עימה. כמו שכתבו: חשוב לשמן את העור, ובדר"כ משחות שומניות על בסיס קבוע - מועילות למניעה (בזמן של התפרצות חמורה - אין מנוס מקורטיזון (או מהמשחה של היימליך...).
שמן זית מועיל מאוד וגם בריא.

אגב, לגבי המשחה של היימליך: מישהי החזירה את המשחה וקיבלה כסף חזרה? מעניין אותי מאוד, ובכלל: מישהו מעודכן לגבי ההתפתחויות בעניין המשפט?

זה קורה בד"כ בגיל חודש עד חודשיים ואח"כ זה נעלם כאילו זה לא היה גם אם לא עושים לזה כלום!!!
ככה זה - כולם שוכחים את זה אבל כולם עוברים את זה........ (זה הכי מרגיז בתינוק שיש לו פדיון הבן... בדיוק אז זה מופיע!)

• הוסף לסימניות
יש לד"ר פישר, בקבוק אמיל - ששמים באמבטיה
ומאוד עוזר לגירויים מהסוג הזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;676978:
זה קורה בד"כ בגיל חודש עד חודשיים ואח"כ זה נעלם כאילו זה לא היה גם אם לא עושים לזה כלום!!!
ככה זה - כולם שוכחים את זה אבל כולם עוברים את זה........ (זה הכי מרגיז בתינוק שיש לו פדיון הבן... בדיוק אז זה מופיע!)
אשרי מי שככה לו. אנחנו חיים בצל התופעה כבר חמש שנים.

• הוסף לסימניות
אצלי כל הילדים בגיל חודש מקבלים את הפיצעונים האלו ובגיל חודשיים הכל נעלם כלא היה..
שמן אמול או בלנאום באמבטיה.
ואם זה מגיע ממש ליובש חזק אמר לי רופא ילדים לנגב להם את הפנים (בעיקר בעורף) עם מגבת קצת קשה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chchch;676937:
אם המצב טוב אז יש את הדרמקול משחה מצוינת וכמובן מתאימה לאזור הפנים! אל תשכחי שלא כל דבר טוב ורצוי לשמרוח על הפנים.
וכמו שכבר כתבו לך אמבטיה עם שמן בלנאום, אמול, ואם את רוצה אפשר בשביל שזה לא יחמיר לעשות אמבטיות עם דרמקס. (סבון שמונע התפשטות של פיטריות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;676944:
אצלי יש כמה ילדים הסובלים מהתופעה, ישנו קרם יחסית חדש ושמו אוטופיקליר, הוא אינו מכיל קורטיזון ועוזר מאוד לתופעה. נמכר בבתי המרקחת אני חושבת ללא מרשם רופא, המחיר קצת יקר אבל זה מחזיק להרבה זמן. כמו"כ מומלץ להתשמש בשמן אמול לאמבטיה לרחצה או שמן רחצה בלינאום הרמל שהוא יותר שומני (אבל קחי בחשבון שהוא משאיר אחריו אמבטיה שומנית ג"כ).[/QUOT?E]
הוא מתאים לשימוש גם בפנים? יש את זה בכל בית מרקחת?

• הוסף לסימניות
אוטופיקלר אפשר גם באזור הפנים, כמובן זהירות ליד העיניים. אני חושבת שיש את זה בכל בתי המרקחת,
יש את זה גם במשחה וגם בקרם, אני נהנית יותר משימוש בקרם.
יש כאלו שזה עובר להם עם הגיל, ויש כאלו שזה מלווה אותם הלאה. לי יש בן בן 13 שעדיין סובל מהתופעה, אבל זה הוטב לו עם השנים בע"ה, ותמיד זה מחמיר בעונות של יובש.
יש לשים לב לא להלביש לילד בגדים עם מגע צמר, ניילון וכד', אלא דברים על בסיס כותנה, כי זה מחמיר את הגירוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;677053:
אוטופיקלר אפשר גם באזור הפנים, כמובן זהירות ליד העיניים. אני חושבת שיש את זה בכל בתי המרקחת,
יש את זה גם במשחה וגם בקרם, אני נהנית יותר משימוש בקרם.
יש כאלו שזה עובר להם עם הגיל, ויש כאלו שזה מלווה אותם הלאה. לי יש בן בן 13 שעדיין סובל מהתופעה, אבל זה הוטב לו עם השנים בע"ה, ותמיד זה מחמיר בעונות של יובש.
יש לשים לב לא להלביש לילד בגדים עם מגע צמר, ניילון וכד', אלא דברים על בסיס כותנה, כי זה מחמיר את הגירוד.
הרופא אמר לי שמי שיש לו אסטמה של העור בגיל צעיר לנצח יהיה רגיש בתקופת מעבר וכו'.
וגם תלוי באיזה גיל זה מתפרץ. ככל שיותר קטנים עובר יותר מהר.

• הוסף לסימניות
לבת שלי היו כאלו פיצעונים על הלחיים
וזה לא עבר!!!
גם לא אחרי חודש וחודשיים
וכן הרופא אמר שזה אסטמה של העור
וזה עובר לבד
אבל מתי זה יעבור הוא לא אמר לי....
הלכתי לרופא שנקרא ד"ר חיימי רופא ילדים מדהים
מקבל דרך קופ"ח כללית (בני ברק רבי עקיבא) והוא נתן משחה
(שלא לפי הספרים כי הרי אין לזה תרופה...)
מספר מריחות
והופס הכל נעלם כלא היה
בהצלחה ואל יאוש!!!!!!!!!!!!11

• הוסף לסימניות
ב"המודיע" במדור "פטנט רשום" דנו על הפצעים הללו לפני כשנתיים, והועלו כמה עצות טובות ויעילות.
נסו לפנות לעורך המדור, נראה לי שיש אפשרות לקבל בדואר/פקס את כל החומר הנחוץ בעניין המבוקש.

• הוסף לסימניות
היה לפני תקופה ביתד נאמן דיון על כך ובקשה לעזרה,
אלו שנעזרו ריכזו את מאות העצות שאמרו להם לקובץ מרוכז ושמחו לתת למי שצריך.
אין לי כל נסיון האם אכן הכל שם מומלץ ותקין, תבדקו הכל היטב קודם.
לנו אישית לפני כמה שנים עזר בגיל שלוש בערך ד"ר בר סלע שנתן סירופ לפני השינה בתקופה שהיה ממש קשה והילד לא ישן רגוע והיה מתעורר המון ומגרד ומריחות של המשחה של היימליך, אח"כ מאד עזר לנו יונתן וייס מבני ברק.
רפואה שלמה.

קבצים מצורפים

• אטופיק דרמטיטיס.doc
    KB 61 · צפיות: 325
  • הוסף לסימניות
איזה רשימה..שפע של עצות..כל אחד זה אינדיבידואלי לגוף שלו וסיבות ההתפרצויות שונות מאוד..תלכו לרופא טבעוני ויועץ,הרב זה קשור לאלרגיות ומזון...חבל על כל הכסף של המשחות..והניסיונות..רפואה שלימה..

• הוסף לסימניות
אני לא זוכרת את השם של המשחה
אבל היא הייתה מעולה ומרחתי פעמים ספורות
זו משחה שלא מיועדת לזה מלחתחילה
והרופא התאים לי אותה
ד"ר חיימי רופא ילדים "כללית" רבי עקיבא
רופא מצויין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה